korkuyorum

aysegulsivas58

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2017
73
1
1
29
Selam bundan 26 gün önce bı anal ilişkiyaşadım ve hamilelikten korkuyorum 4 gün önce kanda gebelik testi yaptırdım negatif ve 13unde kahverengi akintimgeldi daha sonra kırmızıya döndü ama az geldi bu süre içinde 3 kez kan testi yaptım negatif şimdi sorum şu akıntı tekrar kahverengi oldu ve karnjmda ağrı var sizce neden

Ciks ciks ciks yazik gunaaah sizi şiddetle kınıyorum bunu bilmeyecek kadar cahilseniz neden boyle bi ise kalkisiyosunuz ?
Bilmeyebilir. Neden ayıplıyorsunuz ki? Bize sormak istemis olamaz mi? Aramizda hamileler ve cocuk sahibi olanlar. Tecrübesi olanlar var sonuçta

Pa
Bilmeyebilir. Neden ayıplıyorsunuz ki? Bize sormak istemis olamaz mi? Aramizda hamileler ve cocuk sahibi olanlar. Tecrübesi olanlar var sonuçta
pardonda ? Size noluyo gelmissiniz buraya uyelik tarihleri bugun actiklari konu belli. Size ne desem bilemedim. Coluk çocuğun eline kaldi burasi

Canim bu akintinin sebepleri tartisilir. Bende de olmustu. 4 aylik evliyim. Adetimin bitmesine 1 gùn kala gelmisti bu akinti. Doktorum normal dedi. Bazen hastalik sonucu da gelebiliyor. Hamilelik sonucu da. En iyisi doktora gidip muayene olman.

Pa
pardonda ? Size noluyo gelmissiniz buraya uyelik tarihleri bugun actiklari konu belli. Size ne desem bilemedim. Coluk çocuğun eline kaldi burasi
Siz kac yasindasiniz pardon. 50 falan mi? Eģer 50 yasindaysaniz. Evet cocugum size gòre. Daha òncede ùyeydim bu siteye. Ayrica tip okuyorum. Konu hakkinda bilginiz yoksa yazmayin daha iyi. Soruyu soran kisiyi bòyle annesi gibi azarlamaniza gerek yok

Canim bu akintinin sebepleri tartisilir. Bende de olmustu. 4 aylik evliyim. Adetimin bitmesine 1 gùn kala gelmisti bu akinti. Doktorum normal dedi. Bazen hastalik sonucu da gelebiliyor. Hamilelik sonucu da. En iyisi doktora gidip muayene olman.
İşte 4 gün önce gittim kan testi negatif ilaçlardan dedi ama ağrım ve göğüslerde hassasiyet var

Iyi siz basbasa konusun ayni kafadasinizzz her seyden once gidin o işin vebalina bakin bakalim hadi eyvallah..

Iyi siz basbasa konusun ayni kafadasinizzz her seyden once gidin o işin vebalina bakin bakalim hadi eyvallah..
Tanimadan anladiniz ayni kafadaymişiz soruyu soran hanimefendiyle bravo. Hata yapmis evet ama bize düsmùyor elestirmek. Size bunu anlatmaya calistim sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…