Gebeliğe Hazırlık Korona aşısı olup hamile kalanlar ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

lataknatuminrahmetillah

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2020
223
58
28
Merhaba.. söylentilere gore korona aşisi kısırlik/ düşükler falan yapiyomus aşi olupta sorun yaşamadan hamile kalan varmi ? Bu arada pko hastasiyim 4 yildir bebek bekliyorum ondan aşi iyice hamile kalmami zorlaştirir diye korkuyorum..

Son düzenleme:
Haziranda ilk aşımı Oldum, temmuzda hamile kaldım. İnşallah bir sorun yaşamam. Kimse korun filan demedi. Zaten aşılama yaptırdım. Kadın doğum doktorum da ilk aşıyı olduğumu biliyordu.
Bende sizin gibiyim, daha kese kalp görünmedi yeni ama doktorum ikinci aşı için 3 aylik olman lazim dedi. Siz kac haftaliksiniz

Bende sizin gibiyim, daha kese kalp görünmedi yeni ama doktorum ikinci aşı için 3 aylik olman lazim dedi. Siz kac haftaliksiniz
Ben daha kendi doktoruma gidemedim. Devlet hastanesine gittim ama ilgi 0. Netteki kaç haftalık gebeyim uygulamasına bakarak 4+6 gözüküyor. sat 25 Haziran. Cumartesi gidicem doktora kısmetse.

Ben daha kendi doktoruma gidemedim. Devlet hastanesine gittim ama ilgi 0. Netteki kaç haftalık gebeyim uygulamasına bakarak 4+6 gözüküyor. sat 25 Haziran. Cumartesi gidicem doktora kısmetse.
Aşağı yukarı aynıyız sizinle, inşallah sağlıkla kucağımıza almayi nasip eder rabbim 🙏

Canım 5+3 te kese, 6+5 te bebis ve kalp atışını duyduk cokt şükür 🙏🏻🙏🏻 en son baktirdigimda beta 1980 di cumartesi gunuydu ben persembe doktora gitmistim kese görmüştük.
Maşallah 🧿🙏 sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim 🙏 Benim baya yeni ikinci kani verdim 348 çıktı 🙈❤️ daha yolum uzun 🥰

Maşallah 🧿🙏 sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim 🙏 Benim baya yeni ikinci kani verdim 348 çıktı 🙈❤️ daha yolum uzun 🥰
Canım bende ikinci kanı verdigimde 219 du. Sonra bi anda deli gibi artmıştı. Evet yol uzun,ama çok güzel. İnşallah hepimizin gebeliği sorunsuz geçer, herkes sağlıkla bebislerine kavuşur.

Canım bende ikinci kanı verdigimde 219 du. Sonra bi anda deli gibi artmıştı. Evet yol uzun,ama çok güzel. İnşallah hepimizin gebeliği sorunsuz geçer, herkes sağlıkla bebislerine kavuşur.
Allah razı olsun kuzum, inşallah sağlıkla kucağımıza da alalim 🙏🧿

25 yasinda evlendim 8 yil hamile kalamadim. Tup bebek yontemiyle hamile kaldim. Mikro enjeksiyon yontemiyle. Bir oglum oldu. Ondan sonra da hic korunmadim yine hamile kalmadim. 7 sene gecti. 40 yasindayim. Ilk asimi temmuzun basi gibi olmustum. Ikinci asimi haftaya olacatim ki hamile oldugumu ogrendim. Su an acaba asinin etkisi mi yoksa denk mi geldi diye dusunmeden edemiyorum. Bunca sene olmadi yani artik dusunmuyodum bile sadece cok dikkat etmedik nasilsa olmuyor diye.

Back
X