Hanımlar merhaba 6+2 günlük hamileyim. İlişki sonrası kanamam ooldu geçmiyor. Kontrole gittim doktor kalp atışlarını dinletti.progestan iğne ile ilaç ve magnezyum verdi.peçete koyuyorum ve baktığımda arada az da olsa pıhtı şeklinde kan oluyor normal kanla birlikte.tuvalete gitmeye korkuyorum açıkçası. Bu ilaçlar fayda eder mi? Yaşadığım bu durumu yaşayan var mı içinizde?
Canım öncelikle çok geçmiş olsun ve de bebişin hayırlı olsun,
Gebeliğin ilk döneminde kanama olması normal ama adet kanaması gb pembe kırmızı ve aşırı yoğun olmamak kaydıyla,
Progrstan iğnesi rahim kasını gevşetecek iyi gelecek,
Eğer kan artık pıhtı şeklinde geliyorsa rengi de kahverengi yada eskimiş kan gbyse korkma, drun en doğrusunu düşünmüştür zaten,
Magnezyum da kas kramplarını önlemede kullanılıyor, rahim de kaslardan oluşan bir organ sonuçta, düşüğü önleme amaçlı vermiş bu ilaçları
En azından bir hafta fazla ayakta durma uzan dinlen bol bol, ayaklarının altına yastık koy, herşeyden önemlisi moralini yüksek tut,
Benim de 7haftalık gebeyken olmuştu kanama ama aşırı yorgunluktan olmuştu, bir kutu progestan hapı ve bolca dinlenmek olayı çözdü.
İçin rahat olsun ama kanama bir anda artarsa acilen dra gidin