• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Korkuyorum.:(

evet seni takip ediyor olabilir başka bir araçla gitme durumun yokmu çok dikkatli ol ailene söyle bence .

Babana söyle bence. serviste birisi var bakışlarından rahatsız oluyorum geçenlerde de beni takip etmiş de. Bir kaç kere indiğin yere baban gelsin seni almaya babanı görürse anlar sapık herif bir daha yeltenemez. allah korusun kıstırır falan seni bir yerlerde.

Canım hemen babana söyle.Bir kere ben de bizim sokaktan evime giderken bir çocuk böyle yanıma geldi konuşmaya başladı benimle.Ama onun biraz psikolojik sorunları olduğu belliydi.Yanımdan zor uzaklaştırdım.Eve girer girmez ilk işim babamın yanına gidip anlatmak oldu olayı.O da ertesi günü bana biber gazı alıp getirdi.Üstelik de çocuk bu mahallenin delisi gibi bir şeymiş.Ama seninki hiç öyle değil duruma bakılırsa.

Son düzenleme:
Ne servisinde beraber yolculuk yaptığınızı anlamadım tatlım. :32:
Hergün kullandığın servis değil mi? Yani herkes birbirini tanıyıp selamlaşmaz mı? :44:

Bence de biber spreyi iyi fikir. ben de sürekli taşıyorum montumun cebinde. akşamları falan çıkınca özellikle elim spreyin üzerinde oluyor kendimi güvende hissediyorum. Babana söyle bir tane de sprey al yanında taşı sürekli

evet,en kısa zamanda babana,abine anlat.bu devir çok kötü bir devir.her an herşey oluyor.olmaz dediğimiz oluyor.sakınn saklama.baban haddinden gelir onun.korkusundan birdaha aynı servise bile binemez.

Ailene kesinlikle söyle bunu, artık bu devirde ne olacağı nerden hangi tarz sağık çıkacağı belli olmuyor. Ailenin muhakkak haberi olmalı vakit kaybetmeden anlat bu olayı. Belki takip etmiyordur bana öyle gelmiştir ama sizin yine de haberiniz olsun de, kendine de dikkat et yanında göz yaşartıcı sprey filan taşı :26:

Arkadaşlar benimle aynı servise binen bi adam var.Bu adam bakışlarıyla beni rahatsız ediyodu.Gerçi ben o zamanlar pek takmıyodum.Birisine benzetti heralde felan diyodum.Benden,büyük ihtimalle 10-15 yaş büyüktür.Ben 18 yaşındayım.Bi gün arkadaşım gelmedi.Alışkanlık ya arkadaşımla indiğim yerde indim.Evimin yolunu biraz uzattım yani.Tuhaf olanda adam da benimle aynı yerde indi.Normalde çok gerilerde iniyo.Biraz korktum.Yürürken felan bi kaç defa arkama baktım beni mi takip ediyo diye.Ama hiç göremedim.Evimin önüne geldiğimde zile bastım.Kapı açıldı ama arkamı döndüğümde şok geçirdim.Adam evimin önünden geçti.Evimi öğrendi çok korkuyorum.Bana zarar verebileceği ihtimali geliyor sürekli aklıma.Napmalıyım.Bi adam bi kızı neden takip eder sizce.
Belki takip etmiyordur diye düşünüyorum fakat aklıma şu geliyor.Madem benim olduğum yoldan geçicek biraz daha geri de inmesi grekiyo.Ben yolu uzattım o niye uzattı. :50:

ailene söyle hatta annen ya da baban eşlik etsin bikaç gün servis şoförünede söyle neler duyuyoruz neler okuyoruz ortam kötü güzelim

Canım kesinlikle babana söyle. O önlemini alır. Her gün gazetelerde binlerce haber çıkıyor.:53: Allah korusun ya mümkünse servisini de değiştir.

Bende yanımda biber gazı taşırım hep babam getirdi nerden alındığını bende bilmiyorum. Yolda yürürken sprey elinizde basmaya hazır şekilde yürüyün ben hep öyle yaparım. En kısa zamanda babanıza söyleyin servisten babanız alsın sizi ve o servisi değiştirin.Terbiyesiz adam ya!!!!!!! Korkmayın evinizi öğrenmesine sonuçta tek değilsiniz aileniz yanınızda ama hemen durumu onlarla paylaşın

bu tip seyleri en guzeli ailenle paylasman
benimde ortaokul zamanimda vardi böyle durum
yok etkilenmistim
ailem halletmisti sükür
cok sinir bozucu bir durum
Allahim korusun yavrularimizi

Back
X