• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

korkuyorum :(

dusduru

Guru
Pro Üye
24 Eylül 2011
3.621
8.617
358
İstanbul
5 haftalık hamileyim ve dün koltuğu öne doğru çekerken sol kasığım ani olarak ağrıdı,kaslar çekildi gibi oldu.bişey olmuş olabilirmi çok tedirginim :( teşekkürler...

bahsettigin durumu bende yasadim,ilk hafatalar insan hamile oldugunu unutabiliyor:15:
cok tedirgin olursan dr git,birsey olmamistir insallah

birşey olmamıştır canım.. bebeğin emniyetli yerde:34:
kasık ağrılarında kese büyümeye başladığı için,bundan sonra olacaktır zaten..:34:

birşey olmamıştır canım.. bebeğin emniyetli yerde:34:
kasık ağrılarında kese büyümeye başladığı için,bundan sonra olacaktır zaten..:34:

Yokluğumdan fırsat herkes arkadaşımızın yardımına koşmuş, ve iyi de yapmış. Gebelikte endişelenmek son derece normal. ama ben bir örnekle sizi rahatlatmak isterim. Bazı gebelikler istenmediği için kürtala sonlandırılıyor. Hiçbir hekim, 10 haftadan küçük gebeliği kürtajla aldırmak isteyen hastaya "mekik yap, ağır kaldır, hopla zıpla düşer" demiyor. Bazen kürtajdan sonra bile gebelik devam edebiliyor. Tek söylenecek şey var. "Sağlıklı bir gebelik geçirmenizi dilerim".

Back
X