Korkuyorum...

Ece1994

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2018
27
30
3
31
Mrb benim uzun zamandır kafama takılan bir konu var düşünüyorum işin içinden çıkamadım.ben nişanlıyım Temmuz’da dügünüm var.sorun nışanlım 2 defa büyük kavgamız oldu ayrılacagımı söyledim. Konunun ciddiyetini anladığı zaman hakaret etti.ben senin için şunları yaptım bunları yaptım diye yüzüme vurdu. Bi kaç gün kafamı dinlememe bile izin vermiyor barışmak için sürekli arıyor. Kafamı dinlemek için şehir dışına gittim kardeşimin Üni. Okuduğu şehire oraya bile geldi haber bile vermeden. Beni kaybetme düşüncesiyle napacagını bilemiyor ve ikna olmayınca da beni kırıyor sinirlenip. Bu dA beni çok korkutmaya başladı evlendikten sonra olursa boşanmak istersem kurtulamam diye korkuyorum. Tabiki kimse ayrılmak için evlenmez ama dünya hali insanlar değişebiliyor. Öyle bi durumda katlanmam ayrılırım ama evlilikten soğuttu beni.bana bi akıl verin :(

Konuyu o kadar genel hatları ile belirtmişsin ki, neye istinaden ne diyeceğimi bilemedim.
Bir kaç gün bile kafanı dinlemek için sana alan vermiyorsa sıkıntı bence.
Tabii ki insan yaptığı hatanın farkına varıp özür dilemeli ancak boğmamalı.
Şu an senin hissettiğin bu sanırım, aşırı üstüne geldiği için gelecekte bu ne şekle döner kaygısı yaşıyorsun.

Kavgalarınız ne hakkındaydı?
Haklı mıydı kavgalarınızda?
Haksız olduğu halde nasıl bir tavır aldı?
Onu da belirtirseniz, belki daha yardımcı olabiliriz sağlıklı düşünmen açısından.

Herşey ortada akıl verilecek bi durum yok, yaşananları ve yaşayabileceklerinizi gayet iyi anlamış ve kavramışsınız.
Karar tamamen size kalmış.
Hayatınızı başkalarına hayır diyemediğiniz için harcamayın.
Ve kimsenin baskısına boyun eğmeyin.

Konuyu o kadar genel hatları ile belirtmişsin ki, neye istinaden ne diyeceğimi bilemedim.
Bir kaç gün bile kafanı dinlemek için sana alan vermiyorsa sıkıntı bence.
Tabii ki insan yaptığı hatanın farkına varıp özür dilemeli ancak boğmamalı.
Şu an senin hissettiğin bu sanırım, aşırı üstüne geldiği için gelecekte bu ne şekle döner kaygısı yaşıyorsun.

Kavgalarınız ne hakkındaydı?
Haklı mıydı kavgalarınızda?
Haksız olduğu halde nasıl bir tavır aldı?
Onu da belirtirseniz, belki daha yardımcı olabiliriz sağlıklı düşünmen açısından.
. Kavgalarda iki tarafında hatası vardı.hatalı olduğu zaman kabul ediyor.ama anında unutmam gerekiyormuş gibi davranıyor konu uzadığı zaman kırıcı oluyor üzerime çok geliyor

Herşey ortada akıl verilecek bi durum yok, yaşananları ve yaşayabileceklerinizi gayet iyi anlamış ve kavramışsınız.
Karar tamamen size kalmış.
Hayatınızı başkalarına hayır diyemediğiniz için harcamayın.
Ve kimsenin baskısına boyun eğmeyin.
Baskısına boyun eğmiyorum tabiki arada sevgi var kavga olabiliyor yinede. problem kavga olduğunda ve ben zaman istediğimde saygı duymaması ve hakaret etsi yaptığı seyleri yüzüme vurması

Back
X