- 24 Aralık 2015
- 4.405
- 6.191
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kendi adıma evet şanslıyım tehdit yada başka bisey yok ve kızımı işin içine karıştırmıyo hatta bende kalmasından gayet memnun bile kızı hiç umrunda değil yani ama kızım adına kararsızım sonuçta babası ve hayattan ilk darbeyi babasının umrunda olmamakla yedi bile. bu durumda sevinsem mi üzülsem mi bilemiyorum yaniDediğine bakmıyorum ki. Bu iğrenç düşünceyle kızımı rahat bırakmayacak diyorum. Haklısınız avukat şart. İnşallah amin. Oh ne güzel çok şanslısınız uzak olsun daha iyi. Siz de çok mutlu olursunuz inşallah
Size sandalye vs fırlattığı anda gizlice kameraya çekmeliydiniz.boşanma sürecinden çok korkuyorum. Psikolojik olarak çok yıpratıcı tahmin ediyorum. Çocuğumu bana vermezse? Velayeti ben bile alsam ya kaçırırsa kızımı? Dava açınca hemen evi boşaltabiliyor muyum? bu süreçten geçenler yardımcı olabilir mi lütfen
Bazı insanların yokluğu varlığından daha iyidir. zarar gelmesindense uzak olmasinda vardır bir hayir.. inşallah sizinle doldurur bu boşluğu hiç üzülmeyinkendi adıma evet şanslıyım tehdit yada başka bisey yok ve kızımı işin içine karıştırmıyo hatta bende kalmasından gayet memnun bile kızı hiç umrunda değil yani ama kızım adına kararsızım sonuçta babası ve hayattan ilk darbeyi babasının umrunda olmamakla yedi bile. bu durumda sevinsem mi üzülsem mi bilemiyorum yani
İnşallahBazı insanların yokluğu varlığından daha iyidir. zarar gelmesindense uzak olmasinda vardır bir hayir.. inşallah sizinle doldurur bu boşluğu hiç üzülmeyin
Aniden gelişti herşey. Sandalyeyi havaya kaldırdı ama atmadı. O anda kamera açamazdim. Nasıl farkettirmeden yapabilirim ki. Aile içinde yaşanan şeylerde nasıl tanık isterler illa anlamıyorum. Birisi yoksa görüntü alamazsam dediklerim geçersiz mi sayılacak. gelin bana yaptıklarına bakın diye birilerini mi çağırayım:)Size sandalye vs fırlattığı anda gizlice kameraya çekmeliydiniz.
Eğer bir daha böyle bir şey olursa mutlaka kameraya çekin.
Ancak 3. bir kişi veya görüntü olmazsa hiç bir şey yapamazsınız.
Benim annemde dava açtı.
Evden de ayrıldı
O evden gitmediği için kendi ayrılmak zorunda kaldı
Kızınız küçükmüş mahkeme size verir.
Korkacak bir durum yok
Tekrar yapacağını hissederseniz öyle bir ortam olursa ne yapın edin kameraya kaydedin.Aniden gelişti herşey. Sandalyeyi havaya kaldırdı ama atmadı. O anda kamera açamazdim. Nasıl farkettirmeden yapabilirim ki. Aile içinde yaşanan şeylerde nasıl tanık isterler illa anlamıyorum. Birisi yoksa görüntü alamazsam dediklerim geçersiz mi sayılacak. gelin bana yaptıklarına bakın diye birilerini mi çağırayım:)
Anneniz ayrildiginda siz kaç yaşındaydıniz?
İnşallah dediğiniz gibi olur..
Siz tanıksınız ama delil sayılmadı mi?Tekrar yapacağını hissederseniz öyle bir ortam olursa ne yapın edin kameraya kaydedin.
Aile içinde yaşansa bile maalesef 3. kişi ya da delil istiyorlar.
Annem bu sene boşandı ben 27 yaşındayım.
Bizde de aynı durum söz konusu oldu ancak yanında bir şahit ve ya delil olmadığı için uzaklaştırma reddedildi.
Yani size komik gelebilir ancak durum bu.
Kanıt yoksa kimse inanmıyor.
Bu ülkede yasa var kadının dediği esastır diyenlere filan inanmayın yani asla.
Elinizde delil yoksa sizi korumak adına hiçbir şey yapılmıyor.
Ayrıca mahkemede yaşadıklarınıza tanık istiyorlar.
Annemin tanıdığı benim.
Ve yakın bir arkadaşı.
Aslında tanık olacak çok fazla kişi var babam sağolsun.
Ben de onu soracaktım. Anlaşmalı mi denemeliyim yoksa ben başvurup sürpriz mi yapayım? Saydığınız kalemler mantıklı evet ama baba kabul eder umarım. Ben tutacağım evin kirasını bide kızımın okul parasını istemeyi düşünüyordum. Diğer masraflara da yardım etsin bir zahmet.Canım öncelikle kolaylıklar diliyorum sana. Lütfen kendini korkutma. Baş edemeyeceğini düşünme. Ben dahil milyonlarca kadın boşandı korkma hiçbir şey olmuyor. Şu aşamada zor ama güçlü olmaya çalış. Çok iyi bir avukatın olsun. Anlaşmalı boşanmaya çalış. Çocuğunu senden alamazlar o konuda hiç korkun olmasın. İstesen de almaz babası zaten amaç seni korkutmak. Karşı tarafın maddi durumunu bilmiyorum ama avukatın abarta abarta yazsın senin ihtiyaçlarını nafaka yüksek olsun. Bir tavsiyem daha çocuğun eğitim, sağlık ve giyim masrafları babanın olsun diye madde koydur bak bu madde o kadar gerekli ki. En çok para harcanan kalem oluyor.
İnşallah her şey tam istediğin gibi sonuçlanır. Bir gayret et derin nefes al ve güçlü şekilde atlat bu süreci. Sen güçlü olmazsan şu süreçte kimse sana güç veremez. Öpüyorum![]()
Bizim mahkememiz henüz gerçekleşmedi. Üstelik ben evliyim yani sürekli olarak aynı evde bulunmadık annemle.Siz tanıksınız ama delil sayılmadı mi?
Demek ki dayak yemek şart
Allah yardımcımız olsun..
Canım hayır sen avukat bul avukatla halledin eğer gerçekten ciddiysen. Nafaka erkeğin maaşının yüzde 25’ini geçemiyor. Sen nafaka hakkını sonuna kadar al. Kira vs karıştırma istediğin şekilde harcarsın onu ilgilendirmez. Çocuğun sağlık, eğitim ve giyim masrafları babaya ait ibaresi koydur sonra bana dua edersin. Maddi imkanı iyiyse eğitim ve sağlık özel kurumda olacak diye madde eklet. Yarın bi gün gider evlenir çocukları olur; o çocuk özele giderken seninki kötü bir okula gitmesin.Ben de onu soracaktım. Anlaşmalı mi denemeliyim yoksa ben başvurup sürpriz mi yapayım? Saydığınız kalemler mantıklı evet ama baba kabul eder umarım. Ben tutacağım evin kirasını bide kızımın okul parasını istemeyi düşünüyordum. Diğer masraflara da yardım etsin bir zahmet.
Acaba ev tutup sonra mı adım atayım? Niye biliyor musunuz boşanalım dedigim anda çirkinleşmesinden korkuyorum. (Evet yine çünkü çocuk..) kararımı bildirip anında gidebilmeliyim.
Arkadaşlar daha önce demişti, eşin yurt dışındayken hallet şu işi diye. keşke o gelmeden her şeyi ayarlasaydim.
Sizin çocuğunuz var mı?
Çook teşekkür ederim sağolun:)
Tabi ki ciddiyim. Tamam avukat buluyorum anlaşmalı boşanmak istediğimi o bildiriyor. Dediğin ibareleri de koyduracam. Allah razı olsun sağol tekrar.Canım hayır sen avukat bul avukatla halledin eğer gerçekten ciddiysen. Nafaka erkeğin maaşının yüzde 25’ini geçemiyor. Sen nafaka hakkını sonuna kadar al. Kira vs karıştırma istediğin şekilde harcarsın onu ilgilendirmez. Çocuğun sağlık, eğitim ve giyim masrafları babaya ait ibaresi koydur sonra bana dua edersin. Maddi imkanı iyiyse eğitim ve sağlık özel kurumda olacak diye madde eklet. Yarın bi gün gider evlenir çocukları olur; o çocuk özele giderken seninki kötü bir okula gitmesin.
Avukatı tut, avukat eşini arayıp anlaşmalı boşanmak istiyoruz desin. Seninkinin paçası tutuşur bir avukat bulur pazarlıkla orta yol bulunur. Tabi ki anlaşmalıyı tercih et çekişmeli çok yıpratıcı. Ortak mal vs varsa hakkını bırakma. Kolaylıklar dilerim.