- Konu Sahibi Lepisma_Sakkarina
Arkadaşlar benimle aynı servise binen bi adam var.Bu adam bakışlarıyla beni rahatsız
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç kimseye söyleyemedim daha.Ama büyük ihtimalle servisi değiştiririm.Evimi öğrenmiş olması beni çok korkutuyo.
Arkadaşlar benimle aynı servise binen bi adam var.Bu adam bakışlarıyla beni rahatsız ediyodu.Gerçi ben o zamanlar pek takmıyodum.Birisine benzetti heralde felan diyodum.Benden,büyük ihtimalle 10-15 yaş büyüktür.Ben 18 yaşındayım.Bi gün arkadaşım gelmedi.Alışkanlık ya arkadaşımla indiğim yerde indim.Evimin yolunu biraz uzattım yani.Tuhaf olanda adam da benimle aynı yerde indi.Normalde çok gerilerde iniyo.Biraz korktum.Yürürken felan bi kaç defa arkama baktım beni mi takip ediyo diye.Ama hiç göremedim.Evimin önüne geldiğimde zile bastım.Kapı açıldı ama arkamı döndüğümde şok geçirdim.Adam evimin önünden geçti.Evimi öğrendi çok korkuyorum.Bana zarar verebileceği ihtimali geliyor sürekli aklıma.Napmalıyım.Bi adam bi kızı neden takip eder sizce.
Belki takip etmiyordur diye düşünüyorum fakat aklıma şu geliyor.Madem benim olduğum yoldan geçicek biraz daha geri de inmesi grekiyo.Ben yolu uzattım o niye uzattı.![]()
Bence de biber spreyi iyi fikir. ben de sürekli taşıyorum montumun cebinde. akşamları falan çıkınca özellikle elim spreyin üzerinde oluyor kendimi güvende hissediyorum. Babana söyle bir tane de sprey al yanında taşı sürekli