Korona olsam cocuguma kim bakar?

inşallah hasta olmazsınız ama öyle bir durumda çocugunuzuda karantinaya aliyorlar zaten başkasına gönderme ihtimaliniz pek olmuyor

Arkadaşım ve eşi oldular.Çocuklara bakacak kimse yoktu.Maske takarak ve havlu,bardak vs tamamen ayırarak atlattilar.Çocuklara geçmedi.

Siz korona olduğunuzu anlayana kadar çocukla temas halinde olacağınız icin yüksek ihtimal ona da bulaşmış olacak. Yine de her onlemi almış olmak adına evde maske ile çocuğunuza bakmaniz gerekiyor.

Ama endiselenmeyin en azindan çocuklar gerçekten görece cok daha hafif ve semptomsuz ayakta atlatıyor.

Ankarada yasiyorum esim imalat sektorunde her gun mesai arkadaslarindan 3 5 kisi koronaya yakalaniyor 10 gunde bir test yapiliyor sukur cikmadi ama ihtimal var tabi. Ben evdeyim 3.5 yasinda kizim var marttan beri cok tedirginim atamiyorum ustumden. Esim olsa (allah korusun)ona ben bakarim ayri oda ayri yemek vs. Ama ben olsam cocugumu nereye birakiriz?devamli dipdibeyiz evde maske mi takmak gerekir. Uzmek de istemem onu anlatsam anlar da 15 gun koruyamam kendimi. Annem hayatta degil kv ye falan oyle o kadar aliskin degil kalmaz yani orda. Dusunmekten cildiracagim. Allah herkese sifa versin su lanet durumdan kurtarsin bizi ama tedirginim tavsiyeleriniz nelerdir
Aynı evde kaldığınız için çocuğunuz da sizinle birllikte karantinada kalıyor

Ama bu virüs vücutta kalıcı oluyor bilmemne seklinde araştırmalar var beni daha cok bu korkutuyor. Ilerde baska sıkıntılara yol acar mi baska hastaliklara zemin hazirlar mi? (Kanser sebebi virusler var biliyoruz ornegin hpv gibi)
Zaten çin in kendi eliyle ürettiği bi sey bu konuda şüphemiz yok bence

Olabildigince koruyun kendinizi ne olursa olsun

Siz pozitif çıkarsanız zaten çocuğunuzu başka birine gönderemezsiniz ki. Eşiniz ve çocuğunuz da temaslı sayılacağı için aynı evde karantina da kalacaksınız. Benim büyük abimin oğlu oldu evin diğer üyelerine bulaşmadı aynı şekilde küçük abim olduğundada ne eşine nede çocuklarına geçmedi. Bunları düşünüp kendinizi boşuna germeyin

Şöyle söyleyeyim eşim pozitif benim test sonucum yeni çıkmadı. Evde 2 çocuk var hatta biri bebek yani. Birde emiyor. Biz ne yapıyoruz hemen anlatayim esimin odasinj ayırdık evde maske takiyoruz. Onun kullandığı tabak kaşığı çamaşır suyuyla dezenfekte ettikten sonra makinaya koyuyorum. Bende pozitif cikarsam aynen bunlari yapma Ya devam edecegim yapacak birşey yok. Ben küçücük cocugumu nereye gondereyim belki onlar tasiyicidir hiç insan vebale girebilir mi

Evde ki karantinadan bahsetmiyor anladığım kadarıyla. Yani hastaneye yatmak zorunda kalırsam diyor herhalde.

Konu sahibi olmamış bir şey için kendini mahvetmeye gerek yok. Yüzdelere bakarsan çok yüksek değil hastaneye yatırılma riski. Ayrıca sadece koronadan değil başka birşeyden de heran hastaneye yatabiliriz. Negatif düşünüp yükleme yapma kendine. Ayrıca merak etme olduki bir aksilik oldu mutlaka çözüm bulunur . Bağışıklığını yüksek tutmaya çalış.

Merhaba. Koronadan değil ama dirsek kırılması sonucu ameliyat olup 6 gece hastanede yattığımda bebeğim 7 aylıktı. Kv kp 4 gün önce memleketten bize gelmişti. Her gece sabaha kadar memede duran bebek 6 gece boyunca mışıl mışıl uyumuş. Allah bir şekilde kolaylığını veriyor diye düşünüyorum. Siz de içinizi ferah tutun.

Ankarada yasiyorum esim imalat sektorunde her gun mesai arkadaslarindan 3 5 kisi koronaya yakalaniyor 10 gunde bir test yapiliyor sukur cikmadi ama ihtimal var tabi. Ben evdeyim 3.5 yasinda kizim var marttan beri cok tedirginim atamiyorum ustumden. Esim olsa (allah korusun)ona ben bakarim ayri oda ayri yemek vs. Ama ben olsam cocugumu nereye birakiriz?devamli dipdibeyiz evde maske mi takmak gerekir. Uzmek de istemem onu anlatsam anlar da 15 gun koruyamam kendimi. Annem hayatta degil kv ye falan oyle o kadar aliskin degil kalmaz yani orda. Dusunmekten cildiracagim. Allah herkese sifa versin su lanet durumdan kurtarsin bizi ama tedirginim tavsiyeleriniz nelerdir
Eğer çalışan sadece bana ise eve geldiğinde sosyal mesafe ve maske. Her ne kadar ev olsa da risk büyükse yapacak başka bişey yok. Ben ve oğlum yalnız yaşıyoruz eşim görevi gereği bizden çok uzakta. Bende çok korkuyorum eğer bana bulasirsa çocuğuma kimse iyi bakamaz. 11 aylık olmak üzere benden başkasında uyumuyo bensiz uyumuyo yalnız olunca böyle alıştı. En büyük korkum ondan uzakta kalmak ona dokunamazsam kokusunu almazsam ben zaten iyilesemem. Oğlum perişan olur bensiz. Onun yaşayacağı duygusal tramvayı düşünüyorum. Tüm bunlar yüzünden tedbiri elden bırakamıyorum insanların rahatlığı beni rahatsız ediyo çok sinirleniyorum. Eşimin şuan da uzakta olmasının nedeni Corona. Temininde güçlük çekilen personel olduğu için evine gelmesi yasak bulunduğu yerden çıkması yasak. Resmen hapis hayatı yaşıyor. İnsanların umursamazliklari beni çileden çıkarıyor. Eşim oglumuzu çok az gördü hiç vakit geciremedi . Yakında yürüyecek eşim en güzel zamanlarında yoktu bundan daha büyük bi kayıp olamaz hayatımızda. Bizim omrumuzden çalıyorlar

Bu duyguları bende yaşıyorum. Kızım 9 aylık ve benden asla ayrılmıyor 2gundur sanki korona olmuşum gibi uzak tutmaya çalışıyorum ama yok en azindan sizinki büyükmüş biraz babası uzaklaştırma bilir benim. Kızım memesiz uyumuyor ben olmadan akbaşında bir saat en fazla kalır keşke annelerde bulaşmasa bu illet ınslalah hiç bir anne evladından bu pislik yüzünden ayrı kalmaz tek tesellim bu
Şaka mı yapıyorsunuz?
Henüz hasta değilsiniz, belki de hiç hastalanmayacaksınız (inşallah ). Bunları düşünüp bebeğinizi niye uzaklaştırıyorsunuz kendinizden?

Şaka mı yapıyorsunuz?
Henüz hasta değilsiniz, belki de hiç hastalanmayacaksınız (inşallah ). Bunları düşünüp bebeğinizi niye uzaklaştırıyorsunuz kendinizden?
Bir kaç gündür burgaz ağrım var göğüsün yanıyor o yüzden uzaklaşmaya çalıştım baş ağrım var.yoksa niye uzaklaştırmak isteyeyim.5 yıl sonra tedaviyle oldu yavrum

Ben de aynı buhranı yaşıyorum bazen.ankarada bankaciyim.bizim hiç kimsemiz yok Allah yardımcımız olsun

Canim ben gecirdim esim ben kayinvalidem sagolsun ablam uzaktaydi aradim geldi aldi kizi ona bulasmamisti biz hastanede yattik kizim 1 ay teyzesinde kaldi. Bide cocugada test yapiliyor cikmazsa dikkat edersiniz evde bulasmaz ama hastanede yatma durumu olursa muhakkak birini bulman lazim. Evde kalirsa maske ve mesafe sart cocukta sende surekli el yikma yüzle temas etmeme

Back
X