Korkuyorum

çok üzüldüm size :( çocuk değil şeytanmış onlar... bir üyede demiş bol bol dua okuyun bende korkarım eşim gcedeyken abdest alıp dua okuyup yatarım... ama sizin yaşadığınız travmayı okurken bile yüreğim yandı.. yakınlarda tanıdığınız yok mu? bence o iki aptalla yüzleşin ve içinizdekileri dökün onlara. gerekiyorsa herkesin içinde anlatın onların yaptığı şeytanlığı ve belirtin çocukluk işte diye geçiştirmelerine izin vermeyin..bende çocuktum diyin.. belki bu rahatlatır sizi... eşinizde yanınızda olsun.

Onlarin sana yaptiklarini sen simdi onlara asilv3 katini yapsan yeridir,tranwa neymis gorsunler pislikler

Onlar geride kaldi canım dusunme cokkkk eskide kaldi

Yasin kac bilmiyorum ama bu hayatta herseye alismak zorundayiz,korkularimizin üstüne gitmeliyiz,egerki bastirip,yada gecistirirsek asla iyilesemeyiz,
Dunyafaki en gelismis canli insandir,hic birseyden korkmamali aslinda( fobilerden bahsetmiyorun)

Soyle bir dusunsene evde ne olabilir?
Cami kapiyi kilitke yat,ses olsun derzen tv ac, yanina guvende hissedebilicegin biseyler al ,kapiya cama alarm taktir icin rahat etsin

Tlf diye birsey var,acil durumlarda ulaşa bilicegin

Dusunsene eskiden isik yokmus,tv yokmus,tlf yokmus ,ya ozaman da yaşasaydın?
Bunlari dusun mutlu ol

Ayatel kürsi oku ,onun okundugu yete seytan bile giremez

psikologa ne kadar süreyle gittiniz? bence tedaviyi devam ettirseniz işe yarayabilirdi de siz erken bırakmışsınız gibi geldi.

ben de 5. yılımdayım geceleri tek kalma yolunda..
eşim görevdeyken kapıyı kilitleyip olabildiğince uykum geldiği an yatıyorum ki çok fazla oyalanıp hayal görmeyim , kurmayım diye. bir de çocuğum mutlaka kendimi iyi hissetmek zorundayım.
siz de kafanızda kurgulamamaya çalışın, güzel güzel hayaller kurun, müzik dinleyin. evdeki görünen yerlerin lambasını açıp perdesini aralayın ben öyle yapıyorum.
ve korktukça dua edin.

Bu pisliği size yapan kuzenlerinizi sülaleye ifşa etmediniz mi? Kimin ne olduğunu görsünler. Yok öyle bir çocuğun hayatını etkileyecek saçmalıklar yapmak.

Bu pisliği size yapan kuzenlerinizi sülaleye ifşa etmediniz mi? Kimin ne olduğunu görsünler. Yok öyle bir çocuğun hayatını etkileyecek saçmalıklar yapmak.
Ben degilde annem yapti onu o zaman agzimi acamamistm

ben de 5. yılımdayım geceleri tek kalma yolunda..
eşim görevdeyken kapıyı kilitleyip olabildiğince uykum geldiği an yatıyorum ki çok fazla oyalanıp hayal görmeyim , kurmayım diye. bir de çocuğum mutlaka kendimi iyi hissetmek zorundayım.
siz de kafanızda kurgulamamaya çalışın, güzel güzel hayaller kurun, müzik dinleyin. evdeki görünen yerlerin lambasını açıp perdesini aralayın ben öyle yapıyorum.
ve korktukça dua edin.
Teşekkür edermm

Back
X