Canım yeni evlilik , düşük yapmışsın. Sorunlar falan derken olabilir böyle şeyler. ..
Dalga geçen arkadaşlar da bence bu kadar sert bakmasın bu olaya.bazen enerjinizin düşük olduğu anda , kötü olaylar yasadigimizda olabilir yani. Ben yeni evlendiğimde olmuştu. 2-3 aylık evliydim.5 yıllık flörtten sonra tartışmalı geçti ilk günlerimiz, bir de vajinismus yaşadım. Yani sıkıntılı günlerimdi. Sonra rüyalar görmeye basladim.once iyiydiler.esime anlattikca vesvese yaptikca kotu ruyalar gormeye basladim.sonra kardesimin ismi falan gecti.yani ona zarar veririz falan diye.bunlarin hepsi ruyamda oldu.ki ben o güne kadar böyle şeylere inanmaz , anlatanlara güler geçerdim. Eve girmek istemiyor kapiyi çalan yabancılardan korkuyordum.sonra kv dem 11 kez ayetel kursi, nas Felak oku avucuna üstüne sür yatagina sur odaya da ufle dedi. Yaptım geçti. Tabi o ara problemleri de halloldu.belki o yüzden beynim de rahatladı. Belki de beynimin oyunudur bilemem.size de olmustur boyle.hatta bazi psikolojik vakalar bulasici bile olurmus.bir kitapta okumustum.aslinda o ses sizin beyninizde ve esiniz belki de duydugunu saniyor sizden etkilenip.bilemeyiz.
Simdi bazen çooook sikintiliysam rüyamda sıkıntı yaşarım. Ama hemen toparlarim durumu dualarla ve psikolojik olarak. Ben %90 nin psikolojiye bağlıyorum.rahatlamak içinse dua ediyorum. Şükür o zamanlarki gibi olmadı hiç.
Tamamen yok sayamayiz evet duasını edeceğiz. Ama bir yandan da psikoloğa gidin.ihmal etmeyin lütfen