Korkuyorummm :(

KoffeeQueen

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2016
9
3
1
33
Arkadaslar araniza yeni katildim.. Kanamam vardi dusuk tehlikesi ile yattim 3 gun hastanede kanamam durunca ciktim. Progestan kullaniyorum. Son 3 gundur lekelerim cok azalmisti.10 gun sonra muayeneye gittim vajinal ultrasondan bakti doktor, dün bakmisti.. Dun az yani 1 TL buyuklugunde kanamam geldi bu sabah kahverengiye cevirmis lekeyi agrim yok hic bi sekilde.. Yatip progestan icmeye devam ediyorum, 7 haftalik hamileyim. Sizce kotu bisey olur mu vajinal ultrasona bidaha girmicem hic bi sekilde!!

Kesinlikle yatıp dinlenmelisin, progestan içmeyi sakın unutma. Benim arkadaşımda 3 aya kadar kanaması oldu ara ara 4 gün önce bebişini aldı kucağına sürekli düşünüp stres yapmamalısın. Allah yardımcın olsun

Ultrasonun bi zararı yok canım yatıp dinlen hiçbi şekilde kalkma kanaman bitene kadar
Moralini bozma inş geçicek bunlarda sağlıkla alırsın kucağına bebeğini. ilaçlarını ihmal etme

Çok tesekkur ederim.. Allah razi olsun kizlar insaallah atlatirim cunku piskolojim hic iyi degil surekli agliyorum. Umarim hersey iyi olur

Sakın yapma bende 5+4 haftalık hamileyim bebeğin kesesi hatta beslenme kesesi görünüyor ama beta hcg değerim gelişime göre düşük 1 hafta sonra gidicem tekrar üzülüyorum ama takmamaya çalışıyorum çünkü bu hem beni hem bebeği etkiler o yüden Allah hangisini nasip ederse onu yaşayalım. Hakkımıda hayırlısı

Haklisin canim Rabbim nasip etmisse her sekilde bu dunyaya gelecek. Ama insan yipraniyor iste. İnsaallah Rabbim seninde yaninda olur hersey yolunda gider.. Umarim bi an once kanama demeyimde lekelerim biter

Cnm düşük tehliken varken neden alttan baktırdin

Biter canım sen bol bol dinlen bol bol motive et kendini düzelir Allah yardımcın olsun

İnsaallah kizlar. Kirmizi kanamam geliyo agrim olmadigi icin bisey yapamayiz, dinlenip ilaclara devam dediler.. İlginc kanama az da olsa geliyo ama hic agrim yokk..

İnsaallah kizlar. Kirmizi kanamam geliyo agrim olmadigi icin bisey yapamayiz, dinlenip ilaclara devam dediler.. İlginc kanama az da olsa geliyo ama hic agrim yokk..

bazı kişilerin oluk oluk kanarken bi şey olmuyo bazılarında ise tam tersi çok değişken durumlar olabiliyo yani ama hep söyledikleri şey zaten sağlıksız olan bebeğin tutunamadığı... siz her şeyi boşverin ayaklarınızı uzatıp hiiç iş yapmadan bol bol dinlenin, ayaklarınızı yüksekte tutun, ilaçlarınızı aksatmayın, alkol sigara zaten söylemeye gerek bile yok. sağlıklı besinler yiyin folik asit açısından zengin şeyler tüketin. pozitif düşünün inşallah hayırlısıyla tutunur bebeğiniz...

Alkol ve sigara agzima surmedim hic o yonden sansliyim biraz. Kirmizi kanamalarim kahveye dondu leke halinde gelmeye basladi sukurler olsun. Cok haklisin o kadar kanamaya bisey olmazken, ufacik kanamada bebegini kaybedenler var. Rabbim hayirlisini versin, boyle dua ediyorum artik..

İğne neden vurmadilar cnm iğne kanamayi kesiyor hem haftalik bi iğne

Kanamaya bakip az oldugunu, istirahat ve ilaca dikkat edersem duzelebilecegini soylediler kuzum. İgneyi soyledim, netten okumustum cunku.. Bugun sabaha kadar lekem dahi gelmemis, lavaboya girdim idrar yaptiktan sonra peceteyle silip bakayim dedim, kahverengi leke gelmis. Sanirim Allah'imin izniyle duzeliyorum

Hadi cnm inşallah Rabbim evladinı bağışlasin sana inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…