korkuyorum :(

Canan1992

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2013
378
197
123
33
selam kızlar bu defa korkuyla geldım size :( utanarak anlatıyorum lütfen kırıcı birşey söylemeyin zaten çok kötüyüm :( nişanlımla bu ay iki defa sürtünerek ilişki yaşadık biri adetimden bir hafta sonraydı diğeride adetime bir hafta kala. bugün adet günüm olmam lazım yani ve ben aşırı şekilde korkuyorum çünkü ikinci ilişkimizde boşaldı vajinama değdi mi değmedi mi bilmiyorum boşaldığı gibi lavaboya koştm ve yarım saat yıkadım :( bilmiyorum ama cok korkuyorum inşaallah bugün hasta olurum ne olur bana biraz yardımcı olun hamilelik öyle kolay mı üstelik ben bakireyim :( bide üç gündür sabah akşam aç karnına soğan kürü içiyorum adet olayım die doğru mu yaptım yanlış mı nolur yardım edin :(

hamile oldugunu.ben pek zannetmiyorum cook.binde bir.oldugunu biliyorum boyle durumda ....

:( offf bide öyle şeyde değiliz ne bilem oldu bikere ama gerçekten çok kötü korkuyorum. soğan suyu içtimde olmak için geçiktirip beni bunalıma sokmaz inşaallah :(

hamile değilsindir..
stres yaptığın için olmuyo olabilir...
istersen biraz daha bekle olmazsan test yaptırırsın...
ama bence boşuna korkuyosun..
keşke o kadar kolay olsa bu işler...

hamile değilsindir..
stres yaptığın için olmuyo olabilir...
istersen biraz daha bekle olmazsan test yaptırırsın...
ama bence boşuna korkuyosun..
keşke o kadar kolay olsa bu işler...

of burdada bebek resımlerı cıktı tam piskolojim bozuldu ha :(
soğan suyu hakkında bişi bilio musun peki canım?
gecikme felan yapmaz değil mi ben olmak için içtimde :(

soğan kürü ne alaka? :27:
bence boşuna stres yapıyosun.. seni gören de sanacak ki adetin bi ay gecikmiş..
ee bugün olman gerekiyomuş işte.. sen kendini böyle strese sokarsan daha da gecikir..
rahat ol, boşuna korkuyosun..

soğan kürü ne alaka? :27:
bence boşuna stres yapıyosun.. seni gören de sanacak ki adetin bi ay gecikmiş..
ee bugün olman gerekiyomuş işte.. sen kendini böyle strese sokarsan daha da gecikir..
rahat ol, boşuna korkuyosun..

kız soğan kürü adet gecikmesini engelliyormuş :) bende diormki bende ters tepki yapmasın

seyde değiliz derken o kadr atesşlide değiliz demek istedm :)

bunun ateşli olup olmamakla ne ilgis var canım..
ayrıca bence ateşliymişsiniz ki nikahı bekleyememişsiniz..:1:
neyse konu bu değil..hamile olduğunu hiç sanmıyorum..çok çok zor bi ihtimaldir o..
sen stres yapma kendine..stresten adet gecikir..düşünme..rahat ol..hamilelik öyle kolay olmuyor ne yazık ki..:31:
vücudunu dinlemeye al bakalım..

bunun ateşli olup olmamakla ne ilgis var canım..
ayrıca bence ateşliymişsiniz ki nikahı bekleyememişsiniz..:1:
neyse konu bu değil..hamile olduğunu hiç sanmıyorum..çok çok zor bi ihtimaldir o..
sen stres yapma kendine..stresten adet gecikir..düşünme..rahat ol..hamilelik öyle kolay olmuyor ne yazık ki..:31:
vücudunu dinlemeye al bakalım..

:( oldu işte bikere. aslında takmamaya çalışıorm da aklımada gelior sık sık ne yapaım umarım olurum. bide ne yazıkki o kadr kolay değil deme iyiki o kadr kolay değil o zaman yoksa hohooooo.d

:( oldu işte bikere. aslında takmamaya çalışıorm da aklımada gelior sık sık ne yapaım umarım olurum. bide ne yazıkki o kadr kolay değil deme iyiki o kadr kolay değil o zaman yoksa hohooooo.d

senin durumunda olanlar için evet iyiki de denebilir belki..zamansız yaşanan şeylerden ötürü..
ama sana bir şey söyleyeyim..
burada bebek sahibi olmaya çalışan bunun için kahrolan o kadar çok anne adayı var ki..her ay bebeğini bekleyen..
bi ton tedavi gören..o yüzden iyi ki
diyemiyorum kusura bakma..

Son düzenleme:
senin durumunda olanlar için evet iyiki de denebilir belki..zamansız yaşanan şeylerden ötürü..
ama sana bir şey söyleyeyim..
burada bebek sahibi olmaya çalışan bunun için kahrolan o kadar çok anne adayı var ki..her ay bebeğini bekleyen..
bi ton tedavi gören..o yüzden iyi ki
diyemiyorum kusura bakma..

sende haklısın canım Rabbim verir hepsine inşaallah

Back
X