Merhaba arkadaşlar,
Adet gecikmemin 5. günündeyim. En son 4 temmuz adet olmuştum. Beta-hcg değerim bugün 4561 cıktı fakat kese görünmedi Kesenin görünmemesi normal midir? Ayrıca akşama doğru hafif açık kahverengi akıntım oldu çok korkuyorum.
Kese 5000/6000 lerde görünüyor genelde birdahaki gidişinde görebilirsin insaAllah. Lekelenme genelde oluyor kese görüldükten sonra leke varsa ilaç veriyorlar
Amiin insAllah. Aslinda doktor 'surada ufak bisey var kese olamali' dedi ama minicik bulanik bi goruntu, belli diil pek. Yani doktor da tatmin olmadi ve bana bunu hissettirdi. Bazi doktorlar okadar tuhaf ki anlam veremiyorum.
Amiin insAllah. Aslinda doktor 'surada ufak bisey var kese olamali' dedi ama minicik bulanik bi goruntu, belli diil pek. Yani doktor da tatmin olmadi ve bana bunu hissettirdi. Bazi doktorlar okadar tuhaf ki anlam veremiyorum.
O değerler ile kese belli olmaz zaten sadece hamilelik vardır o kdr. Kahverengi lekelenme yerlesme kanaması olabilir onun için de progestan verir. Hayırlı olsun canım
Ya evet bazi doktorlar cok tuhaf bnm kesemede acilde doktorun biri bu kese degilki kist dedi o yuzden cok deneyimli ve guvenilir bir doktora git bnce
ayrica bnmde 2 hafta filan kahverengi lekelenmem oldu doktor normal yerlesme asamasinda dedi cok sukur simdi kesildi insallah Allahim seninde gonlune gore versin