- 28 Şubat 2012
- 2.512
- 1.252
- 158
- Konu Sahibi yasmin1985
evet gerçekten korkuyorum.dün gece hayatımda uzun zamandan sonra tir tir titredim.amacım asla siyasi konuları açmak yada yargılamak kötülemek değil.sadece ben mi korkuyorum bu kadar nedenli onuda bilmiyorum.yaşım 31.31 seneki hayatımda çocukluğumda sokakta oynarken hiç korkmadım ben kimse beni kaçırır diye,genç kız oldum eşimle tanıştım bana tecavüz eder diye korkmadım.evlendim kadın oldum sokakta gezerken acaba burda da bomba patlar mı diye endişe duymadım.şimdi ise çocuğum yok ama etrafımdakilerden gördüğüm çoğu evden sokağa çıkamıyor. haberlerde duyuyoruz dolu kadın cinayetleri ve en sonki dün geceki olay darbe.. ben mi abartıyorum çok bilemiyorum.kim suçlu kim suçsuz bunu yargılacak kadar derin bilgim de yok.tabiki olanın bitenin farkındayım fakat derin bilgilere sahip değilim.dün geceki sela ve ezan seslerini sanırım hiç unutamıcam( amacım dini kötülemek değil) birlik ve beraberlik için okunurken ben çok etkilendim.bu günler de geçicek biliyorum biz millet olarak gerçekten çok güçlüyüz.sadece içimdekileri dökmek amaçlı yazdım.okuyan herkese tşkler.