- 4 Kasım 2013
- 2.395
- 1.339
- 448
Aslında sezeryan olmak istiyorum birincisi panik atak var bende kalbimde de üfürüm yeterince eforum yok ve kemiklerim çok küçük şimdiden kuyruk sokumum ağrıyor kalkıp otururken canım yanıyor...ikincisi normal doğum için yeterince manevi desteğim yok doktora özel gidiyorum ilgi alaka yok ama ne yaparsın 1 tane özel hastane var ya orası ya orası onlarda bu nedenle ilgilenmiyorlar...yani aslında zorunlu normal doğum olmasa benim için rahat olur günüde belli olur zira yollar felaket![]()
hayır hayırr ben sadece sezeryam korkulu bısey degıl dedım ama kesınlıkle normal dogum tavsıye edıyorum... şöle sölim sana normal dogumda dogum olana kadar çile çekiyorsun sonra en fazla bır ıkı gun. ama sezeryanda amelıyat oluyorsun en az 15 gun kalkma etme zorlama yok. zaten bebişler ılk gunlerde yorucu oluyor bırde ustune sez. sıkıntısı cok zor yanı. ayrıca ömür billah o sez dıkısler sızlayabiliyormus. işte üşüttüğünde faann... en guzelı en dogal olandır arkadasım... pazarda ay domates kokuyormu organıkmı, salatalıklar kütür kütür halis mulis köy hıyarı diye arıyoruz... en guzeli doğanın bize verdiği.. her memeli gibi en doğal yolları benimse... extrem durumlarda sezeryan dıyorum benn...