Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladim cunku ikiz oluncada kese gec gorunebiliyormus hakkinda hayirlisi olsn insallahSanmıyorum, ilk günler 3 kat arttı betahcg, şuan normal artışlarla devam ediyor.
O değerler ile kese belli olmaz zaten sadece hamilelik vardır o kdr. Kahverengi lekelenme yerlesme kanaması olabilir onun için de progestan verir. Hayırlı olsun canımAmiin insAllah. Aslinda doktor 'surada ufak bisey var kese olamali' dedi ama minicik bulanik bi goruntu, belli diil pek. Yani doktor da tatmin olmadi ve bana bunu hissettirdi. Bazi doktorlar okadar tuhaf ki anlam veremiyorum.
Ya evet bazi doktorlar cok tuhaf bnm kesemede acilde doktorun biri bu kese degilki kist dedi o yuzden cok deneyimli ve guvenilir bir doktora git bnceAmiin insAllah. Aslinda doktor 'surada ufak bisey var kese olamali' dedi ama minicik bulanik bi goruntu, belli diil pek. Yani doktor da tatmin olmadi ve bana bunu hissettirdi. Bazi doktorlar okadar tuhaf ki anlam veremiyorum.