korkuyorummm bebegim hala hece cikarmiyorrr

zehram2106

mavi gül
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2010
44
2
98
Ankara
Selam bayanlar Benim bebegim 9 aya girmek uzere 1 haftasi kaldi ama hala herhangi bir hece cikarmiyor dede veya babab vs. Sadece aaaaa baska bisry yok korkmaya basladim bisey olabilirmi yaaaa boyle bisey yasayan varmi yardim edin...

agizindan agu aa diye ses ciksriyor u birde kiz mi erkek mi bebegin 9 aylikken anlamsiz sesler cikarir oglum 2 yasinda daha yeni konusuyor

Bizimkininde 4 tane disi cikti. Cevremde herkez biseyler.soylemesi lazim artik falan dedikce baya bi panik yapmistim. bide zaten cok sesli bi bebek degil dediginiz.gibi gec konusacak sanirim.

Selam bayanlar Benim bebegim 9 aya girmek uzere 1 haftasi kaldi ama hala herhangi bir hece cikarmiyor dede veya babab vs. Sadece aaaaa baska bisry yok korkmaya basladim bisey olabilirmi yaaaa boyle bisey yasayan varmi yardim edin...

9 ay çok minik yaaa :)
çocugum yok ama kuzenlerimin çocuklarından bahsediyim 2 side 2 buçuk yaşına kadar ne anne dedi ne baba dediler şimdi susturamıyoruz sıpaları :)
bir diğer yeğenimde daha 2 yaşına girmedi yeni yeni bişiler demeeye başladı :)
seninki yine "aaa" diyomuş ne güzel
Allah bağışlasın :)

her çocuk aynı olmaz canım korkma benşm oğlum 2 yaşında şu an herşeyi konuşuyor maşallah ama hepsi aynı olmuyor kimi geç konuşuyor kimi geç yürüyor kimi geç diş çıkartıyor kimi sessiz sakin kimi yaramaz duraksız falan Allah ne zaman izin verirse ozaman konuşur sağlıkla büyüt bebeğini inşalah .

daha erken, endşelenmeyin oğlumun 2.5 yaşına kadar söylediği tek kelime anne idi şmdi sular seller gibi konuşuyor 3 yaşında, korkmayın, bol bol konuşun, kitap okuyun, değişik oyunlar oynayın, geceleri uyuturken, ninni söyleyin v masal anlatın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…