Korkuyorum

Findikkiran

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2015
1.992
3.595
63
Merhaba kizlar
Son günlerde surekli kabuslar görüyorum uyumaya korkar oldum evde hep tekim esim gorevde oluyor. . gunduzleri disardayim hep eve gelmiyorum ama hava karardıgi an korku sariyo icimi . cok kucukken birileri ! beni banyoya kilitlemisti karanlikta kalmistim hava karardıgi vakit o an geliyo aklima tum ışıkları aciyorum evdeki karanlik yere hic giremiyorum . uyurken bile esimin illa bi yerini tutarak uyuyorum sabah ise giderken bile elimi birakmiyosun diyor zorla gidiyorum ise diyor..esimde üzülüyor. Gozlerimi kapattigim an o banyoda korkuslarim geliyo aklima elektrik supurgesinin hortumu gozume yilan gibi görünmüştü hala karanlikta bisi gorsem oyle sanıyorum. Tam duzeldim diyorum yine o cocuk halim giriyor ruyama sonra hop yeni baştan.. Psikologa gttm olmadi psikiyatra gittim ilac verdi beni allak bullak etti o ilacta surekli gözüm yerlerde.
Bu korkuyu nasil asabilirim bilmiyorum.. Boyle korkup asabilen varsa eger tavsiyelerinizi dinlemek isterim. Simdiden teşekkürler

Bu kadar etkilenmeniz cok garip. Sizi kilitledikleri yerde basiniza bisey mi geldi? Yada ne kadar sure kilitli kaldiniz?

ben 7 defa ayetel kürsi, 3er defa nas felak okuyorum. Ve koruduğuna inandığım için hemen rahatlıyorum. Benim eşim polis ve 1 senelik evliyiz evlendiğimiden beri geceleri göreve gider balayından döndüğümüzden beri çoğu gece yalnız kalmışımdır. Bana dua etmek çok iyi geldi. Sende seni rahatlatacak şeyler bulabilirsin müzik vs de olabilir.

Bu kadar etkilenmeniz cok garip. Sizi kilitledikleri yerde basiniza bisey mi geldi? Yada ne kadar sure kilitli kaldiniz?
Annem ve babam evde yoktu yaklaşık 4 saat kaldim icerde . detaya girmedim ben icerdeyken de beni korkutmaya devam ettiler benden büyük biri bunu yapan

ben 7 defa ayetel kürsi, 3er defa nas felak okuyorum. Ve koruduğuna inandığım için hemen rahatlıyorum. Benim eşim polis ve 1 senelik evliyiz evlendiğimiden beri geceleri göreve gider balayından döndüğümüzden beri çoğu gece yalnız kalmışımdır. Bana dua etmek çok iyi geldi. Sende seni rahatlatacak şeyler bulabilirsin müzik vs de olabilir.
Benim esimde polis canim aynen gecesi gunduzu yok.. Duaya daha cok yonelecegim artik tesekkur ederim

Annem ve babam evde yoktu yaklaşık 4 saat kaldim icerde . detaya girmedim ben icerdeyken de beni korkutmaya devam ettiler benden büyük biri bunu yapan

Oyun olsun diye mi yapti? Cocuklar arasinda cok olur o tur seyler. Benim basimada daha farkli seyler geldi mesela. Cidden bu kadar etkilenmeniz cok ilginc. Daha iyi bir psikolog arastirip tedavi gorebilirsiniz.

Allah kahretsin pislik ne zevk almış bundan.. en dayanamadığım şeylerden biri çocukların korkutulması..

Dua okuyun rahatlatır mutlaka.. gece lambası veya başka bi odanın ışığını açarak yatın.. bi nebze de olsa rahat edersiniz diye düşünüyorum

Oyun olsun diye mi yapti? Cocuklar arasinda cok olur o tur seyler. Benim basimada daha farkli seyler geldi mesela. Cidden bu kadar etkilenmeniz cok ilginc. Daha iyi bir psikolog arastirip tedavi gorebilirsiniz.
Söyle anlatayim delirmis numarasi yaparak once beni bagladilar iki kuzen olacak ksiiler snra degisik hareketler yaptilar aklima geldikce deli oluyorum banyoda elimin ustune cislerini yaptılar ve yerler oyle pislik icindeyken suratimi oraya surmeye çalıştılar ardindan o pisligin icinde elim kolum bagli iken kilitlediler anlatmaya gercekten yuregim el vermiyor yazarken bile zorlaniyorum işkenceydi resmen ve ben anneme bile anlatamamistim oyle korkutmuslardi ki beni soylemiceksin diye. Annemn gelmesine yakin buz gbi suyla beni yikadilar malum cis oldu her yerim ! Annem eve gelince benim halimden anladi zaten hala gorusmez onlarla bende oyle ama olan oldu iste..

Allah kahretsin pislik ne zevk almış bundan.. en dayanamadığım şeylerden biri çocukların korkutulması..

Dua okuyun rahatlatır mutlaka.. gece lambası veya başka bi odanın ışığını açarak yatın.. bi nebze de olsa rahat edersiniz diye düşünüyorum
Gercekten oyle nasil bi canilik bu anlayamiyorum..

Söyle anlatayim delirmis numarasi yaparak once beni bagladilar iki kuzen olacak ksiiler snra degisik hareketler yaptilar aklima geldikce deli oluyorum banyoda elimin ustune cislerini yaptılar ve yerler oyle pislik icindeyken suratimi oraya surmeye çalıştılar ardindan o pisligin icinde elim kolum bagli iken kilitlediler anlatmaya gercekten yuregim el vermiyor yazarken bile zorlaniyorum işkenceydi resmen ve ben anneme bile anlatamamistim oyle korkutmuslardi ki beni soylemiceksin diye. Annemn gelmesine yakin buz gbi suyla beni yikadilar malum cis oldu her yerim ! Annem eve gelince benim halimden anladi zaten hala gorusmez onlarla bende oyle ama olan oldu iste..

Anladim canim gecmis olsun. Unutmanin tek yolu tedavi

Aşabilen ben varım ama çok zor olmuştu yani benim durum farklıydı tabiki ama yavaş yavaş korka korka alıştırdım kendimi. Karanlıkta ne varsa aydınlıkta da o var diyerek.
Ömce yalnız uyumaya alıştırdım oda sabah 5te falan uyuyrdum hava hafif aydınlık oluyordu. Sonra baktım düzenim bozuluyor. Bigece hiç uyumadım gündüzde uyumadım gece çok ağır uyku basınca mecbur gece uyumak durumunda kaldıö ve delilsiz uyudum. Korkuların üzerine gitmek gerekiyor

Aşabilen ben varım ama çok zor olmuştu yani benim durum farklıydı tabiki ama yavaş yavaş korka korka alıştırdım kendimi. Karanlıkta ne varsa aydınlıkta da o var diyerek.
Ömce yalnız uyumaya alıştırdım oda sabah 5te falan uyuyrdum hava hafif aydınlık oluyordu. Sonra baktım düzenim bozuluyor. Bigece hiç uyumadım gündüzde uyumadım gece çok ağır uyku basınca mecbur gece uyumak durumunda kaldıö ve delilsiz uyudum. Korkuların üzerine gitmek gerekiyor
Aslında yapabilsem en güzeli o dedigin gibi. Biraz cesaret lazım teşekkürler yorumun için bol dua ve sürekli üstüne giderek aşmaya çalışacağım

Kıyamam :(

Ne cani,sadist kuzenmiş onlar.

Annenin yerinde olsam sabaha kadar döverdim onları! Bazıları cidden hakediyor şiddeti.

Küçük yaşta böyle bir korkuya maruz kaldığın için tek başına aşman zor biraz.

Ben bir şey yaşamadım ama lise çağına kadar en korktuğum şey karanlıktı.
Hep bir şeyler var diye zarar gelecek diye korkardım.
Hala çok düşününce bende pek yalnız kalamıyorum.
Evde küçük çocukta olsa birinin olması güven veriyor,yoksa kapıyı bacayı kitler yatarım.
Yaklaşık 2 yıldır biraz daha rahatım bu konuda.

Yavaş yavaş kendini alıştırmaya çalış,bana kimse bir şey yapamaz diye düşün.
Ama tedavi destek olmadan aşacak gibi durmuyorsun.

Benim eşimde gececi ilk zamanlar boğuluyodum evde akşamları kötü oluyo ama alışmaya çalış ben alıştım senin elinde yok mu yanına birilerini alsan kardeşin falan

bir uzmandan yardım al
terapi ile üzerine gitmen gerekiyor korkularının

Aslında yapabilsem en güzeli o dedigin gibi. Biraz cesaret lazım teşekkürler yorumun için bol dua ve sürekli üstüne giderek aşmaya çalışacağım
Ertelemeyin sonrasında ben bundan mı korkuyormuşum diyor insan. Ara sıra yine olur gibi oluyor ama üstüne gidiyorum. Geçen eşim şehir dışına gitti annenlerde kal dedi yok dedim evimde kalıcam. Biraz korlae gibi oldum salonda mı yatsam ışık tv açık. Sonra böyle yaparsam hiç yalnız kalamam dedim kalktım odama gittim kapımı kapadım ışığı kapadım ve uyudum. Kemdinizi ikna edin insanı çok etkileyen bişey bu çünkü

Kıyamam :KK43:

Ne cani,sadist kuzenmiş onlar.

Annenin yerinde olsam sabaha kadar döverdim onları! Bazıları cidden hakediyor şiddeti.

Küçük yaşta böyle bir korkuya maruz kaldığın için tek başına aşman zor biraz.

Ben bir şey yaşamadım ama lise çağına kadar en korktuğum şey karanlıktı.
Hep bir şeyler var diye zarar gelecek diye korkardım.
Hala çok düşününce bende pek yalnız kalamıyorum.
Evde küçük çocukta olsa birinin olması güven veriyor,yoksa kapıyı bacayı kitler yatarım.
Yaklaşık 2 yıldır biraz daha rahatım bu konuda.

Yavaş yavaş kendini alıştırmaya çalış,bana kimse bir şey yapamaz diye düşün.
Ama tedavi destek olmadan aşacak gibi durmuyorsun.
Tesekkur ederim canim benim desteğin icin

Back
X