Çok canım sıkkın, çok bunalıyorum...kafamda hep aynı düşünceler,çığlıklar atasım var..Ben çok korkuyorum,1,5 yıldır bir işte çalışıyorum,bir program gereği 3-4 bölüm değiştim hiçbirinde kendimi çok geliştiremedim,çok sorumluluk alamadım,çok iş öğretilmedi..Kendime güvenim gitti,sorumluluk almaya korkuyorum,aklımda sürekli bilmiyorum,başaramayacağım korkusu,şimdi yine yeni bir bölüme geçeceğim..Yine yeni baştan öğrenmeye çalış...Ne zaman bir işi tam anlamıyla öğrenebileceğim,yapamayacağımdan korkuyorum..Bu korku oyle ıcımı kapladı kı istifa etmeye çalıstım,ınsan kaynakları dene bır yer daha dedı bırakmadı,ona ıcımdekılerı korkularımı anlatamadım ama cok bunaldıgımı alternatıfım olmadıgını fark ettı ve ıstıfa etmeme engel oldu..ama ben korkularım yuzunden kovulcam sanıp,hala ıstıfa etmeyı dusunuorum..Amacım yok,bir sürü bölüm gördüm hangısını sevıyorum ne yapabılırım hala bılemıyorum,hıcıbrını sevemedım,burayı sevemedım,nereyı sevebılecegımı bılmıyorum,nereye gıtsem basarısız olcam gıbı gelıyor..ne yapacagım boyle