Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhaba canım neden korkuyorsun senin değerin çokta düşük değil senden daha kötüleri hamile bence hiç korkma güzel haberlerle geleceksin inşallah ben inanıyorum
canım benim düşmez inşallah bukadar yükselmiş sen bunları düşünme pozitif ol benim değerim 124 tü çok güzel gidiyordu ama bitürlü 2 ye katlayarak yükselmiyordu dr bana 2 katlaması gerek biraz yavaş yükseliyor dedi tabi umutsuz konuştu dr. ama çok şükür oğlum bırakmadı beni bencede bunları düşünme bol dua et bebeğin seni bırakmıycak annesi
canım benim düşmez inşallah bukadar yükselmiş sen bunları düşünme pozitif ol benim değerim 124 tü çok güzel gidiyordu ama bitürlü 2 ye katlayarak yükselmiyordu dr bana 2 katlaması gerek biraz yavaş yükseliyor dedi tabi umutsuz konuştu dr. ama çok şükür oğlum bırakmadı beni bencede bunları düşünme bol dua et bebeğin seni bırakmıycak annesi
Insallah canım edıyorum elımden baska bıraey gelmıyor zaten carsamba yıne kan dorde katlanması gerek sonra cumartesı almanyaya donecegım orda butun aktaba kardeslerım bnı beklıo sonra kese gorunmesı gerek sonra kalp atısı :/ bn bı acaıp stres oldum