korkuyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi hfzd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hfzd

Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2013
138
7
16
Aksaray
Kızlar içimde bi şüphe kemiriyor beni bu sabah transferim oldu ama aksilik bu ya bir kış hasta. Olmayan ben çok fena grip oldum aşırı öksürük hapşırma var ve emriyo ya zarar veririm die çok korkuyorum. Transfer olur olmaz Aşırı peş peşe Öksürük geldi içimden bi ses busefer de olmicak Diyor bu 2.denemem di.benim gibi böyle durumda Pozitif sonuç alan varmı acaba

Hayırlı olsun. Allaha sığın. O vermek isterse hiç bir şey engel olamaz.

Bir arkadaş transferin ertesi gün çok kötü grip olmuştu, şimdi ikizleri 5-6 aylık olmalı Maşallah. Üstelik 8.denemesiydi.

Hayırlı olsun. Allaha sığın. O vermek isterse hiç bir şey engel olamaz.

Bir arkadaş transferin ertesi gün çok kötü grip olmuştu, şimdi ikizleri 5-6 aylık olmalı Maşallah. Üstelik 8.denemesiydi.
Sürekli dua ediyorum rabbim Nasip
Eder inşallah.içime su serptin çok teşekkür ederim Allah razı olsun

Sürekli dua ediyorum rabbim Nasip
Eder inşallah.içime su serptin çok teşekkür ederim Allah razı olsun
canım insallah tutunmuştur yavrun sana, Allah nasip edince herşey bahane inan bana. bende ilk transferimi ocakta yaptırmıştım, okadar dikkat ettimki manyağa dönmüştüm, 2 tane 1. kalite embriyo transfer edildi ama olmadı, 2. tedavimde nisan ayındaydı 1 i 1. kalite diğeri 2. kalite olan 2 embriyo transfer edildi, çok umutsuzdum hep ağlıyordum çok stresliydim, olmadı olmadı diye evin duvarları yankılanıyordu ama şükürler olsun kızım şuan 3 aylık darısı başına insallah

Canım ya çok sevindim Allah sana bağışlasın evladını.iyi düşünmek istiyorum Ama korkuyorum da nasıl üşüttüysem artık dün gece istifra ettim bişey. Olmuş mudur acaba viCdan azabı çekiyorum Her öksürükde

canım geçen ylki denememde öksürükten duramıyordum çok hasta idin transfer oldu hemşire öksürmeyin dedi ben başladım ciğerim çıkacak gibi öksürmeye çok ağladım bu yüzden ıhlamur içtim ilk 3-4 gün o da tehlikeli imiş çok içmek tuttu canım kızım :) lütfen stres yapma :) rabbim ol der ve oluverir yavrun inşallah :)

Ay canım ya inşallah AllahımNasip etsin bana inşallah

Arkadaşlar dünden beri eşimle kavga edip duruyoruz beni hiç anlamıyor transferimin 3.günü üstelik. Dünden beri sinir krizi geçiriyorum resmen ağlamaktan yüzüm gözüm şişti hıçkırmaktan boğazım şişti söylemeye utanıyorum ama bebeğim zaten tutunamamıştır bu kadar üzüntüye diye sigara bile içtim eşimi hiç affetmicem. Hatta boşanmayı bile düşünüyorum bütün umudumu Yıktı.bebeğimin sebebi olduğunu düşünüyorum. Ağlamaktan helak oldum onun yüzünden. Hala bi umut tutar die yatmayada devam ediyorum ama aklıma kötü kötü şeyler. Geliyor sürekli dua ediyorum bebeğim sıkı sıkı tutunsun die nolur dua edin bana

canım böyle düşünme herşeyi de bebeğe bağlama :) aslonan eşin ve sensin bebek bir sekilde olur ilaçların etkisi ve gün saymanın sıkıntısı ile gergin oluyoruz bazn de eşlerimiz bizi anlamayabiliyorlar lütfen böyle yapmayın birbirinizle konuşun suçlamadan gergin olduğundan ona ihtiyacın olduğundan falan bu bebeğin ikinizin olduğunu birbirinize bu zamanda daha iyi davranmanızı falan söyle yapmayın ne olurhem kendini hem bebişi üzme :)

cnm lutfen kendini yipratma bu durum embriyoyu cok etkiliyor.. benim bi tedavimde beta hcg 180 di esime bi sebepten cok kizdim saatlerce agladim agladim yuzum gozum kip kirmizi oldu sabaha kadar agladim sanirim sonraki gunlerde beta hcg hemen ani dususe gecti ve bir daha hic yukselmedi... tum tepkilerimiz embriyoyu etkiliyor..

canım o kada ilaç ve hormon takviyesi alıyoruz ki bize homonlarımızn bize oynadığı bir oyun bu sinir asabi gerginlik hali..bende transfer olunca cook sinirli asabi oluyorum hep kavga ediyorum herkezle kendimi tutamıyorum..canım eşini kendini bebişlerinide üzme tutucağı varsa tutar sana bir örnek biyerde okumuştum transfer sonrası merdivenden düşmüş bir bayan ona ramen bebekleri tutmuş canım hamile kalmış doğurmuş..eşine bu durumunu anlat canım ya biraz daha anlayışlı olsun sana karşı özelikle transfer aşamasında..

Canıım çok teşekkür Ederim şimdi süt dökmüş kedi gibi iyiyiz çok şükür şu aşamada stresim çok oluyor eşimden anlayış bekliyorum ilgi bekliyorum galiba benim büyütmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…