Korona, bakıcılar ve çaresiz ben

allah kolaylik versin. hayal bile edemedim durumunuzu :)

ben cocuklarin 2 yasindan itibaren 2 3 saatlik oyun gruplarina gitmelerinin hem cocuk hem de anne icin cok faydali oldugunu dusunuyorum. tam zamanli icin bence kucukler ama sabahtan ya da ogledn sonra onlari ana okukuna biraksaniz eminim hem cok buyuduklerini farkedeceksiniz. hem de tek basiniza bir kahve icmek size iyi gelecek.
Olmayacak şey değil, teşekkürler. 1 taneye düşürüp yardımcımıxı bu şekil değerlendirebilirim

Biri 1 yaşında biri 5 yaşında iki oglum var hele buaralar surekli ağlıyorum kimsem yok bakamıyorum çocuklarıma diye. Cok aşırı zorlaniyorum bu halde. Ama kucuk oğlumdan iki tane daha olsaydı asiri zor bir cocuk çünkü gece uyumuyor ve hala kucak istiyor surekli hic baska birseyle ilgilenmiyor oyuzden iki tane daha olsaydı ben kafayi yer ölür giderdim heralde. Gercekten cok ama cok güçlüsünüz helal olsun tebrik ederim sizi. Size ve çocuklarınıza saglik diliyorum😚😚

Biri 1 yaşında biri 5 yaşında iki oglum var hele buaralar surekli ağlıyorum kimsem yok bakamıyorum çocuklarıma diye. Cok aşırı zorlaniyorum bu halde. Ama kucuk oğlumdan iki tane daha olsaydı asiri zor bir cocuk çünkü gece uyumuyor ve hala kucak istiyor surekli hic baska birseyle ilgilenmiyor oyuzden iki tane daha olsaydı ben kafayi yer ölür giderdim heralde. Gercekten cok ama cok güçlüsünüz helal olsun tebrik ederim sizi. Size ve çocuklarınıza saglik diliyorum😚😚
Sana da maşallah. Bazen çok üzülüyorum yetemiyorum diye. Hayatımız boyunca başkaları olacak aramızda gibi Bir sürü şey. İnş sağlıklı olsunlar

Sana da maşallah. Bazen çok üzülüyorum yetemiyorum diye. Hayatımız boyunca başkaları olacak aramızda gibi Bir sürü şey. İnş sağlıklı olsunlar
Yok olur mu hic siz hiç üzülmeyin biraz daha sabir gerekiyor sizin icin inanın biraz daha büyüsünler ozaman onlarla aranızda kimse olmayacak. Ev işlerinde yardımcınız olursa sürekli ozaman size sadece çocuklarla bol bol oynamak vakit geçirmek kalacak insallah çok güzel günler gelecek bu zor zamanlar her anlamda geçip gidecek insallah. Allahim kolaylıklar versin

Back
X