Korona bt ciğerde çıktı 😞

Pearlgirl

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2017
2.358
2.258
133
Kızlar 5. Günümdeyim konu açmıştım önceden.Balgamlı öksürüğm vardı hemen kan ve tomografi çektiler.Kanlarım tertemiz ama tomografide buzlanma çıktı.Doktor gençsin atlatırsın dedi böyle birşey başına gelen var mı 😢😢😢😞

Doktor o şekilde demişse biz ne diyelim.
Geçmiş olsun tez zamanda geçer inşallah.
Ciğerinize iyi gelecek şekilde keçiboynuzu özü, andız özü, udi hindi yağı/tozu gibi ürünleri kullanırsanız daha hızlı toparlarsınız.
Kanımızın temiz olması da büyük nimet. Benim 4. Günde kandaki enfeksiyon oranım çok yüksekti. Çok şükür iyileşti bazı belirtileri kalsa da.

Kızlar 5. Günümdeyim konu açmıştım önceden.Balgamlı öksürüğm vardı hemen kan ve tomografi çektiler.Kanlarım tertemiz ama tomografide buzlanma çıktı.Doktor gençsin atlatırsın dedi böyle birşey başına gelen var mı 😢😢😢😞
Eşimin hem kanında hem de ciğerlerinde vardı, 10 gün hastaneye yatırıldı. Ben de pozitiftim ama ciğerlerime inmemişti. Beni de yatırdı doktor, aynı odada kaldık.
Doktor beslenmeyi sakın kesmeyin dedi.
Eşime sürekli ılık süte zencefil, zerdeçal ve bal koyup içirdim. ( Ciğerleri temizliyor.)
Sürekli mandalina- limon sıkıp içtik.
C vitamini alıp suya katıp içtik.
Biraz suya kekik koyup kaynattım, sonra süzüp limon koyup içtik.
Her gün öğlen çorbaya bol bol limon sıkıp içtik
Akşam yemeklerinde vitaminli şeyler yemeye çalıştık.
Bu saydıklarım biran önce toparlanmamıza yardımcı olan her gün yaptığımız şeylerdi.

geçmiş olsun
doktor öyle dediyse sıkıntı olmayacaktır inşallah.
keşke ona detaylıca sorsaydınız

Öncelikle geçmiş olsun. Benim de ciğerlerime inmişti, yalnızca verdikleri ilaçları kullanarak atlattım. Siz de atlatırsınız endişe etmeyin, ilaçlarınızı düzenli kullanın.

Back
X