:((( korkuyorummm-baş ağrısı

karabocuq

rabbim sana emanetizz
Kayıtlı Üye
15 Mart 2010
3.301
0
116
Yozgat
kızlar 2 3 gündür şiddetli bir baş agrım wardı dün dayanamadm ve doktorumu aradım bir tane parol alabilcemi söledi dün aksamdan beride sürekli çıkarıyorum hiçbişey yiyemiorum boğazımda agrıyoo acba bebegime bişeymi olduu :14: yoksa normalmi üşüttümmü acabaa

aynı baş ağrısı bende çeliyorum. ve şu sıra başım çok kalabalık. ama dayandım direndim ilaç içmedim. bildiğim kadarıyla sadece majezik veriyor doktorlar.

Bence çok fazla kaygılanıyorsun doktorlar hamileyken parol yada minoset ağrı kesicileri kullanılabileceğini söylüyorlar ama sen içinin rahat etmesi açısından doktora bir görün derim ben kontrol herzaman için iyidir canım :34: :34:

aynı baş ağrısı bende çeliyorum. ve şu sıra başım çok kalabalık. ama dayandım direndim ilaç içmedim. bildiğim kadarıyla sadece majezik veriyor doktorlar.

MAJEZIK MIII emın mısınız?o çok kuvvetlı bır ılaç ve gebelıkte kullanılcağını hıç sanmıyorum.:26:

MAJEZIK MIII emın mısınız?o çok kuvvetlı bır ılaç ve gebelıkte kullanılcağını hıç sanmıyorum.:26:

hayır hamılelıkte sadece parol we mınoset parol bıraz daha hafif ama mınoset cok iyi ama yıne de bı dr'a
görün sen kafana göre içme ilaç

canım benım korkam.ben de acayıp grıbım ustune bı de mıgrenım tuttu.ben de aradım doktorumu mınoet verdı.içitm valla uzun yıllardır gebelıkte olusu bı etkı görulmedı yazıyo içinde de.ılk 3 ayımda ben de senın gıbı 24 saat kusmuştum+baş ağrısı.en son hastanede serum verdıler öyle kendıme geldım.duzelmezsen bence serum taktır sen de.ılk hamılelığımde de rahatsızlanınca doktoumun verdığı ilaçları içmiştim allaha emanet deyıp.bence sen de guven doktoruna.parasotemel den bışey olmuyo emzırıken de içiliyo.

benimde 20.haftamdan sonra başladı baş ağrılarım.parol içiyorum dayanılmayacak duruma gelince...bende dikkat ettim başım ağrıdığında midemde bulanıyor.çıkarma hissi oluşuyor...

Back
X