- 9 Temmuz 2019
- 560
- 574
- 53
- Konu Sahibi freespirit7
-
O da dogru ama Istanbul daha korkutucu geliyo bana.Zaten ulkenin yuzde 90 indan fazlasi deprem bölgesinde
Atandigim yere yakin bi apartta kalacagim. Insallah saglamdir.Semt ve bina seçimi size kalmış tedbirinizi alın takdir Allahtan.
Kadikoy'de Anadolu yakasi.Hangi tarafta oturacaksınız?
Kadıköy denize yakın olsa da, Anadolu yakası Avrupa yakasından daha sağlam diyorlar. Umarım apartınız yeni bir binadır ve çok katlı değildir.Kadikoy'de Anadolu yakasi.
Acikcasi burada yazilanlar moral oluyor. O yuzden.Ülkemiz zaten deprem ülkesi. İstanbula tasındınız diye korkmanız saçma. Depreme dayanıklı yönetmeliğe uygun bi ev bulmaktan başka çareniz yok. Buraya açılan kaçıncı depremden korkuyorum konusu bu sayamadım.Açıkçası bana amaçsız ve anlamsız geliyor. Buraya yazınca hem kendi korkunuzu katmerliyosunuz hem başkalarını da “ya acaba korkmam mı lazım” düşüncesine sürüklüyosunuz. Yani yönetmeliğe uygun ev bulmak ve bilinçlenmek dışında yapacak bi şey yok burda kim ne desin size. Korkma dense korkmayacak mısınız?
En ust katta biyerde otur. Japonlar bile deprem olunca en üst kata kosarlarmisArkadaslar cok sukur ki atandim. Istanbul'a atandim. Orasi geldi puanlari daha dusuktu cunku. Garanti olsun diye orayi yazdim ve geldi. Cok sevindim tabii ki cok sukur. Nasipse haftaya gidicem. Yalniz soyle bir korkum var! Bu sabah Ankara'da deprem oldu. 4,6 ymis buyuklugu. Her yer sallaniyor. Allah beterinden korusun. Istanbul da malum deprem bolgesi. Acikcasi korkmuyo degilim. Ozellikle gece uyumaya calisirken nasil bir ruh haline burunucem bilmiyorum. Her sey Allah'tan. Ama insan korkuyor iste.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?