1 yildan az sure once gozuktum pko var hafif demisti ama son zamanlarda hic gozukmedim ust uste kimyasal gecirince doktorumda gebe kalabiliyosun demekki dedi ama sonradan gozukmedim cok degisik ya rabbim hic birimizin kucagini bos bırakmasin insallahHangimiz yaşamadık ki testin başında beklemek dakikalarca sabah yapıp yapmama da tereddüt etmek sayısız test yapmak doktora göründün mu canım. Buarada 3 4 aya kadar kimseye söylemesen iyi edersin
Ne kadar zeki ya gebe kalabildigini sende biliyorsun ama neden üst üste düşük oluyor onu da kendi söylemeli. Kaç düşüğün var1 yildan az sure once gozuktum pko var hafif demisti ama son zamanlarda hic gozukmedim ust uste kimyasal gecirince doktorumda gebe kalabiliyosun demekki dedi ama sonradan gozukmedim cok degisik ya rabbim hic birimizin kucagini bos bırakmasin insallah
Gerek yok normalde silik de olsa çıkması lazimAdet geciktigi icin normal test yeterli degilmi erken test mi gerekiyor
Aynen bende oyle dusundum gecmis sonucta umarim vardir ama kesin cozum kan testi bu konudaGerek yok normalde silik de olsa çıkması lazim
Ne kadar zeki ya gebe kalabildigini sende biliyorsun ama neden üst üste düşük oluyor onu da kendi söylemeli. Kaç düşüğün
2 tane kimyasalNe kadar zeki ya gebe kalabildigini sende biliyorsun ama neden üst üste düşük oluyor onu da kendi söylemeli. Kaç düşüğün var
Yo önceden yaptıgım test normal testti onu kastedmek istedim yaptigimda adetime 3 gun vardi onda negatif çıkmıştıAdet geciktigi icin normal test yeterli degilmi erken test mi gerekiyor
Ha pardon yanlis anladim o zaman adetten sonra kac kez test yaptinizYo önceden yaptıgım test normal testti onu kastedmek istedim yaptigimda adetime 3 gun vardi onda negatif çıkmıştı
İnşallahAynen bende oyle dusundum gecmis sonucta umarim vardir ama kesin cozum kan testi bu konuda
Hiç yapmadım yarın sabah yapmayı düşünüyorum dayanabilsem ah bi 5 gun gecikmesini beklicemde 3. Gunde çıkar sanırım ama ya geç döllenme olmadiysaHa pardon yanlis anladim o zaman adetten sonra kac kez test yaptiniz
Belirti aramakla da olmuyorki canim umarim vardir gec dollenme de olabilir sen kan testi ver keskn cozumİnşallahönceki 2 kimyasalda butun belirtileri yaşamıştım şimdi 0 belirti sadece adet gecikmesi stresten mi diyorum ha bugün ha yarın diye kendimide ümitlendirmek istemiyorum ya çıkmazsa diye
Umarım canım rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın insallahBelirti aramakla da olmuyorki canim umarim vardir gec dollenme de olabilir sen kan testi ver keskn cozum
AminUmarım canım rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın insallahyarın hasthane yolu gözükür yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?