korkuyorumm. nolur bakin

• Konu Sahibi Konu Sahibi Syba
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Syba

O BENİM "pıt pıt "ATAN İKİNCİ KALBİM...
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2016
1.449
2.745
133
30
kisaca anlatayım. 3 yıldır evliyim ve ilk bebegm olck ins. değerlerim artiyir ama
iki kat artmiyor doktor dış gebelik kimyasal gebelik olabilir dedi. alttan muane etti kese gzuktu. normal ultrasondan gozukmedi. doktir kanaman olmazda gel ded..kanamam olmadi.. bu hafya gttim suan 6 haftalik. degerlerm yine yukselmedi doktor ultrsndan bakti keseyi gordu ve kese buyums dedi. haa bu arada değerlerm ilk bas yukselmeyince geç döllenme olabilir dedi. cunku en son adetim 4 kasım. bnm gibi degerlei yukselmeyip sonuc ii olan varmi dedim doktora var dedi. asıl korktuğum sey dun ve bgun kahverengi akinti geldi. normalmidir bu. kimyasal gebelik mi geçirxm yoksa. doktie kotu birsey de demedi. haftaya gel kalp atışını duycaz mi dedi. bnm gibi olan var mi. cok korkuyorum. bu kadar yıldn snra kavuştum derkn

Başka bir doktora daha gitmeni tavsiye ederim. Gerçekten zor süreçler, seni anlıyorum. İnşallah tez zamanda görürsün bebişini.

maalesef bos gebelik doktor 1 hafta dahs bkliyelm ddi. pazartesi gunu gidicem

Ümit vermek de istemem ama bana da bi Dr boş gebelik dedi şimdi ikizlerim var 3 aylık olduk
Başka bir doktora daha gidin
Eğer boş gebelik ise de üzülmeyin inşallah Rabbim nasip eder bidaha
Olmadı bekleyin bi hafta daha

maşallah rabbm bağışlasın.. bnm değerlerm artıyor ams 2 katına çıkmıyor. 6 haftalık gbyim yeni biticek haftam.. sizin kaçıncı haftada boş gebelik denildi

maşallah rabbm bağışlasın.. bnm değerlerm artıyor ams 2 katına çıkmıyor. 6 haftalık gbyim yeni biticek haftam.. sizin kaçıncı haftada boş gebelik denildi
Benim ki şaka gibi ama 3 aylıkken dedi Dr
Aldırcaktım o hafta gidemedik bir aksilik oldu sonra başka Dr gittim Dr ikiz dedi
Olmaz denilen şeyler beni bulur zaten
Eğer boş gebelik ise Rabbim en kısa zamanda sağlıklısını nasip etsin inşallah

iyiki o aksilik olmuş .ikizlerinz gelmiş cok şükür... aminn aminn ins rabbm isteyen herkese hyrlisi ile nasip etsin inşallah

iyiki o aksilik olmuş .ikizlerinz gelmiş cok şükür... aminn aminn ins rabbm isteyen herkese hyrlisi ile nasip etsin inşallah
Rabbim sizede yaşatsın inşallah çok zor ama zorluğu kadar çok da güzel
Dua edicem sizin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…