16.haftadayım.Doktora sorduk. Çin aşısını öneriyor.(diğer aşı ateş felan yapar ya da diğer yan etkiler yapar diye)Eşim oluyum istiyor ben korkuyorum.Kan pıhtılaşması var .iğne kullanıyorum.Bir yan etkisi olur pıhtılaşma yapar diye korkuyorum.Hamileyken pıhtılaşma iğnesi kullanan aşı olan var mı varsa ksç doz hangisini oldunuz?
Ben biontech oldum 17. Ve 21. Haftalarda ateş vs yapmadı. 35. Haftadan beridir ben de kan sulandırıcı kullanıyorum ama aşı zamanı kullanmıyordum onu doktora sor.
Ben biontech oldum 17. Ve 21. Haftalarda ateş vs yapmadı. 35. Haftadan beridir ben de kan sulandırıcı kullanıyorum ama aşı zamanı kullanmıyordum onu doktora sor.
Merhaba,ben ilk doz biontech aşımı 20.haftamda oldum genetik testim de pıhtılaşma olduğu ortaya çıktı.doktorun bir tanesi ikinci dozu doğumdan sonra ol dedi pıhtı atma ihtimaline karşı, diğer kadın doğum dktru olabileceğimi sıkıntı olmayacağını söyledi. Kafam o kadar karışık ki acaba siz naptiniz oldunuz mu aşıyı. (İlk aşıyı genetik testi için kan verdikten sonra oldum testi 12.haftamda vermiştim sonuç geç geldi)
Bu arada günlük iğne de oluyorum 24.haftadan itibaren enox 4000 .Ne yapacağımı bilmiyorum.Herkes birşey diyor.Benimle aynı durumda olanların tecrübelerine ihtiyacım var psikolojik olarak rahatlamak için
Sizde de mi pıhtılaşma vardı, o yüzden mi 35.ci haftadan sonra kullandınız kan sulandırıcı yi. Ben ilk dozu olduktan sonra öğrendim pıhtılaşma bozukluğu olduğunu.2.dozu da Bir doktor ol diyor diğeri olma ..ne yapmalıyım ben
Sizde de mi pıhtılaşma vardı, o yüzden mi 35.ci haftadan sonra kullandınız kan sulandırıcı yi. Ben ilk dozu olduktan sonra öğrendim pıhtılaşma bozukluğu olduğunu.2.dozu da Bir doktor ol diyor diğeri olma ..ne yapmalıyım ben
Evet. 35. Hafta da çok ağır bi ciğer enfeksiyonu yaşadım hatta covid de olabilirsin dendi ama kimse test yapmadı ateş, halsizlik vs olmayınca göğüs hastalıkları doktoru antibiyotik ilaç başlayınca kadın doğumcum bi pıhtılaşma değerimi bakmak istedi o da çok yüksek çıktı iyi ki bakmış. Doğuma kadar ve doğumdan sonra 10 gün daha kan sulandırıcı kullandım.
Evet. 35. Hafta da çok ağır bi ciğer enfeksiyonu yaşadım hatta covid de olabilirsin dendi ama kimse test yapmadı ateş, halsizlik vs olmayınca göğüs hastalıkları doktoru antibiyotik ilaç başlayınca kadın doğumcum bi pıhtılaşma değerimi bakmak istedi o da çok yüksek çıktı iyi ki bakmış. Doğuma kadar ve doğumdan sonra 10 gün daha kan sulandırıcı kulland
Çok geçmiş olsun, her şerde varmış bir hayr. Benim doktorumda doğumdan 10gun sonra bırakacağız dedi iğneyi. Sanırım ikinci doz aşımı da yaptircam . İnş şifa olur . Geri dönüşünüz için de teşekkür ederim..
Evet. 35. Hafta da çok ağır bi ciğer enfeksiyonu yaşadım hatta covid de olabilirsin dendi ama kimse test yapmadı ateş, halsizlik vs olmayınca göğüs hastalıkları doktoru antibiyotik ilaç başlayınca kadın doğumcum bi pıhtılaşma değerimi bakmak istedi o da çok yüksek çıktı iyi ki bakmış. Doğuma kadar ve doğumdan sonra 10 gün daha kan sulandırıcı kullandım.
Çok geçmiş olsun, her şerde varmış bir hayr. Benim doktorumda doğumdan 10gun sonra bırakacağız dedi iğneyi. Sanırım ikinci doz aşımı da yaptircam . İnş şifa olur . Geri dönüşünüz için de teşekkür ederim.
Çok geçmiş olsun, her şerde varmış bir hayr. Benim doktorumda doğumdan 10gun sonra bırakacağız dedi iğneyi. Sanırım ikinci doz aşımı da yaptircam . İnş şifa olur . Geri dönüşünüz için de teşekkür ederim.