Korkuyorum

Vesulat Refra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2015
38
10
88
37
Sevgili kizlar,

araniza yeni katildim. Bir derdim var desem yeridir. Mayistan beri tanistigim biriyle cikiyoruz. Cocuk beni garanti görüyor, evlenme planlari kuruyor. Dogru kisiymisim falan felan, annesiyle tanistirma niyetinde. Bütün sülalesine anlatmis beni, kiz kardesimle tanismak istiyor. Ama benim tarafimdan hic de öyle degil. Yani ben onu bir türlü garanti veya dogru kisi olarak göremiyorum. Yani ilk baslarda görebildim gibi, ama onu tanidikca tedirginlesmeye de basladim acikcasi. Cocuk bulustugumuzda sürekli para hesabi yapiyor. Tutucu biraz, nerde indirim var oraya gidiyor. Parasina kiyamiyor. Para biriktiriyor dügünü icin (bu güzel). Ancak bazen öyle seyler söylüyor ki bana, kendimi igrenc hissetmeme yetiyor. Misal, gelinligin kac para? Su cok pahali, su olmaz, su daha iyi daha uygun. Bulustugumuzdada ya sadece yemek yiyoruz yada bir cafe ye oturup birseyler iciyoruz. Beni sevip sevmediginden emin degilim. Seni seviyorum demiyor, bir gönül almasini bilmiyor. Bir gül bile almadi. Bazen cok hayal kirikligina ugruyorum. Almanyada yasadigimiz icin türkiyede yapalim dügünü daha hesapli diyor bana. Bir keresinde bulustugumuzda acmisin diye sordu, biraz dedigimde, ben ac degilim yedim yani evde, istersen sen yiyebilirsin yani gibi kaba bir teklifte bulundu. Bilmiyorum. Ona baglanmama izin vermiyor, kendinden itiyor. Beklentilerim mi yüksek, yoksa gercekten kaba bir sevgilim mi var bilemedim. Ama ilerisi icin bu cimri halleri beni mutsuz edebilir diye düsünmekten kendimi alamiyorum ve tirsip korkuyorum onunla bir yuva kurmaktan. Esasinda biraz soguyorum sanki...ama ondan koparsam da üzülürüm cok diye düsünüyorum cünkü diger karakteristik özellikleri hosuma gidiyor. Ne yapacagimi sasirdim... Fikrinizi almak istedim...

tutumluyu severım cimriye tahammulum yok
ve bi ömür cımrı adamla...
:KK12:

yani ben de öyle düsünüyorum...cok itici bir özellik. Pisman olur muyum bitirirsem diye düsünüyorum. Kafam cok karisik.

Acaba gerçekten düğün için mi para biriktiriyor yoksa tüm hayatı boyunca mı böyleydi? Bu ikisi çok farklı şeyler... Ama gül dediğin kaç lira bence bu tarz şeyler inceliktir. İleride evlenseniz paranız pulunuz çok olsa da bu tarz incelikler olmazsa üzülür müsünüz? Biraz bu açıdan bakın. Kimi benim ruhumu okşasın der diğeri evi geçindirsin sıkıntı çekmeyeyim. Ne istediğinizle alakalı onunla açıkça konuşmalısınız.

Mesela ben de bi iftar menusune 30 lira vermem arkadas bunu arkadaslarima da soylerim zaten ogrenciyiz giderim burgerde cift menumu alip yerim daha cok doyarim. Ama erkek arkadasin çılgınlar gibi hesap yapiyo yani erkegin cimrisi de hic cekilmez

Bende tutumluyumdur ama tek kendimi de düşünmem
Biz eşimle sevgiliyken mesajla haber verdim önceden, bir hesabı sen ödüyorsan ikincide hesabı ben ödeyeceğim diye
Olmaz dedi, bende o zaman bişey yemem dedim
Seninki bildiğin pinti orta da yüzük bile yok gelinliğin kaç tutar diyo, mezarın benden deseydin

EvlendiN ve calisamiyorsun o zaman ne olacak ? Bir seye ihtiyacin olsa ne olacak ?ben düşünmek istemiyorum .Çünkü bana bile korkutucu geliyor .Iyi dusunmelisin önemli bir konu ve cok fazla kendisini belli etmiş .

Karakterini seviyorum diyorsun ama pintiligi de malesef bir karakter. .
Tepemde devamli hesap yapan bir kocayi hayal bile edemiyorum. .Iyi düşün hayat senin hayatın sonuçta..

sevgilime pinti derdim bi daha demiycem bu konuyu okuduktan sonra:KK57: bu tutuculuk değil. sen açsan evde yersin ne demektir ya . parası olmayan adam aç kalır ama sevgilisini aç bırakmaz. açıkça söyle bu düşüncelerini . neden söylemiyosun ki yani. biraz utansın kendinden. kesin sende istekleri olmayan bir kızsın o yüzden hesaplı buldu seni elden kaçırmak istemiyor. başla bakıyım birşeyler istemeye tepkisi nolucak

Tesekkürler arkadaslar, evet bir konusmaliyim. Acabalar hala var kafamda, o pintiligi yavas yavas kayboldu sanki ortadan...ama cok huzursuzum hala izlerini tasiyorum sanirim...bilmiyorum..bir kere ayrilmak istedigmi söyledim kabul etmedi alttan aldi...bazen kadin ruhundan anlamiyor...hala cicek almadi bana. Böyle dam dum konusmalar bazen.. daha cözemedim.. hani kadin bekler gönlü alinsin...bazen onu bile yapmiyor..beni sevgisiz ve ilgisiz biraktigi icin bir ara ayrilmak istedigimi söyledim nedenini de. Ondan beri biraz daha fazla ilgileniyor. Ama sanki benim icin bir degeri yok gibi ben söyledikten sonra gösterdigi ilgi alaka? Ben anlamiyorum bu cocugu. Bana seni seviyorum bile demedi henüz.

Back
X