Ben 16 haftalık hamileyim bugün doktor kafasında kis var dedi amniyo sentez önerdi aynı gün içerisinde başka doktora gittim kendiside 20 haftadan sonra belli olur öyle bir durum varsa erken söylemii çünkü daha gelişim aşamasında öyle durumlarla karşılaşan arkadaşlarımız varsa yardımcı olursa iyi olur şimdiden teşekkürler
Ben 16 haftalık hamileyim bugün doktor kafasında kis var dedi amniyo sentez önerdi aynı gün içerisinde başka doktora gittim kendiside 20 haftadan sonra belli olur öyle bir durum varsa erken söylemii çünkü daha gelişim aşamasında öyle durumlarla karşılaşan arkadaşlarımız varsa yardımcı olursa iyi olur şimdiden teşekkürler
Sonuc ne oldu cnm bende dun dr kontorulunde dr um bebegımde 2 adet kroıd pleksus kıst gordu dunden berı cok kotuyum 22 hafta i.in ayrıntıllı ultrason verdi dr ama perinatolojiye gıttım aynı gun ileryeleyen haftalarda gecer dedi ama içim hala daha rahat değil
Sonuc ne oldu cnm bende dun dr kontorulunde dr um bebegımde 2 adet kroıd pleksus kıst gordu dunden berı cok kotuyum 22 hafta i.in ayrıntıllı ultrason verdi dr ama perinatolojiye gıttım aynı gun ileryeleyen haftalarda gecer dedi ama içim hala daha rahat değil
Kızlar burda yeniyim direk konuya nasıl msj atılıyor bilmiyorum çok karışık benim bebeğim 07.12.2016 doğumlu aynısını Dr banada söyledi iki taraftada kist var diye öğle çok korkup Dr Dr gezdim perinatologlar dahil çok korkuttular para avcısı hepsi ilk oğlumun Dr na gittim tayini çıkmıştı ve dediki yazık bu gebeleri niye üzüp ağlatırlar 2li taraması iyiyse ultrason bulgularında birşey yoksa biz söylemiyoruz bile 28.haftada geçiyor kendiliğinden ve geçtide korkmayın oğlum doğdu ve 10 aylık ve itiraf ettiki ilkindede vardı tek taraflı dedi bulgular normal olunca söylemedim dedi oda ilkokullu boşuna kendinizi üzmeyin