- 15 Şubat 2013
- 25.696
- En iyi cevaplar
- 1
- 98.667
- 798
Ay yemin ediyorum burnuna halka gecirip tefle oynatican bu ayiyi, doğal ortamina salmak da tehlikeliEski konularında yazmış, zorlama varmış evet
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay yemin ediyorum burnuna halka gecirip tefle oynatican bu ayiyi, doğal ortamina salmak da tehlikeliEski konularında yazmış, zorlama varmış evet
İsyerindeyim aynı yerde çalışıyoruz o defoldu eve gitti ben hala işteyim çıkmiyorum 8 gibi işten çıkıp eve gitmeye niyetim var.yapsin yesin pislik.evimiz ortak tapulu son 1.5 senesi kaldı borcunun bitmesine defol git diyor her fırsatta.sinirlenince.korkak büyüdüm sanırım.bas baş bağırıp ortamdan buramdan çekiştirip kafama vurdu bütün gün parmağım acıdı parmağım şişmiş.komsulara laf etmemin sebebi benimki öyle iri yarı biri değil biri gelip bı gözdağı verse birdaha utanirda yapamaz hayvan.yan dairemizdeki adam her aksam avaz avaz bağırıyor bizim evdede dün kavga oldu onada tepki gosterseydin ya.ne bileyim ya şaşırdım kaldım.hemen bosanmakmi lazım bosansam bu hodukten daha evlenmem ama çocuklarım boynu bükük kalir o evlenir bulur birini.evi bize vermez çok canımı sıkar.sadexe açken ve cinselllik konusunda böyle öfkeli.daha geriye ne kaldı bilmiyorum.
Çocuklar annelerini aşağılayan, kafasını matkap gibi delen aşağılık bir baba görmezlerse boyunları bükük kalır. Çok haklısınız.İsyerindeyim aynı yerde çalışıyoruz o defoldu eve gitti ben hala işteyim çıkmiyorum 8 gibi işten çıkıp eve gitmeye niyetim var.yapsin yesin pislik.evimiz ortak tapulu son 1.5 senesi kaldı borcunun bitmesine defol git diyor her fırsatta.sinirlenince.korkak büyüdüm sanırım.bas baş bağırıp ortamdan buramdan çekiştirip kafama vurdu bütün gün parmağım acıdı parmağım şişmiş.komsulara laf etmemin sebebi benimki öyle iri yarı biri değil biri gelip bı gözdağı verse birdaha utanirda yapamaz hayvan.yan dairemizdeki adam her aksam avaz avaz bağırıyor bizim evdede dün kavga oldu onada tepki gosterseydin ya.ne bileyim ya şaşırdım kaldım.hemen bosanmakmi lazım bosansam bu hodukten daha evlenmem ama çocuklarım boynu bükük kalir o evlenir bulur birini.evi bize vermez çok canımı sıkar.sadexe açken ve cinselllik konusunda böyle öfkeli.daha geriye ne kaldı bilmiyorum.
Korkarak büyüdüm diyorsunuz bunun zararlarını bizzat yaşıyorsunuz ama hemen boşanmak mı lazım , çocuklarımın boynu bükük kalır gibi kelimeleri de siz söylüyorsunuz . Asıl bu şekilde olan bir ailede çocukların boynu bükük ve onlarda büyüyecek . Ayrıca adam size evi vermesi gerekmiyor zaten ortak tapu bı avukatla fln görüşün yol gösterir. Boşanamam diyorsanız da hemen acil kendinize ve çocuklarınıza saygınızdan bir destek alın eşiniz de siz de. Bari psikolojik destek eşinize ve size faydası olsun . Sizin de ihtiyacınız var kurban psikolojisinden kurtulur, kendi değer ve kıymetinizi anlamanıza, korkarak büyüdüm demenin etkilerini hafifletir.İsyerindeyim aynı yerde çalışıyoruz o defoldu eve gitti ben hala işteyim çıkmiyorum 8 gibi işten çıkıp eve gitmeye niyetim var.yapsin yesin pislik.evimiz ortak tapulu son 1.5 senesi kaldı borcunun bitmesine defol git diyor her fırsatta.sinirlenince.korkak büyüdüm sanırım.bas baş bağırıp ortamdan buramdan çekiştirip kafama vurdu bütün gün parmağım acıdı parmağım şişmiş.komsulara laf etmemin sebebi benimki öyle iri yarı biri değil biri gelip bı gözdağı verse birdaha utanirda yapamaz hayvan.yan dairemizdeki adam her aksam avaz avaz bağırıyor bizim evdede dün kavga oldu onada tepki gosterseydin ya.ne bileyim ya şaşırdım kaldım.hemen bosanmakmi lazım bosansam bu hodukten daha evlenmem ama çocuklarım boynu bükük kalir o evlenir bulur birini.evi bize vermez çok canımı sıkar.sadexe açken ve cinselllik konusunda böyle öfkeli.daha geriye ne kaldı bilmiyorum.
yalnızsın yanına destek arıyorsun bi abin olsaydı dağ gibi ağzını yüzünü kırsaydı ne iyi olurdu demi.İsyerindeyim aynı yerde çalışıyoruz o defoldu eve gitti ben hala işteyim çıkmiyorum 8 gibi işten çıkıp eve gitmeye niyetim var.yapsin yesin pislik.evimiz ortak tapulu son 1.5 senesi kaldı borcunun bitmesine defol git diyor her fırsatta.sinirlenince.korkak büyüdüm sanırım.bas baş bağırıp ortamdan buramdan çekiştirip kafama vurdu bütün gün parmağım acıdı parmağım şişmiş.komsulara laf etmemin sebebi benimki öyle iri yarı biri değil biri gelip bı gözdağı verse birdaha utanirda yapamaz hayvan.yan dairemizdeki adam her aksam avaz avaz bağırıyor bizim evdede dün kavga oldu onada tepki gosterseydin ya.ne bileyim ya şaşırdım kaldım.hemen bosanmakmi lazım bosansam bu hodukten daha evlenmem ama çocuklarım boynu bükük kalir o evlenir bulur birini.evi bize vermez çok canımı sıkar.sadexe açken ve cinselllik konusunda böyle öfkeli.daha geriye ne kaldı bilmiyorum.
Babası da öyle biriymiş annesini aldatmış çocuklarınin ve konu sahibinin kazancını bile başka biriyle yemiş eski konularinda yazmış konu sahibianladık sen korkuyorsunda babanın sesi nasıl çıkmıyor sana bağırırken? neden ağzına yumruğu sokmuyor
Valla bu yaptığı terbiyesizliği haklı kılmaz herkes yemek yapacak diye bir şey yok ayrıca evde olsan calismasan öğrenirdin ben evlendiğimde yemek pek yapamazdım ama internette nefis yemek tarifleri diye site var oradan bakıp bakıp yaptım şimdi herkes yemeğime bayılıyor sende hem çalış hem evde yemek yap hem çocuk yap bu ayıdan azar ye öyle bor dünya yok normalde karışmam ama boşa bu ayıyı zaten ailelerin müdahale ettiği evlilikten hayır gelmez o kaynana da gün yüzü görmesin inşallahAnnesi yıllarca doldurdu ben pek yemek yapmayı beceremiyorum bir akşam makarna bir akşam balık bir akşam bulgur pilavı döner filan alıp yapıyoruz.ben her sabah 5:30 da kalkıp 6:00 da evden cikiyorum.Aksam 19:30 da eve geliyorum.yemek beğenmez.Annesi arar sürekli makarnami yediniz yine der deseki oğlum oda çok çalışıyor bi karın doyurmak degilmi dese yumurta kır ye dese böyle yapmaz ama tüm ailesi gaz veriyor ev aldık biz 1.5 senemiz kaldı borcunun bitmesine hep çalıştım bende.Ama karnı açken bağırıyor deli gibi evde yemek olmadığını biliyor şunu yap demiyor ben düşünecek misim.
Valla bazı kız anne-babası pasif olur birde boşanmak ayıp birde o evden kefenle çıkarsın gibi cahilce sözler derler bu yüzden erkekler kadına el kaldırmayı hak görüyor yerin dibine batsın böyle ailelerBu evlilik degil ki. Anneniz babaniz niye ses cikarmiyor siz neden bosanmiyorsunuz?
Kesinlikle anne baba da bir tuhaflar zatenValla bazı kız anne-babası pasif olur birde boşanmak ayıp birde o evden kefenle çıkarsın gibi cahilce sözler derler bu yüzden erkekler kadına el kaldırmayı hak görüyor yerin dibine batsın böyle aileler
Evi vermez diye bir şey mi var mahkeme var.İsyerindeyim aynı yerde çalışıyoruz o defoldu eve gitti ben hala işteyim çıkmiyorum 8 gibi işten çıkıp eve gitmeye niyetim var.yapsin yesin pislik.evimiz ortak tapulu son 1.5 senesi kaldı borcunun bitmesine defol git diyor her fırsatta.sinirlenince.korkak büyüdüm sanırım.bas baş bağırıp ortamdan buramdan çekiştirip kafama vurdu bütün gün parmağım acıdı parmağım şişmiş.komsulara laf etmemin sebebi benimki öyle iri yarı biri değil biri gelip bı gözdağı verse birdaha utanirda yapamaz hayvan.yan dairemizdeki adam her aksam avaz avaz bağırıyor bizim evdede dün kavga oldu onada tepki gosterseydin ya.ne bileyim ya şaşırdım kaldım.hemen bosanmakmi lazım bosansam bu hodukten daha evlenmem ama çocuklarım boynu bükük kalir o evlenir bulur birini.evi bize vermez çok canımı sıkar.sadexe açken ve cinselllik konusunda böyle öfkeli.daha geriye ne kaldı bilmiyorum.