• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Korkuyorum

torarikar

Daha yaşanacak çok şey var...
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2017
6.069
7.854
198
Arkadaşlar ben alkol aldığım zaman sol kolum ağrıyor. Bu neden olabilir sizce korkuyorum yardım edin bana

Sadece alkol alınca mı oluyor yoksa her zaman olmasada sol kolunuz ağrıyor mu.

Sol kol ağrıyınca kalpten şüphe duyulur , bilemedim .
Evet ben de o yüzden korktum :( Normalde çok içen biri değilim ama iki seferdir kadeh sayısını arttırdım sol kolum ağrımaya başladı. Onunla ilgisi var mıdır acaba ya :(

Taşikardi sorununuz varsa kalp ritmini olumsuz etkiliyor olabilir. Misal benim var ve kahve tüketiminden, enerji içeceğine hatta çaya varana dek tükettiğim zaman çarpıntı, sol kol uyuşması, göğüs darlığı hissediyorum. Sigara dumanı da aynı etkiyi gösteriyor. Bazen yürümek bile... Siz iyisi mi alkol tüketmeyin. Bir de bir bir kardiyoloğa acilen görünün.

Evet ben de o yüzden korktum :KK43: Normalde çok içen biri değilim ama iki seferdir kadeh sayısını arttırdım sol kolum ağrımaya başladı. Onunla ilgisi var mıdır acaba ya :KK43:
Sol koldu dimi bi an acaba sağmıydı diye sildim mesajımı . Çok ağır şeyler içmiyorsan sanmıyorum ya denk gelmiştir belki .

Taşikardi sorununuz varsa kalp ritmini olumsuz etkiliyor olabilir. Misal benim var ve kahve tüketiminden, enerji içeceğine hatta çaya varana dek tükettiğim zaman çarpıntı, sol kol uyuşması, göğüs darlığı hissediyorum. Sigara dumanı da aynı etkiyi gösteriyor. Bazen yürümek bile... Siz iyisi mi alkol tüketmeyin. Bir de bir bir kardiyoloğa acilen görünün.
Zaten sağlığıma olumsuz etki ediyorsa asla kullanmam alkol.

Bir hekime görünmen lazım.
Kalple ilgili bir durum olabilir. Tekila gibi ağır şeyler içiyorsan endişe yersizdir bence.

Back
X