Korkuyorum..!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konu sahibi buraya yazınca çözümü bulabildin mi yada korkun geçtimi?
Sen zaten kafana koymuşsun illa ki Çin peri büyü deyip duruyorsun. Burdan ne yapmamızı bekliyordun ki?

Neden tasinmiyorsunuz o evden 10 ay olmuş insan cildirir yatak odasinida bırakırım çıkar giderim

Canım yeni evlilik , düşük yapmışsın. Sorunlar falan derken olabilir böyle şeyler. ..
Dalga geçen arkadaşlar da bence bu kadar sert bakmasın bu olaya.bazen enerjinizin düşük olduğu anda , kötü olaylar yasadigimizda olabilir yani. Ben yeni evlendiğimde olmuştu. 2-3 aylık evliydim.5 yıllık flörtten sonra tartışmalı geçti ilk günlerimiz, bir de vajinismus yaşadım. Yani sıkıntılı günlerimdi. Sonra rüyalar görmeye basladim.once iyiydiler.esime anlattikca vesvese yaptikca kotu ruyalar gormeye basladim.sonra kardesimin ismi falan gecti.yani ona zarar veririz falan diye.bunlarin hepsi ruyamda oldu.ki ben o güne kadar böyle şeylere inanmaz , anlatanlara güler geçerdim. Eve girmek istemiyor kapiyi çalan yabancılardan korkuyordum.sonra kv dem 11 kez ayetel kursi, nas Felak oku avucuna üstüne sür yatagina sur odaya da ufle dedi. Yaptım geçti. Tabi o ara problemleri de halloldu.belki o yüzden beynim de rahatladı. Belki de beynimin oyunudur bilemem.size de olmustur boyle.hatta bazi psikolojik vakalar bulasici bile olurmus.bir kitapta okumustum.aslinda o ses sizin beyninizde ve esiniz belki de duydugunu saniyor sizden etkilenip.bilemeyiz.

Simdi bazen çooook sikintiliysam rüyamda sıkıntı yaşarım. Ama hemen toparlarim durumu dualarla ve psikolojik olarak. Ben %90 nin psikolojiye bağlıyorum.rahatlamak içinse dua ediyorum. Şükür o zamanlarki gibi olmadı hiç.

Tamamen yok sayamayiz evet duasını edeceğiz. Ama bir yandan da psikoloğa gidin.ihmal etmeyin lütfen

Sonra gördüm konu sahibi ne faydası olacak psikiyatristin diye çıkışmış, ne yani okuyup üfleyemeyenler şifa veremez mi :işsiz:

Benzer sıkıntıları olanlar varsa diye yazıyorum artık. Bunlar psikotik bulgulardır en iyi ihtimalle. Psikoz gibi ağır durumlar değil de depresyon, ağır yaşam olayları ve stresin tetiklediği durumlardır çoğunlukla, tabi en doğrusunu doktor bilir, başka teşhisler de olabilir. Çünkü farklı hastalıklarda ve koşullarda da eşlik edebilen belirtilerdir bunlar genelde. Çözümü bu yüzden psiyatristtir. Konu sahibi de gidip tedavisini olsa o zaman anlayacak ne alakası olduğunu:KK51:

Canım musallat olsalar tek yatak odasında değil evin her köşesinde seni basarlardi. Lohusayken benle de çok ugrastilar sonra kendiliginden yavaş yavaş kayboldu gitti. Sana tek yatak odasının dolabindan mi ses geliyo tak tak diye

Evinde Bakara Suresi dinle, bütün evde duyulacak şekilde aç sesini, okuyabiliyorsan kendinde oku her gün.

Halid bin velid cin duası diye yaz google onu yap.

Cinlerin varolduğu kuranda geçerken din adamlarının musallat olma durumları varken taaa eskilerden bile süleyman a.s zamanlarında böyle vakalar hep olurken bi anda herkesin ay o pskolojik ya demesine sinir oluyorum. Bana da oldu hayatım kötü gitmiyodu başıma bişey gelmemıstı yine her zaman ki rahat hayatımı yasiyordum hani desem ki sıkıntıya düştüm kafam dolu ondan oluyor hyr öyle bişeyde yoktu. Bi anda yavaş yavaş başladı he yani bi anda durduk yere delirdim mi yada ortada sorun yokken akşam olunca pskolojimmi bozuldu hiçte bile gayet musallat oluyorlar kim ne derse desin bende inanmıyordum yasayinca inanıyor insan

Cinlerin varolduğu kuranda geçerken din adamlarının musallat olma durumları yaşanıyor diye açıklama yaparken. taaa eskilerden bile süleyman a.s zamanlarında böyle vakalar hep olurken bi anda herkesin ay o pskolojik ya demesine sinir oluyorum. Bana da oldu hayatım kötü gitmiyodu başıma bişey gelmemıstı yine her zaman ki rahat hayatımı yasiyordum hani desem ki sıkıntıya düştüm kafam dolu ondan oluyor hyr öyle bişeyde yoktu. Bi anda yavaş yavaş başladı he yani bi anda durduk yere delirdim mi yada ortada sorun yokken akşam olunca pskolojimmi bozuldu hiçte bile gayet musallat oluyorlar kim ne derse desin bende inanmıyordum yasayinca inanıyor insan

Lutfen okuyun ben evleneli 10 ay oldu ve evliligim 3 Aydindan sonra esimle uyumsukluk kavga basladi artindanda benm korkularim yatak odamin dolabinn icinden devamli ses geliyo siz simdi bunda ne var diebilirsiniz gece yarisi beni bu ses uyandiriyo ses tak tak tak die ama cok yuksek ses beni uyandirabiliyo neyse bn hocaya gittm hoca sana buyu yapilmis ugrama olmus ve ummu subyan var cocugn olmuo dedi ki dogru neyse bana bitane kursun verdi bunu ustunde tasicaksn cikartmicaksn dedi bu muskayi taktigimda bi kac gun o kadar rahatsz edildimki ytak odasina giremiodm esimsiz sonra gecti sesler ve yine basladi ben ne zaman ibadet etsem rHtszlaniyorum ve devamli kotu ruyalar gorup gece yarisi uyaniyorum bundan nasil kurtulcak piskolojm cok bozuldu ve cok yoruldumyatak odamda kurani kerimde var devmli dua okuyorum ama gercktn biktim yuregimin agzima gelmesinden
Bence birde pskiyatr a gitmeyi deneyin.

Ne yarari olabilir soylermisinz ;(
Belliki hocanın muskasının da bir yararı olmamış. Eğer büyünün varlığına inanıyorsanız rabbim sen beni tüm şerlerden koru diyerek dua ettiğiniz takdirde büyünün etki etmeyeceğine de inanmanız gerekir. Ama insanlar bunu hep yapılınca kesin tutar diye anlıyor.

Cinlerin varolduğu kuranda geçerken din adamlarının musallat olma durumları varken taaa eskilerden bile süleyman a.s zamanlarında böyle vakalar hep olurken bi anda herkesin ay o pskolojik ya demesine sinir oluyorum. Bana da oldu hayatım kötü gitmiyodu başıma bişey gelmemıstı yine her zaman ki rahat hayatımı yasiyordum hani desem ki sıkıntıya düştüm kafam dolu ondan oluyor hyr öyle bişeyde yoktu. Bi anda yavaş yavaş başladı he yani bi anda durduk yere delirdim mi yada ortada sorun yokken akşam olunca pskolojimmi bozuldu hiçte bile gayet musallat oluyorlar kim ne derse desin bende inanmıyordum yasayinca inanıyor insan
Suanda boyle yazan cizen sacmalik yok ole bise dien insanlarn basina gelselerdi eminki benden bin beter olurlardi evt rahatladm buraya yazdigima ne kadar kotude yorum yapsaniz ben iyi olan yorunlari okuyup kulak arkasi yapmiyorum cogu arkadasn dediginide yapicam sizdeEolumsuz yorumlarinizla okuyup zevk almaya bakin

Suanda boyle yazan cizen sacmalik yok ole bise dien insanlarn basina gelselerdi eminki benden bin beter olurlardi evt rahatladm buraya yazdigima ne kadar kotude yorum yapsaniz ben iyi olan yorunlari okuyup kulak arkasi yapmiyorum cogu arkadasn dediginide yapicam sizdeEolumsuz yorumlarinizla okuyup zevk almaya bakin
Yanlış alıntı yaptın heralde

Katılıyorum canım. Kuzenim karabasan görürdu. Anlatırdı. Hayatta inanmazdim.korkardim ama inanmazdim işte! !! Ama bana da oldu yani.su yönden psikolojik diyorum.hani sıkıntılı anlarimizda enerjimiz düşer. Bağışıklık sistemi gibi düşün. Nasıl bağışıklığın düşünce kolay hasta oluyorsun.bu da öyle yani.tabi hepsi öyledir demiyorum. Ne tamamen psikolojik ne de tamamen ruhani. İkisi birden de olabilir .ya da ayrı ayrı da olabilir sebebi. İnanmayabilir iz ama dalga gecilmemeli böyle konularda. ...

Yok canım olur mu bir onlar biliyor! Onlar yok dediyse yoktur! İnandığım dinin kitabında bunun geçiyor olması diye bir şey söz konusu olamaz! Olan bir şeyi inkar ediyorlar.

bildiğiniz bir seyden korkmazsınız bilmiyorsunuz ve korkuyorsunuz.cinler olabilir musallat da olabilirler belki ama korkmak anlamsız geliyor bana..güçlü olursaniz ne cin ne insan zarar veremez diye düşünüyorum.yanlış da olabilirim.ama tek yaşayan biri olarak bunlardan korkmuyorum.ya dolaba vurup ses çıkardığını varsaydığınız bir varlıktan korkmak saçma değil mi?gelebilse zaten yanına gelip sana vurur:halay:demek ki bi sınırı var gelemiyor ya da halisulasyon görüyorsun.korkmayın..

Benzer seyleri bende yaşadim canim . 1 senedir rukye programi uyguluyorum ve %80 oraninda rahatladim . Bunun başka çaresi yok maalesef . Ozelden istersen yazarim .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X