Korkuyorum :(

sancilipandora

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2011
14
2
36
İçel Mersin
Merhaba arkadaşlar..içim çok sıkkın ... geçen sene yazın ( 1,5 sene önce) nişanlım beni artık sevmediğini söyleyip terketmişti... nefes alamamıştım ... 1 yıl boyunca nerdeyse son bir aya kadar hep geri dönsün diye dualar ettim.. Ta ki onun evlendiğini duyana kadar... Hem de beni o kız için terketmişti... O bir hayat kurdu kendine.. Ben mi? Ben çok ağladım bunalımlara girdim toparlanmam zor oldu ama arkadaşlarım ailem sayesinde atlattım .. tatile çıktım yeni insanlar tanıdım derken unutmasam da artık canım yanmaz oldu...Bu süreçte tanışmak isteyen kim varsa tersledim .. hayatımda kimseyi istemiyorum dedim... kalbim sanki kapkara bunu atamıyorum içimden ... Yine aynısı oılacak ve ben aynı acıyı yaşayacağım diye tüm güvenimi yitirdim erkeklere karşı...Yalnız yaşlanacağım diyorum.. 28 yaşındayım .. mesleğim var kendi ayaklarım üstünde duruyorum hiç bir erkeğe ihtiyacım olmaz diyorum... Bugün iş yerindekilerin zorlaması ile birisi ile tanıştırıldım ... Bir kahve içtik .. Çocuk çok iyi biri... işi gücü yerinde beni epeydir izlediğini ve ciddi bir yola girmek istediğini bunun için onu tanıma şansını vermemi istedi... Ama kendime öyle bir savunma mekanizması geliştirmişim ki ... çocuk kendini anlattığı süre boyunca ama bunun boyu kısa diye aklıma saçma saçma eleştiriler yüklendi ... karşıma kim çıksa yok kel, yok boyu kısa yok saçı uzun aklı kısa vb yorumlarla kimseye kendini tanıtma şansı vermedim.. Bu çocuk iyi birine benziyor belki normal bir zaman olsaydı ben bunları yaşamasaydım , tipe takılmasaydım , kendimce güçlü kız imajına bürünüp kendi kendime abuk sabuk kriterler ( yok yakışıklı olacak ama hem de işi iyi olacak vs vs) koymazdım gibi geliyor ... Korkuyorum ve bunu atlatamıyorum ... Hayatıma kimseyi sokmamaya öyle bir yemin etmişim ki sanki ister istemez karşımdakileri tersliyorum ... Lütfen yardım edin.. Ben böyle olmak istemiyorum ....:( Ne yapacağımı bilemiyorum .. Hem yalnız yaşlanmak istiyorum hem de yalnız kalmaktan korkuyorum :(

şans ver birşey kaybetmezsin, içine sinecek birisi mutlaka karşına çıkacak emin ol.

insan kimseyi sevemem artık sanıyor, ama öyle de bir seviyor ki :34:

Merhaba arkadaşlar..içim çok sıkkın ... geçen sene yazın ( 1,5 sene önce) nişanlım beni artık sevmediğini söyleyip terketmişti... nefes alamamıştım ... 1 yıl boyunca nerdeyse son bir aya kadar hep geri dönsün diye dualar ettim.. Ta ki onun evlendiğini duyana kadar... Hem de beni o kız için terketmişti... O bir hayat kurdu kendine.. Ben mi? Ben çok ağladım bunalımlara girdim toparlanmam zor oldu ama arkadaşlarım ailem sayesinde atlattım .. tatile çıktım yeni insanlar tanıdım derken unutmasam da artık canım yanmaz oldu...Bu süreçte tanışmak isteyen kim varsa tersledim .. hayatımda kimseyi istemiyorum dedim... kalbim sanki kapkara bunu atamıyorum içimden ... Yine aynısı oılacak ve ben aynı acıyı yaşayacağım diye tüm güvenimi yitirdim erkeklere karşı...Yalnız yaşlanacağım diyorum.. 28 yaşındayım .. mesleğim var kendi ayaklarım üstünde duruyorum hiç bir erkeğe ihtiyacım olmaz diyorum... Bugün iş yerindekilerin zorlaması ile birisi ile tanıştırıldım ... Bir kahve içtik .. Çocuk çok iyi biri... işi gücü yerinde beni epeydir izlediğini ve ciddi bir yola girmek istediğini bunun için onu tanıma şansını vermemi istedi... Ama kendime öyle bir savunma mekanizması geliştirmişim ki ... çocuk kendini anlattığı süre boyunca ama bunun boyu kısa diye aklıma saçma saçma eleştiriler yüklendi ... karşıma kim çıksa yok kel, yok boyu kısa yok saçı uzun aklı kısa vb yorumlarla kimseye kendini tanıtma şansı vermedim.. Bu çocuk iyi birine benziyor belki normal bir zaman olsaydı ben bunları yaşamasaydım , tipe takılmasaydım , kendimce güçlü kız imajına bürünüp kendi kendime abuk sabuk kriterler ( yok yakışıklı olacak ama hem de işi iyi olacak vs vs) koymazdım gibi geliyor ... Korkuyorum ve bunu atlatamıyorum ... Hayatıma kimseyi sokmamaya öyle bir yemin etmişim ki sanki ister istemez karşımdakileri tersliyorum ... Lütfen yardım edin.. Ben böyle olmak istemiyorum ....:( Ne yapacağımı bilemiyorum .. Hem yalnız yaşlanmak istiyorum hem de yalnız kalmaktan korkuyorum :(

Öle deme lütfen..
Beim arkadaşım vardı evini herşeyini yaptılar..Eşyaları hazırdı davetiyeleri bastırdılar...
Kız evine gitmiş eksik bişey varmı diye bir bakıyoki laptop açık duruyo..Erkek arkadaşınn maili açık..
Bakıyo ve aldatıldığını öğreniyo..Ne kadar kötü bir durum düşünün..ondan sonra toprlanamıyo..Kayınvalidesi kızı okadar çok seviyorki ayrılalı 1 seneyi geçti ve hala kızla konuşuyor ve kendi oğluyla konuşmuyor..Kızda 1 sene sonra biriyle tanıştı ve evlendii..Zordu ama unuttu..ve şu anda çok mutlu..umutsuzluğa kapılmayın lütfen..Zamanla dhada iyi olucaksınız.belki çok iyi biri ve siz geçmişte kalan mutsuzluğunuzu bu insana yansıtmyın..umarım çok mutlu olursunuz..ama lütfen ön yargılı davranmayın.

denemekte her zaman fayda vardır nasıl olacağını bilmezsin ha içine doğmak denen bir hissiyatın vardır bilemem

Akıl verecek kadar yaşım büyük değil belki ama iki önerim var. Birincisi, mutlu olmayı isteyin ve buna inanın çünkü ancak mutlu olursanız sizi üzen insanın yaptığı yanına kalmaz, ikincisi eğer ilgi duymuyorsanız sadece yalnız kalma korkusuyla kendinizi zorlamayın. Olmuyorsa olmuyordur. Olacağı zaman siz bile engel olamazsınız emin olun. :31:

Son düzenleme:
korkma tatlım her ilerleyiş bir adımla başlar, hem belki buda olmayacak yada bundan sonrasıda bunu bilemezsin ama her yanılgı sana tecrübe olarak geri dönecek kendini biraz rahat bırak artık insanları çabuk tanıyabilecek tecrubeye sahipsin tadını çıkar :)

Yaşadığın hiç kolay bir şey değil..
Ama vardır bir hayır bana layık değilmiş demek diye düşün.
Hemen evlilik olcak kesin diyerek yaklaşma.
İnsanlara şans ver tanıdıkça göreceksin, bu dünyada hala iyi insanlar var.
Ve yeni erkekler tanıdıkça daha iyilerini görüp bu duygularından kurtulacaksın
Kendin için aşklara kapatma kendini..
Umarım bundan sonra her şey gönlünce olur.
:16:

Başkasının yaptığı hatayı kendine ödetme.

Benim arkadaşım da nişanlıyken düğüne az kala nişanlısı başka bir kızı kaçırdı getirdi anasının evine. Hazırlıkların da üstüne oturdu. Yemeden içmeden kesildi 1 ayda 20 kg verdi sağlığı bozuldu. O bile atlattı şükür şimdi evli :16: Kendinizi kısıtlama lütfen.

eğer karşındaki insanlara bi kulp bulduysan yeterince ısınamamışsın demektir
başına öyle bir şey gelmese de ısınamayacaktın ama sen şimdi bu yaşadıklarını hep nişanlınla olan kötü tecrübene bağlıyorsun
zamanı geldiğinde kalbin biri için tekrar atmaya başlayacak işte ozaman anlayacaksın yaranın aslında geçtiğini...
zaman tanı kendine........

Sana deger verene deger vereceksin bu hayatta

Yillar ve eski firsatlar asla geri gelmiyor

Oyle bir hayat tasarla ve kur ki kendine

Allahinda yardimiyla

Oh be iyiki onunla olmamis

Kocam beni cok mutlu ediyor de

En azindan sans tani

Benim arkadaşım da nişanlıyken düğüne az kala nişanlısı başka bir kızı kaçırdı getirdi anasının evine. Hazırlıkların da üstüne oturdu. Yemeden içmeden kesildi 1 ayda 20 kg verdi sağlığı bozuldu. O bile atlattı şükür şimdi evli :16: Kendinizi kısıtlama lütfen.

derdi neymiş adamın:53::53::53:

kendınızı zorlamayın.ille bırıyle gorusmek zorunda değilsiniz.aşk tesadüfleri sever demişler:)
aşık olabılcegın adamı ılk sanıyede anlarsn zaten,bu benı yakıcak dersın.hoş körü körüne yanmakta ne kadar doğru tartısılır.
umarım dogru kişiye aşık olursun ve bır daha uzulmezsın...

Bunları kim yasamış olsaydı, gururu içilir ve yaşadıklarına benzer duygular yaşardi canım.
demekki ne bir sevgiye nede bir evliliğe Sadık kalamayacak kadar hayirsizmis. İcin rahat olsun çünkü düşün böyle birine güvene bilirmiydin? Şimdikinden daha cok üzülmeyecekmiydin? Evlendiğinde kaçamak yapacağına böyle vişdansiz biri hadi, eyvallah canım sıkıldı ben yokum derdi. Allah'ın sevdiği bir kulmuşsunki seni korumuş.

hayal kırıklığı ve tekrar bırakılmamdan korktuğun doğru olabilir, ancak bu kadar secici olman bir alakası yokdur. Hata yaşın geçtikçe ama, bu kel, yok boyu kıza diye daha cok takilacaksindir. Buna eminim önem veren cok kişi var.
Kendinle öncelikle barışman gerekiyor, sevmen gerekiyor! Yaşadıkların seninle ilgisi olmadığına ama o karektersizle olduguna inandığında daha farklı olacaksın, düşünme artık onu! Ne kötü ne iyi. hata neden bile deme, yoksa Zadece icinde kaybolursun:) ve kendi hayatına doğru dürüst baslayamazsin.

Her kadının hayatının bir noktasında erkeklerden yana bir can acısı vardır.
Bir başka arkadaşın da dediği gibi, sevemem sanıyorsun ama gün gelir öyle bir seversin ki, sen bile şaşırırsın...

Düşün ki nasıl bir çocuk düştüğü zaman, aldığı yaralardan dolayı bir daha koşmaktan korkmuyorsa.
Sende öyle bakacaksın bu hayata, kokularını yenmeyi zamanla öğreneceksin.

Hakkında hayırlısı olsun, inşallah gönlüne sinen, seni mutlu edecek birisi çıkar karşına...

Öle deme lütfen..
Beim arkadaşım vardı evini herşeyini yaptılar..Eşyaları hazırdı davetiyeleri bastırdılar...
Kız evine gitmiş eksik bişey varmı diye bir bakıyoki laptop açık duruyo..Erkek arkadaşınn maili açık..
Bakıyo ve aldatıldığını öğreniyo..Ne kadar kötü bir durum düşünün..ondan sonra toprlanamıyo..Kayınvalidesi kızı okadar çok seviyorki ayrılalı 1 seneyi geçti ve hala kızla konuşuyor ve kendi oğluyla konuşmuyor..Kızda 1 sene sonra biriyle tanıştı ve evlendii..Zordu ama unuttu..ve şu anda çok mutlu..umutsuzluğa kapılmayın lütfen..Zamanla dhada iyi olucaksınız.belki çok iyi biri ve siz geçmişte kalan mutsuzluğunuzu bu insana yansıtmyın..umarım çok mutlu olursunuz..ama lütfen ön yargılı davranmayın.

allah böylelerinin cezasını versin...içim almıyor...koru bizi allahım.....

Eski erkek arkadaşınız öyle diye herkese ön yargılı yaklaşmayın
Bizim hemcinslerimizde de yok mu böyle tipler ?

Kızı erkeği yok, karakterdir önemli olan.
Olan olmuş birçok acılar çekmişsiniz akabinde diğerlerini terslemişsiniz ama bu çocuk iyi biri diyorsunuz madem bir şans verin

Olmadı uzatmadan yollarınızı ayırırsınız
Ama ya olursa ?

şaka gibi varmı bukadar adi erkekler demekten geri alamıorum kendimi şok oldum

unutursun için yana yanaa
zaman basıp kanayan yarana unutursn:ssz::ssz:bu sarkının sözlernde oldugu gibi unutacaksn cnm emin ol..:31:yoksa hayat gecmez yenı ınsanlara şans ver bence:34:

Back
X