koroid pleksus kisti

sevgi_84

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2011
7
1
36
Antalya
herkese merhabalar ben yeni üye oldum geçen hafta doktora gittiğimizde bebeğimin beyninin her iki tarafında 7 ve 8.9 mm olmak üzere iki adet kist tespit edildi. Başka herhangi bir bulgu yok 2li ve 3 lü test sonuçlarım iyi risk grubunda değilsiniz die çıktı yaşım 27 eşimle hiçbir akrabalığımız yok nasıl oldu anlamadım ayrıntılı ultrason için Eyüp Ekici'den randevu aldım 20 hazirana.böyle bir durumla karşılasan var mı günlerdir çok tedirginim hiç bu kadar üzüldüğümü hatırlamıorum bu durumu yaşayanların yorum ve desteklerini beklıorum:(((

biz farkli bir sorun yasamistik. kacinci ayindasin?
umudunuzu yitirmeyin.. bir etkisi olmayabilir. bu donem hepiniz icin biraz zor gececek umarim hersey iyi gelisir..
doktorun ne diyor?

benimde var doktorum türkiyede uzman bu konuda detaylı ultrason ibrahim bildirici ve bir sorun olmayacağını geçeceğini söyledi %2 görülüormuş ama detaylı yaptırmayanlar hariç. önce allaha sonra dr a güvendim cuma öğrendim başımdan aşağı kaynar sular döküldü ama şuan rahatım geçeceğini düşünüyorum sana da tavsiyem iyi düşün iyi olsun allah sağlık versin,inşallahh

canım seni iii anlıyorum benimde hamileyken bu durum cıkmıstı arastırdıgımda ve druma sordugum sorulara verilen cvb söle pleksus kisti hamileligin % 80 olusabiliyormus ve 10. mm i gecmiyorsa önemseme ve bunu büyük bir sorun olarak algılama hamileligin ilerki dönemlerinde bu pleksus kisti ortadan kalkıyor.. endişelenme ne akraba evliligi nede baska bişile alakalı ... benim su an pleksus kisti durumum ortadan kalktı ve su an ne yasıyorsan kendi içinde bende o durumları yasadım ama yersiz oldugunu anladımm.... o yüzden gönlünü ferah tut koroid pleksus kisti %80 civarında görülür ve ilerki dönemlerde kaybolan bir durum.. ..saglıcakla kucagına alırsın bebişini cnmm ..

Son düzenleme:
Herkese çok teşekkür ederim kistler 7 mm ve 9 mm idi ayrıntılı ultrasonda doktor kaybolduğunu her şeyin normal olduğunu söyledi o kadar mutlu olduk ki anlatamam:)))) inşallah hepimz sağlıklı şekilde bebeklerimizi kucağımıza alırız. Bu durumda olanlara en önemli tavsiyem benim gibi devamlı üzülüp aglayıp bebişlerini üzmesinler bir de bilmiyorum mantıklı mı ama bir de bol ceviz yesinler :)))

Herkese çok teşekkür ederim kistler 7 mm ve 9 mm idi ayrıntılı ultrasonda doktor kaybolduğunu her şeyin normal olduğunu söyledi o kadar mutlu olduk ki anlatamam:)))) inşallah hepimz sağlıklı şekilde bebeklerimizi kucağımıza alırız. Bu durumda olanlara en önemli tavsiyem benim gibi devamlı üzülüp aglayıp bebişlerini üzmesinler bir de bilmiyorum mantıklı mı ama bir de bol ceviz yesinler :)))

bende o dönemde hergün aksatmadan bir avuç ceviz yedimm...

Back
X