Korkuyorum

squaattt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2012
87
4
28
İstanbul
Kizlr direk konuya giriyim. Normalde meme kontrolü yapmazdim gerek olmadigini düşünürdüm ama gogsumdeki binsuredir baslayan agridan sonra yapmak aklima geldi gecen gün banyodayken kontrol ediyim dedim sağ gogsumun sağ ve sol yaninda nasil desem misket gibi bisey varmista elledikce kaciyomus gibi hissettim kuzenim ameliyat olmuştu kitle var diye meraktan ona kontrol ettiedim oda ayni şeyi söyledi içim rahat etmedi anneme gosterdim adet olmadigin için falandir belki dedi. Neyse ben adet olmadigim.zamanlarda gogsumle ilgili sorun olmuyor ve şuan yatarak yada ayna karaiaindaki kontrollerde falan bisey hissediyorum gibi :-/ bilmiyorum belki korktugum iiçin belki gerçekten var ama cidden korkuyorum :KK43::KK43:

Kizlr direk konuya giriyim. Normalde meme kontrolü yapmazdim gerek olmadigini düşünürdüm ama gogsumdeki binsuredir baslayan agridan sonra yapmak aklima geldi gecen gün banyodayken kontrol ediyim dedim sağ gogsumun sağ ve sol yaninda nasil desem misket gibi bisey varmista elledikce kaciyomus gibi hissettim kuzenim ameliyat olmuştu kitle var diye meraktan ona kontrol ettiedim oda ayni şeyi söyledi içim rahat etmedi anneme gosterdim adet olmadigin için falandir belki dedi. Neyse ben adet olmadigim.zamanlarda gogsumle ilgili sorun olmuyor ve şuan yatarak yada ayna karaiaindaki kontrollerde falan bisey hissediyorum gibi :-/ bilmiyorum belki korktugum iiçin belki gerçekten var ama cidden korkuyorum :KK43::KK43:
önceliklee korkma canım tedavin neyse mutlaka yaptır ihmal etme benim kaynanamın göğsünde blyededende küçük nohut büyüklüğünde bi sertliği vardı agrı yapıyordu araştrma hastahanesi ilgilenmedi salladı baya.. en son olarak ağrıları artınca devlet hastahanesine gtti orda tedavi edildi ve göğsü alındı :( ilk fark ettiğinde sadece ktle alınabilirmiş ama büyüdüğü için tüm aldılar o yüzden ihmal etme mutlaka iyi bi doktora git..

Arkadasim öncelikle geçmiş olsun hic korkma... Doktor kontrolünü yaptır mutlaka. Bende de benzer bir kitle vardı. Doktor iltihap kisti olduğunu, korkulacak bir şey olmadığını söyledi ve iltihap kurutucu bi antibiyotik verdi ve geçti bitti.. Eminim korkulacak bir durum yoktur. Güzel kalbini ferah tut.

en yakın zamanda git canım benimde gögsümde dayanılmaz agrılar vardı acıyordu annemde git birşey varsa erkenden çıksın dedi ultrason yapıldı sonuç temiz çıktı agrılarımda geçti sonra erken teşhis önemli lütfen git sakın amannn deme hem için rahat eder hem birşey varsa tedavin yapılır ilaçlarla bile küçük kistleri kontrol altında tutabiliyorlar :110:

aysederi37204115 .!.:
önceliklee korkma canım tedavin neyse mutlaka yaptır ihmal etme benim kaynanamın göğsünde blyededende küçük nohut büyüklüğünde bi sertliği vardı agrı yapıyordu araştrma hastahanesi ilgilenmedi salladı baya.. en son olarak ağrıları artınca devlet hastahanesine gtti orda tedavi edildi ve göğsü alındı :KK43: ilk fark ettiğinde sadece ktle alınabilirmiş ama büyüdüğü için tüm aldılar o yüzden ihmal etme mutlaka iyi bi doktora git..

Arkadasim öncelikle geçmiş olsun hic korkma... Doktor kontrolünü yaptır mutlaka. Bende de benzer bir kitle vardı. Doktor iltihap kisti olduğunu, korkulacak bir şey olmadığını söyledi ve iltihap kurutucu bi antibiyotik verdi ve geçti bitti.. Eminim korkulacak bir durum yoktur. Güzel kalbini ferah tut.

Tesekkur ederim.kizlar randevu aldim.zaten persembe gunu icin ama bakalim umarim bisey cikmaz :-(

Mutlaka doktora git ama yağ bezesi tarzında süt bezeleri oluyormuş bazen . Onlardan olabilir.

bence korkmana gerek yok yag bezesidir adet olmadan once cogu insanda olur ama yinede emin olmak icin istersen bi doktora gorun

Fibrokistik dokular olabiliyo canim oyle zararsiz tedavi edilmeyen bende de agriyla başladı sertlik vardı doktor önemli değil alti ayda kontrole gel dedi bana artik yok 1 yil oldu. kesinlikle ihmal etme kesinlikle. ..

Cnm bi akrabam esi dr askeriyede. Göğsünde yanlarda ağrı olunca styen sıkyo sanmıs sonra devam edince kontrol etmiş kitle fark etmş. Aldırdı kitleyi kemoterapıye basladı. Allah korusun...Bence git. ..

Meme kanseri nde erken teşhis çok önemli. . Doktora mutlaka git.
Hem zaten 20 yaş üzeri kadının mamografi ye gitmesi gerek diye biliyorum
Benimde aklımda bi fırsatını bula yim mamografi için gideceğim

Geçmiş olsun. Zararsız kistler de olabilir. Ben de 3 sene kadar önce aynı şikayetle doktora gitmiştim. Zararsız kistler olduğunu söylemişti. Sonra kayboldular. İnşAllah sizin de ciddi bir şey değildir. En kısa zamanda doktorunuza gidin. İçiniz rahat eder.

Back
X