• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Korkuyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi 3lale
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İsyerindeyim aynı yerde çalışıyoruz o defoldu eve gitti ben hala işteyim çıkmiyorum 8 gibi işten çıkıp eve gitmeye niyetim var.yapsin yesin pislik.evimiz ortak tapulu son 1.5 senesi kaldı borcunun bitmesine defol git diyor her fırsatta.sinirlenince.korkak büyüdüm sanırım.bas baş bağırıp ortamdan buramdan çekiştirip kafama vurdu bütün gün parmağım acıdı parmağım şişmiş.komsulara laf etmemin sebebi benimki öyle iri yarı biri değil biri gelip bı gözdağı verse birdaha utanirda yapamaz hayvan.yan dairemizdeki adam her aksam avaz avaz bağırıyor bizim evdede dün kavga oldu onada tepki gosterseydin ya.ne bileyim ya şaşırdım kaldım.hemen bosanmakmi lazım bosansam bu hodukten daha evlenmem ama çocuklarım boynu bükük kalir o evlenir bulur birini.evi bize vermez çok canımı sıkar.sadexe açken ve cinselllik konusunda böyle öfkeli.daha geriye ne kaldı bilmiyorum.

Sizce bosanmak icin ne yasamak gerekiyor? Eger gidip darp raporu alip yanina uzaklastirma cikartsaydiniz evden kimin gidecegi belli olurdu.
Siz dayak yiyip oturuyorsunuz, sikayetci bile olmuyorken komsunuz niye başını belaya soksun?

Babamin yaninda bana bagiracak haa.siz fazla taviz vermissiniz ikiniz çalışacaksınız birde yemek bekleyecek adama bak ne ala .bu kadinlar niye bu kadar eziyet cekmeye merakli anlamıyorum

İsyerindeyim aynı yerde çalışıyoruz o defoldu eve gitti ben hala işteyim çıkmiyorum 8 gibi işten çıkıp eve gitmeye niyetim var.yapsin yesin pislik.evimiz ortak tapulu son 1.5 senesi kaldı borcunun bitmesine defol git diyor her fırsatta.sinirlenince.korkak büyüdüm sanırım.bas baş bağırıp ortamdan buramdan çekiştirip kafama vurdu bütün gün parmağım acıdı parmağım şişmiş.komsulara laf etmemin sebebi benimki öyle iri yarı biri değil biri gelip bı gözdağı verse birdaha utanirda yapamaz hayvan.yan dairemizdeki adam her aksam avaz avaz bağırıyor bizim evdede dün kavga oldu onada tepki gosterseydin ya.ne bileyim ya şaşırdım kaldım.hemen bosanmakmi lazım bosansam bu hodukten daha evlenmem ama çocuklarım boynu bükük kalir o evlenir bulur birini.evi bize vermez çok canımı sıkar.sadexe açken ve cinselllik konusunda böyle öfkeli.daha geriye ne kaldı bilmiyorum.
Çocuklar annelerini aşağılayan, kafasını matkap gibi delen aşağılık bir baba görmezlerse boyunları bükük kalır. Çok haklısınız.

Şu an öyle güzel bir psikolojideler ki büyüdüklerinde bunu daha iyi anlayacaksınız. Sizin bu muameleyi hak eden bir varlık olduğunuz düşüncesiyle büyüyorlar. İleride ya sizin gibi kendine değer vermeyip dayak yiyen ve öz saygısı olmayan bireyler olacaklar ya da babaları gibi psikopat olacaklar.

Yakında hamileyim diye başlık açarsınız bu gidişle. Sizin gibi insanların çoğalması ve toplumu bu hale getirmesi ne güzel!

Teşekkürler!!!

Korkarak büyüdüm diyorsunuz bunun zararlarını bizzat yaşıyorsunuz ama hemen boşanmak mı lazım , çocuklarımın boynu bükük kalır gibi kelimeleri de siz söylüyorsunuz . Asıl bu şekilde olan bir ailede çocukların boynu bükük ve onlarda büyüyecek . Ayrıca adam size evi vermesi gerekmiyor zaten ortak tapu bı avukatla fln görüşün yol gösterir. Boşanamam diyorsanız da hemen acil kendinize ve çocuklarınıza saygınızdan bir destek alın eşiniz de siz de. Bari psikolojik destek eşinize ve size faydası olsun . Sizin de ihtiyacınız var kurban psikolojisinden kurtulur, kendi değer ve kıymetinizi anlamanıza, korkarak büyüdüm demenin etkilerini hafifletir.

yalnızsın yanına destek arıyorsun bi abin olsaydı dağ gibi ağzını yüzünü kırsaydı ne iyi olurdu demi.
:( ailende evinizde kaldığı için çıkışamıyorsun seni eziyor hayvan. sen o yokken komşuya tembih et senin kocanın sesi çıkınca bana yardıma gelirmisin de bi bogazını sıksın bıktık senin sesinden diye korkutsun.ne bileyim polise gidemiyorsun. çözüm üretmeye çalıştım. allah yardimcın olsun

anladık sen korkuyorsunda babanın sesi nasıl çıkmıyor sana bağırırken? neden ağzına yumruğu sokmuyor

anladık sen korkuyorsunda babanın sesi nasıl çıkmıyor sana bağırırken? neden ağzına yumruğu sokmuyor
Babası da öyle biriymiş annesini aldatmış çocuklarınin ve konu sahibinin kazancını bile başka biriyle yemiş eski konularinda yazmış konu sahibi

Annesi yıllarca doldurdu ben pek yemek yapmayı beceremiyorum bir akşam makarna bir akşam balık bir akşam bulgur pilavı döner filan alıp yapıyoruz.ben her sabah 5:30 da kalkıp 6:00 da evden cikiyorum.Aksam 19:30 da eve geliyorum.yemek beğenmez.Annesi arar sürekli makarnami yediniz yine der deseki oğlum oda çok çalışıyor bi karın doyurmak degilmi dese yumurta kır ye dese böyle yapmaz ama tüm ailesi gaz veriyor ev aldık biz 1.5 senemiz kaldı borcunun bitmesine hep çalıştım bende.Ama karnı açken bağırıyor deli gibi evde yemek olmadığını biliyor şunu yap demiyor ben düşünecek misim.
Valla bu yaptığı terbiyesizliği haklı kılmaz herkes yemek yapacak diye bir şey yok ayrıca evde olsan calismasan öğrenirdin ben evlendiğimde yemek pek yapamazdım ama internette nefis yemek tarifleri diye site var oradan bakıp bakıp yaptım şimdi herkes yemeğime bayılıyor sende hem çalış hem evde yemek yap hem çocuk yap bu ayıdan azar ye öyle bor dünya yok normalde karışmam ama boşa bu ayıyı zaten ailelerin müdahale ettiği evlilikten hayır gelmez o kaynana da gün yüzü görmesin inşallah

Bu evlilik degil ki. Anneniz babaniz niye ses cikarmiyor siz neden bosanmiyorsunuz?
Valla bazı kız anne-babası pasif olur birde boşanmak ayıp birde o evden kefenle çıkarsın gibi cahilce sözler derler bu yüzden erkekler kadına el kaldırmayı hak görüyor yerin dibine batsın böyle aileler

Valla bazı kız anne-babası pasif olur birde boşanmak ayıp birde o evden kefenle çıkarsın gibi cahilce sözler derler bu yüzden erkekler kadına el kaldırmayı hak görüyor yerin dibine batsın böyle aileler
Kesinlikle anne baba da bir tuhaflar zaten

Evi vermez diye bir şey mi var mahkeme var.
Ya işi bırakın. O kadınlık üzerinden yuruyorsa erkek ol o zaman ben ev çocuklarla ilginecegim diyin.
ya kayınvalideyi çağırın çocuklara o baksın. Anasının yemeğini yesin. Biraz da anası zahmet çeksin.

ya da bosanin. Asla pismayin. Ve evet polis çağırın şikayetçi olun. Bu 3 seçeneği isterse kendisi seçsin. Bir daha bagirsan polis cagiracagim diyin. Bu üçünden birini seçin veya sectirin.

Back
X