Korkuyorum..

zamane2

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2010
4
0
36
Edirne
Iki buçuk aylık hamileyim kalp atışını duydum..ama geçen gün çamaşırım kirlendi ve bayağı belirgindi.daha sonrada kahverengi bir akıntı geldı.doktora gıttım .bebgımın gayet ıyı oldugunu soyledı değerlerim düşmeedi çok şükür ama endişeliyim.lütfen yardım edın.böyle durum ların oldugunu duydum.doğrumu acaba kızlar lütfen yardım edin..

eğer doktorun herşeyin normal oldugunu söylemişse bence endişelenmene gerek yokk sonuçta hepimizin koyamadıgı teşhisleri doktorlar koyabiliyor.. o yuzden sorun etme kendıne canını sıkma

eğer doktorun herşeyin normal oldugunu söylemişse bence endişelenmene gerek yokk sonuçta hepimizin koyamadıgı teşhisleri doktorlar koyabiliyor.. O yuzden sorun etme kendıne canını sıkma
doktor değerlerimin iyi oldugunu soyledı ama tehlıke varmış.gelen kanamanın birikinti olabılecegını soyledı.

cnm benim doktorun iyi diyosa içini ferah tut eminim progestan vermiştir ve bol bol dinlenmen lazım..benimde 10.haftada lekem gelmişti..rahim kasılmasından dolyı kanama bölegem vardı..şükür 5 günde gitti..ama hep yattım sadece lavaboya gittim...DÜNYADA RIZIKLARI VARSA GELİYOLAR CNM...benim 8 hftlık düşüğüm vardı bunda çok korktum ama şükür iyiyim...bak belki biliyosun ama cnm..enfeksiyonlara soğuk algınlığına..çiğ etlere ve sebzelerin iyi yıkanmasına dikkat et...

eğer ilişki oldysa ondan olmştr cnm bende geçen gün aynı sebepten gttm korkcak bişey yok dedi hatta kalp atışınıda gördm ultrasonda içim rahatladı

yerlesme kanamasıdır doktor hersey yolunda dedıyse sorun yoktur canım merak etme
saglıklan al kucagına ınşşş
darısı bıze ınşşşş
duanı eksık etme

çok teşekkür ederım arkadaslar umarım oyledır.siizde sağlıklı sihatli kucagınıza alın inşallah .HEPİMİZE HAYIRLI EVLATLAR OLURLAR İNŞALLAH.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…