Korkuyorum

_Birce_

cennet dudaklarınmış öpte öleyim !!!
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2014
1.103
1.566
158
36
Kızlar 26 mayısta 21 saat suni sancidan sonra spinal sezeryan ile doğum yaptım.
Dogumun 40. Gününde sırtımda bi ağrı başladı uyurken ve uyandıran sonra oluo nefes almakta bile güçlük çekiyorum.
Sezeryan yerim de hala acıyor sürekli deil tabi ama dokunamiyorum bile içim bi değişik oluyor.
Gelelim asıl meseleye.
Eşimle en son dogumdan 4 hafta önce birlikte olduk.
Doğumdan sonra bi isteksizlik başladı. Zaten ilk evlendigimizde de 3 ay olmamıştı canım yanio die istemiordum ama sonra astik onu.
Şimdi ise hem isteksizlik var hemde sanki sezeryan yerim çok aciyacak gibi gelio. Isteksizlikten ziyade sezeryan yerime takik durumdayim cok korkuyorum. Eşim den kaçıyorum resmen.

Canım ben 3 sezeryan oldum, hiçbir sıkıntı olmuyor
Sadece ilk 15 gün hareketle yürürken sağdan sola dönerken filan ağrım oldu, sonra gecti
Psikolojik olarak yapıyor olabilirsin düşünme artık , kaç ay olmuş

İlk bi kac hafta agri sizi oluyor zaten.yatmak kalkmak zor.
Sonra normale donuyor ama psikolojik olarak insan korkuyor bende tuvalete gidemezdim ya dikislerim patlarsa diye .gittigimdede hep baktirirdim varmi bisey diye kendimde bakamazdim:)

Bende 15 saat suni sancıdan sonra zorunlu epiduralle sezeryan oldum, doğru sezeryan yerinde böyle Bi uyuşukluk gibi boşluk gibi Bi his oluyo ama o zamanla geçecek, ilişki pozisyonunu iyi ayarlayın bence dikiş yerini zorlayacak pozisyonlar olmasın, isteksizlik de haliyle yeni Bi hayat başladı sizin için Bebek haliyle yoruyo fln ama cinsellik ömür boyu olacak birşey psikolojik olarak aşın onu

Ben sezeryan olmadim ama cocugunuzu emzirdiginiz icin emziriyorsaniz eger isteksizlik olabiliyor bazi kadinlarda. Bende cok isteksizdim ilk zamanlar baya uzun zaman isteksizdin hatda sonradan gecti ama

Psikolojik olarak evet aslında belki de hiç aciyamayacak ama cesaret edemiyorum canim çok yanacak gibi gelio.
İlk bi kac hafta agri sizi oluyor zaten.yatmak kalkmak zor.
Sonra normale donuyor ama psikolojik olarak insan korkuyor bende tuvalete gidemezdim ya dikislerim patlarsa diye .gittigimdede hep baktirirdim varmi bisey diye kendimde bakamazdim:)
Bende bakamiyorumda dokunamiyorum da sezeryan yerime.
Aynen ömürlük bişey ama bu korkuyla başa çıkamıyorum. Eşim de üstüme gelmio ama o da ne kadar susacak.

Ben sezeryan olmadim ama cocugunuzu emzirdiginiz icin emziriyorsaniz eger isteksizlik olabiliyor bazi kadinlarda. Bende cok isteksizdim ilk zamanlar baya uzun zaman isteksizdin hatda sonradan gecti ama
Evet emziriyorum o da olabilir dediginiz gibi. Belki bi kere yanasSam aşıcam bu sorunu ama yapamıyorum.

5 ay olmuş çoktan iyileşmiştir sezeryan yeriniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…