Korkuyorum

torarikar

Daha yaşanacak çok şey var...
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2017
6.069
7.854
198
Merhaba. Bu sefer bana kızmayın zira bu konu son konum. Sınava kadar bir daha hiç konu açmayacağım. Bunu sormam gerekiyor. Yargılamamanızı rica ediyorum. Eski erkek arkadaşımla cinsel anlamda bir şeyler yaşamıştım. Hem gerçek hayatta,hem de sanal hayatta. Yani mesajlaşma yolu ile de. Fotoğraflar da gönderdik birbirimize. Ama tüm bunlar benim rızam dahilinde oldu. Zorlama yok yani. Reşitim zaten.O şekilde mesajlaşmalarımız olduğunda o bana hep,ben mesajlaştıktan sonra siliyorum,sen de sil derdi. Ben siliyordum tabii ki ama onun silip silmediği konusunda emin değilim. Şu an ayrıyız. Kötü bir şekilde ayrılmadık ama ben yine de korkuyorum. Umarım silmiştir. Ya bunlar bir şekilde karşıma çıkarsa,ya beni tehdit ederse... Ya arkadaşlarım,ailem görürse... İlişkiyi de ben bitirdim,geri dönmek isteyip de ben kabul etmeyince tehdit ederse... İkimiz de 12.sınıfız ders çalışırken sürekli bu konu aklıma geliyor,çok korkuyorum. Şimdi tekrar mesaj atsam sildin mi diye,iyice dikkat çeker. Artık sadece derslerime odaklanmak istiyorum. Polemik içerikli yorumlara cevap verneyeceğim dediğim gibi bu son konum. Sadece içimi rahatlatın istiyorum. Teşekkürler.

Bunu biz bilemeyiz.
Güvenmediğiniz birisine atmamanızı öneririm bir daha.
O zaman güveniyor olmanız demek sonradan da bu güvenin devam edeceği anlama gelmiyor.
İyi düşünmek gerekir ki yaşınız küçük.
Bir sorumluluk alarak yapmışsınız.
Çıkarsa da karşınıza bir şekilde atlatırsınız.
Her insan hata yapabilir.

Buna hic kimse garanti veremez. Simdi olmasa da 10 yil sonra karsina cikmayacagini nerden bileceksin? Umarim bir daha boyle bir hata olmaz.

Her sey olabilir valla
Bir daha daha dikkatli olursunuz,su an gecmise dair yapabileceginiz bir sey yok cunku

Merhaba. Bu sefer bana kızmayın zira bu konu son konum. Sınava kadar bir daha hiç konu açmayacağım. Bunu sormam gerekiyor. Yargılamamanızı rica ediyorum. Eski erkek arkadaşımla cinsel anlamda bir şeyler yaşamıştım. Hem gerçek hayatta,hem de sanal hayatta. Yani mesajlaşma yolu ile de. Fotoğraflar da gönderdik birbirimize. Ama tüm bunlar benim rızam dahilinde oldu. Zorlama yok yani. Reşitim zaten.O şekilde mesajlaşmalarımız olduğunda o bana hep,ben mesajlaştıktan sonra siliyorum,sen de sil derdi. Ben siliyordum tabii ki ama onun silip silmediği konusunda emin değilim. Şu an ayrıyız. Kötü bir şekilde ayrılmadık ama ben yine de korkuyorum. Umarım silmiştir. Ya bunlar bir şekilde karşıma çıkarsa,ya beni tehdit ederse... Ya arkadaşlarım,ailem görürse... İlişkiyi de ben bitirdim,geri dönmek isteyip de ben kabul etmeyince tehdit ederse... İkimiz de 12.sınıfız ders çalışırken sürekli bu konu aklıma geliyor,çok korkuyorum. Şimdi tekrar mesaj atsam sildin mi diye,iyice dikkat çeker. Artık sadece derslerime odaklanmak istiyorum. Polemik içerikli yorumlara cevap vermeyeceğim dediğim gibi bu son konum. Sadece içimi rahatlatın istiyorum. Teşekkürler.

son konun olmasına gerek yok.
bu konu gibi kendinle ilgili şeyleri dert etmen durumunda kimse yargılamaz zaten.
fotolara gelince umarım öyle birşey olmaz. ne kadar aşık olursan ol kimseye foto gönderme bir daha.

İnsan güvendiği, yıllarca evli olduğu eşine bile atmaz. Telefon çalınır, bozulur tamire gider biri görür diye.
Böyle bir cahil cesaretini nereden kazanıyorsunuz? Nasıl gaza geliyorsunuz?
Şimdi silmiştir veya silmemiştir diyemeyiz.
Silmediyse yakında çıkar kokusu diyorum sadece..
Bir daha da yapmayın böyle şeyler..

Fotograflari dagitacak kadar manyak biriyse şimdiye huyunu anlamiş olurdun zaten
Korkma bi sey cikmaz
Ve bana kalirsa git bi psikologa gorun yuksek ihtimal anksiyeten var

Back
X