Korkuyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi demirilkim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
D

demirilkim

Ziyaretçi
kızlar lütfen yardım edin tüp bebek tedavisinde başarısızlık neden olur

eğer önceden gerekli tetkikler yapılmadıysa ;
tüpler tıkalıysa
rahimde problem varsa
dışarıda normal sağlanan döllenmeler sonrası embriyolar rahimde sağlıklı devam edemiyormuş
bütün bunlar bir sürü sebep işte...

canım bu soru o kadar çok sebebe bağlı olabilir ki bazen de sebepsiz dr.bile açıklayamıyor.sen tedavide misin ne aşamadasın?kafan nerede karıştı biraz detay verirsen belki daha spesifik detaylar verebilir senin durumuna benzer şeyleri yaşayanlar.Allah kolaylık versin canım

eee dr banada tüp bebek dedi ama tüplerim tıkalı yani zormu olur benimde :?

slm bildigim kadarıyla zor olmuyo..Drunuz size aşıklamasını yapar iyice araştırın ve ondan sonra karar verin bence

canım tek söz üzerine panikleme bence.. her tüp bebek denilenin tüpü tıkalı olmaz ama tüpü tıkalı olanlar için tüp bebek yapalım denilebilir.. bu işte eş faktorü var, sebepsiz infertilite var daha bir sürü şey var ... esas sebep belirlenmesi için testler tahliller sana ve eşine yapılınca çıkar.bazen de herşey normalken olmayabiliyo ki bu da sebepsiz infertilite... bu çok detaylı bi konu herkeste farklı farklı şeyler etken olabiliyo dolayısı ile eğer tam sebep bilmek istiyosanız dr.unuzla tekrar konuşun .neden şüphelendiğini neye göre bu yönlendirmeyi yaptığını öğrenin bence ...

tüp tıkalı ise tüp bebek niye zor olsun tüp bebek direk embriyo rahme yerleştiriliyo canım hiç stres yapma

tüp tıkalı ise tüp bebek niye zor olsun tüp bebek direk embriyo rahme yerleştiriliyo canım hiç stres yapma

valla nevracım içime su serptın benımde tüplerim tıkalı ve tıkalı oldugundan tüp bebekkte olmaz dıye stres yapıyordum cok sagol opuyorumnanaktan

tup bebekte tuplerin tikali olmasi yada acik olmasi ile ilgili degil ki basari sansi
hic ilgisi yok diye biliyorum
hatta zaten o sorun ortdana kalksin diye tuo bebek yaptiranlar var

kızlar lütfen yardım edin tüp bebek tedavisinde başarısızlık neden olur

arkadaşım başarıyı etkileyen birçok sebep var tıbbi olanlar hormon degerleri, yumurta kalitesi, sperm kalitesi,rahim sorunları yaşantımızla alakalı olumsuzluklarsa stres alışkanlıklarımız(sigara içki vs.)birde ilahi sebeplerki bence en önemlisi zamanı degilse OLMUYOR.sen eger tıbbi bir sorunum yok diyorsan tam anlamıyla bir saglık testinden geçmişseniz eşinle dr larda sebepsiz infertilite demişse gereken sadece sabır bazen olabilecekken biz zihnimizi bu konuyla o kadar fazla yoruyoruzki artık beyin aksi sinyaller gönderiyor ve olmuyor bu tüp tedavisindede sebepsizdede sonucu olumsuz etkiliyor benim üçüncü mikro denememde dr çok korkuyorum demiştim dr bana kadınlar tavuklar gibidir korkutursan yumurtlamaz demişti çok gülmüştüm ama haklı çıktı bir öncekinde çok korkmamıştım ve dört toz iki su olan ilaçla 11 yumurta olmuştu sonrakinde nedendir bilmem çok korku endişe yaşamıştım ve on toz beş su olan ilaçla dört yumurta zor oldu.çok uzun yazdım degilmiakannehir neyse anlatmak istedigim rahat ol bu konuyu hayatının merkezine koyma ......en kısa zamanda özlemlerimizin bitmesi dilegiyle canım

valla nevracım içime su serptın benımde tüplerim tıkalı ve tıkalı oldugundan tüp bebekkte olmaz dıye stres yapıyordum cok sagol opuyorumnanaktan
rica ederim ne demek.. şöyle düşün sperm tüpten geçmeli ya sende tüp tıkalı o zaman tüp sıkıntısını dr. embriyoyu dışarda oluşturup direkt rahime yerleştirecek.Allah hepimizin yolunu açık etsin

Back
X