Korkuyorum..

hatcana

Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2021
62
7
6
Kizlar selam 2 yıldır bebiş için ugraşıyoruz dün regl olmam gerekti ama hala olmadım herhangi bir adet belirtisi veya gebelik belirtisi yaşamiyorum ( 2 tane kimyasaldan sonra belirti diyorum) reglden 2 veya 3 gun once dayanamayip test yaptim net negatif ama erken gebelik testi degil şimdi yapmayada cok korkuyorum çıkmazsa diye kimseye söyleyip ümitlenmekte istemiyorum. her gun hadi bugün adet olmusumdur diye kalkiyorum sanırım stres yaptim ondan gecikti.. ne bilim işte kimseye içimi dökemedigim için burdan yazayım dedim

Hangimiz yaşamadık ki testin başında beklemek dakikalarca sabah yapıp yapmama da tereddüt etmek sayısız test yapmak doktora göründün mu canım. Buarada 3 4 aya kadar kimseye söylemesen iyi edersin

Hangimiz yaşamadık ki testin başında beklemek dakikalarca sabah yapıp yapmama da tereddüt etmek sayısız test yapmak doktora göründün mu canım. Buarada 3 4 aya kadar kimseye söylemesen iyi edersin
1 yildan az sure once gozuktum pko var hafif demisti ama son zamanlarda hic gozukmedim ust uste kimyasal gecirince doktorumda gebe kalabiliyosun demekki dedi ama sonradan gozukmedim cok degisik ya rabbim hic birimizin kucagini bos bırakmasin insallah

Ne kadar zeki ya gebe kalabildigini sende biliyorsun ama neden üst üste düşük oluyor onu da kendi söylemeli. Kaç düşüğün var

Adet geciktigi icin normal test yeterli degilmi erken test mi gerekiyor

Aynen bende oyle dusundum gecmis sonucta umarim vardir ama kesin cozum kan testi bu konuda
İnşallah önceki 2 kimyasalda butun belirtileri yaşamıştım şimdi 0 belirti sadece adet gecikmesi stresten mi diyorum ha bugün ha yarın diye kendimide ümitlendirmek istemiyorum ya çıkmazsa diye

İnşallah önceki 2 kimyasalda butun belirtileri yaşamıştım şimdi 0 belirti sadece adet gecikmesi stresten mi diyorum ha bugün ha yarın diye kendimide ümitlendirmek istemiyorum ya çıkmazsa diye
Belirti aramakla da olmuyorki canim umarim vardir gec dollenme de olabilir sen kan testi ver keskn cozum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…