korkuyorum :(

dusduru

Guru
Pro Üye
24 Eylül 2011
3.624
8.625
358
İstanbul
5 haftalık hamileyim ve dün koltuğu öne doğru çekerken sol kasığım ani olarak ağrıdı,kaslar çekildi gibi oldu iki üç saniyeliğine.bişey olmuş olabilirmi çok tedirginim :( şimdi ağrım sızım yok,kanamada yok çok şükür.
doktora gitsem bişey anlaşılırmıki minicik bi kese vardır daha henüz.

canım çok dikkat et bendeğildiğimde ağır kaldırdığımda birden sancı girerdi çok korkardım sonra doktor düşük riskim olduğunu kesinlikle ağır kaldırmamamı yatıp dinlenmemi söyledi çok şükür bebeğime birşey olmadı 3 aylık olduk korkacak birşey olduğunu sanmıyorum ama çook dikkatlı ol.

canını sıkma tatlım..
ani hareket etmeden dolayı bır kasılma olmustur..
kanama yoksa buyuk ıhtımalle sorun yok..
ama sen yınede bundan sonrası ıcın dıkkatlı ol en hassas zamanlarınasın canım..

ilk 3 ay risklidir ama sizin yaptiginiz bu hareketten birsey olacagini sanmam kanma yoksa eger..ama yinede tedbiri elden birakmayin.ilk 3 ayiniza dikkat edin..bende ilk 3 ayimda coks ert hareketler yaptim genelde temizlik yaparken falan..oyle kolay kolay birsey olmaz...arada agrida girerdi..ama hicbirsey olmadi..

Son düzenleme:
ilk bir kac ay dikkat edin agir kaldirmagin,galiba bir kac gün önce olmus birsey olmadiysa bundan sonra bi sorun olacagini sanmam hayirlisiyla bebisini kucagina al canim:emir_bebek:

çok teşekkür ederim kızlar:71:

aslında dikkat ediyorum ama bu çok ani oldu,birden soldaki kaslar kasıldı gibi oldu,umarım dediğiniz gibi bişey yoktur.

demekki daha dikkatli olmam gerekiyor bundan sonra.

çok teşekkür ederim kızlar:71:

aslında dikkat ediyorum ama bu çok ani oldu,birden soldaki kaslar kasıldı gibi oldu,umarım dediğiniz gibi bişey yoktur.

demekki daha dikkatli olmam gerekiyor bundan sonra.

hamılelıgımın 6 haftasındaydım..tabı ben kenımı yenı yenı annelıge hazırlama donemlerındeydım kı hala ole:)
her neyse ben platform ayakkabılardan vazgecemıorum 10 cm topuklar falan..
hamılelıkte zararlı oldugunu ogrendım sebebp ıse ayak burkulmasıymıs ve bel agrılarına sebebp olmasıymıs..
ben tabı kendımden emın sekılde ayak burkulması olmaz dıe hala devam edıyordum topuklulara..3 ay cıkmadan bırakcaktım tamamen gıyınmeyı hanı yenı bısı olmaz dıyordum..takii ayak burkulmasına kadar..
arkadasımla alısverıse cıkmıstım..yerler fecı kayıyor tabı benım ayagım kadı burkulmadan sonra az kalsın bacaklar acık bı sekılde orutuodum yere nerdeyse..Allahtan ark.kolumdaydı ve tuttu benı..bırden ınanılmaz bır agrı gırdı kasıklarıma ve belıme..ertesı gun az mıktarda kahverengı leke gelmıstı solugu dr.da aldım.hıc bır sorun lmadıgını soledı sıkıca tutunmustu annesıne..ogun bugun topuklu gıyınmem:)
sanada bısey olmaz hıc sıkma canını ama tabıkı cok dıkkatlı ol..en azından 3 ay cıkana kadar kendını cok koru..
yıyecek ekmegı varsa 10 kattan atlasan dusmez..tabı tedbırı elden bırakmamalı:) Allah yavrularımızı saglıklı bır sekılde kucaga almayı nasıp etsın

gölgemmm

allah korumuş senide canım,hikayen bana iyi geldi ama çok teşekkür ederim :) dediğin gibi yiyecek ekmeyi varsa her şartta tutunur.

netteki doktorlardan birinede sordum,oda rahimle alakalı olmadığını sadece kasıklardaki kaslardan olduğunu söyledi iyiceiçim rahatladı

gölgemmm

allah korumuş senide canım,hikayen bana iyi geldi ama çok teşekkür ederim :) dediğin gibi yiyecek ekmeyi varsa her şartta tutunur.

netteki doktorlardan birinede sordum,oda rahimle alakalı olmadığını sadece kasıklardaki kaslardan olduğunu söyledi iyiceiçim rahatladı

rahatlatabıldıysem ne mutlu bana canım benım :)..artık kafana takma bısı olmusmudur dıe..stres ıyı olmaz annesi:) oda sıkıca tutunmustur annesine artık uzulme uzme:) kendınıze ıyı bakın..

Bende kendi hesaplarıma göre 6 hafta, ultrason sonuçlarına göre 1 haftadır 5+3'üm :)) En son orda kaldık yani, ultrason gün atlamıyor.

Ctesi akşamı benim kanamam oldu ama çok hafif, 2-3 nokta şeklinde. Doktorum ilaç verdi kesildi, şimdide sadece silince gelen kahverengi bir akıntım var ama çok canım sıkılıyooor. Doktorumun ilk sorusu, ağır birşey kaldırdınızmı oldu! Halbuki hiçbirşey kaldırmamıştım.

Sürekli birşeyler okuyorum daha da çok canım sıkılıyor! Aklımda bi dünya soru dönüyor ama cevapsız! Keşke en yakın arkadaşım kadın doğum uzmanı olsaydı :)))

Sanırım içini ferah tutup, herşeyi oluruna bırakmak lazım. Ama işte annelilk duygusu ilk günden oturuor üstüne, bi daha da kalkmıyor :))

Umarım Allah hepinize bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder.

Bende kendi hesaplarıma göre 6 hafta, ultrason sonuçlarına göre 1 haftadır 5+3'üm :)) En son orda kaldık yani, ultrason gün atlamıyor.

Ctesi akşamı benim kanamam oldu ama çok hafif, 2-3 nokta şeklinde. Doktorum ilaç verdi kesildi, şimdide sadece silince gelen kahverengi bir akıntım var ama çok canım sıkılıyooor. Doktorumun ilk sorusu, ağır birşey kaldırdınızmı oldu! Halbuki hiçbirşey kaldırmamıştım.

Sürekli birşeyler okuyorum daha da çok canım sıkılıyor! Aklımda bi dünya soru dönüyor ama cevapsız! Keşke en yakın arkadaşım kadın doğum uzmanı olsaydı :)))

Sanırım içini ferah tutup, herşeyi oluruna bırakmak lazım. Ama işte annelilk duygusu ilk günden oturuor üstüne, bi daha da kalkmıyor :))

cnm ben de 5haftalık gebeyım ama lekelenmem var kasık agrısı çok hafıf, ben ılk gebeliğimde kalp atışı alınmadıgından kurtajla alınmıştı şimdi çok korkuyorum ebeyim ama başıma sürecek ilacım yok

her gelen leke dusuk belırtısı degıldır canım..kese buyudugu ıcıne bu tarz kanama ve lekelenmeler olabılıyor..dr genelde progestan verir bu tip durumlarda..ama dedıgın gıbı annelık ıc gudusu huzursuz olunuyor:)
Allah hepimizin yavrusunu bagıslasın..

her gelen leke dusuk belırtısı degıldır canım..kese buyudugu ıcıne bu tarz kanama ve lekelenmeler olabılıyor..dr genelde progestan verir bu tip durumlarda..ama dedıgın gıbı annelık ıc gudusu huzursuz olunuyor:)
Allah hepimizin yavrusunu bagıslasın..

Ayyyy evet yaa..Yemin ederim annemi şimdi çok daha iyi anlıyorum.

Progestan'a başladım bende, inşallah işe yarar :( Bendede kasık ve bel ağrısı var, doktor normal dedi, Rahim genişliyor dedi.

Sürekli kafamda birşeyler kuruyorum, walla 9 ayda iyice manyak olucam herhalde :)

Umarım sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız :)))

Mrb.Öncelikle için rahat olsun.Ben şu an 15 haftalık hamileyim ,tüp bebek benimki.7 yıldan sonra oldu çok şükür.Benim de senin dediğin gibi 5 hafta boyunca kahverengi bazen pembeye yakın lekelnme oldu.bol bol dinlendim.hiç bir iş yapmadım.Hatta kanamanın olduğu gün doktorun odasına ağlayarak girmiştim.doktorun verdiği iğneyi düzenli yaptırdım.Şu anda çok şükür hiç bir şey yok.aklına kötü şeyler getirme.Allah tamamına erdirir inş.

Çooook sağolun gerçekten...Kanamalar böyle bi duruyoor bir tekrar başlıyoo, sinirlerim altüst oluyor ama sizin böyle pozitif yorumlarınızı okudukça çok mutlu oluyorum. Bebeğimi kucağıma sağlıkla aldığımı düşünüyorum :) Şu kalp atışlarını bir duysam,biraz olsun rahatlıyacağım. :nazar: Allah sizlerede rahat hamilelikler ve sağlıklı uzun ömürlü bebişler nasip etsin inşallah :))

Son düzenleme:
Back
X