korona dönemi ayrılığı atlatma yöntemleri

kişiden kişiye değişir tabii de bence kafanızı vereceğiniz işleriniz olması önemli

o işlere kafanızı verin

bu düşüncelere yer kalmaz zaten

ben bir de bilgisayar oyunu önereceğim

zor bir aşamayı geçmeye çalışırken kafanız da dağılır (tabii bağımlı değilseniz, o zaman bulaşmayın oyundan da kalkmak zor olabilir)
ya işte bunlar kafamdayken kendimi o işlere veremiyorum bir de yormasam mı kendimi acaba diye de düşünüyorum. Oyun da iyi tavsiye aslında teşekkür ederim : )

Film izlesen, müzik dinlesen, ben kulaklığı takıp evde son ses dinlerken iş yapıyorum. Sonra kendine alışveriş yapsan ciciler biciler alsan... Komik videolar izlemek çok etkili inanki kendim de denedim kaç kere. İçindekileri dök bir kağıda yaz. Onu hatırlatan şeylerden uzak dur ve sosyal medyadan stalklama... :))) Ben telefondaki bilinen uygulama hariç diğerlerini kullanmadığım için daha fazlasını bilemiyorum. Bir tek stalklamak geldi aklıma. Sanırım gizliden bakmaktı dimi ? :)))))

Bir de kendini sev, değer ver. Ondan daha iyi birinin seni mutlu ettiğini hayal et. Zaten bir müddet sonra unutacaksın ve hayatına yepyeni bir insan girecek.

Günaydın herkes : )

Şimdi ben birazcık ayrılık acısı çekiyorum ama bunu atlatmak için yapacağım şeyleri korona biraz engellemiş durumda çünkü arkadaşlarımla görüşemiyorum, tatile gidip kafa dinleyemiyorum ya da tek başıma bazı etkinliklere katılayım desem bunlarda riskli ya da yasak zaten. E bu rutinin içinde kurtulamıyorum hep aynı şeyleri düşünürken buluyorum dizi izleyip kitap okuyorum ama kaç aydır aynı vaziyet artık sıkıldım. İş yerinde de muhabbet ettiğim çoğu kişi izin ya da ücretsiz izin aldı gelmiyor iyice bunaltıcı bir dönem oluyor benim için. Bu boşluktan dolayı çok emin olmadığım bir ilişkiye tekrar dönmek istemiyorum başka neler yapabilirim tek başıma kafamı dağıtacak önerisi olan var mı ?

Bir de ne kadar süre sonra biraz daha atlatmış olurum sizce :110:
Size tavsiyem ağlamak istiyorsanız ağlayın bir süre sonra ağlamalatınız da bitecek kendinizi tutmayın acınızı yaşayın. Emin olun bir süre sonra azalacak.Kendinze meşguliyetler bulun. Büyükler için boyama kitapları var onları alın yürüyüşlere çıkın, müziğe ilginiz varsa müzik aleti alıp öğrenebilirsiniz . Ve en önemlisi kafanızda bitirin bu ilişkiyi. Bir daha olmaması için olumsuz yönleri düşünün. Ben de karantinada ilk başlarında ayrılık acısı sürecindeydim. Sürekli evde onu düşünüyordum ama bir süre sonra azaldı düşünmelerim.Olumsuz yönlerine bakarak uzaklaştım ve hiç dönmek gibi niyetimde olmadı. Kesin ve nettim. Siz de kesin ve net olup önünüze bakın.Gün gelecek iyi ki bitmiş diyeceksiniz

Back
X