korona sonrası regl gecikmesi

Ben geçirmedim ama bildiğim ve duyduğum kadarıyla regl düzenini etkiliyormuş çok geçmiş olsun ❤️

Korona geçirmedim ama gecirenlerden adet gecikmesi yaptığını çok duydum burada.
Geçmiş olsun.

Ablam da durum aynı 37 yaşında kendisi. Hamile olamaz eşinden ayrılalı 8 ay oldu. Birde idrar yolu enfeksiyonu yapio mu bilen duyan var mı idrar yollarını etkilio mu

Bende geçen ay korona oldum korona iken adetim geldi çok şaşırmıştım daha günüme 4 5 gün vardı. Bakalım smdi hafta sonuna doğru olmam lazım bekliyorum gecikecekmi acaba

nisanda korona oldum mayısın 1 ınde regl olmam gerekırdı ama olmadım..korona sonrası regl ı gecıken var mı bekarım hamıle kalmamda sıfır :KK43:
Bende aynı durumdayım canım. 8 Nisan da pozitif oldum hastanede falanda yatmak zorunda kaldım. Reglim bitmişti hastanede tekrar geldi. Beş gün olmamıştı biteli. Şimdi davul gibi şişmiş bekliyorum.

Bende geçen ay korona oldum korona iken adetim geldi çok şaşırmıştım daha günüme 4 5 gün vardı. Bakalım smdi hafta sonuna doğru olmam lazım bekliyorum gecikecekmi acaba
İlaçların yaptığına eminim hastanede ikinci defa oldum 32 yaşındayım ömrümde ilktir bir ay içinde iki defa olmam.. çok yoğun olmasa da 5 gün sürdü. Bu ay aşırı şiştim zaten iğrenç bir sezeryan göbeğim var biran önce olsam da biraz inse .

İlaçların yaptığına eminim hastanede ikinci defa oldum 32 yaşındayım ömrümde ilktir bir ay içinde iki defa olmam.. çok yoğun olmasa da 5 gün sürdü. Bu ay aşırı şiştim zaten iğrenç bir sezeryan göbeğim var biran önce olsam da biraz inse .
Bende emzirdigim için ilaç kullanamadim o verdikleri ilk gün 8-8 olan ama tabi başka ilaç verdiler onlarmi erken oldurdu bilemiyorumki umarım bu ayda gecikmez inşallah sizde zamanında olursunuz

36 yaşındayım ilk defa bu ay gecikti 8 gün önce gelmeliydi nisan ayında korona gecirdim ondan olmasini umuyorum test yapmaya korkuyorum

nisanda korona oldum mayısın 1 ınde regl olmam gerekırdı ama olmadım..korona sonrası regl ı gecıken var mı bekarım hamıle kalmamda sıfır :KK43:
Bende düzenli oluyordum. Korona sırasında ve sonrasında kan sulandırıcı kullandım. Buna rağmen 1 hafta gecikmişti.

nisanın 20 sinde bende korona oldum canımm
hamileyim sandım test ettim normal çıktı sonra
8 mayısta olmamm gerekirken 4 haziranda regl oldum
ama inanılmaz masaj etkisiyle oldum
örneğin: dün ve bugün yaptım sabahtan 2 saat sonra regl oldum
youtube den ebru ceylan-adet söktürücü masajı dene
koronadan hormonları etkileyebilir bende sen gibi çok psikolojim bozulmuştu
bide çocuk için çabalıyodum yanii dediğimi dene

Ablam da durum aynı 37 yaşında kendisi. Hamile olamaz eşinden ayrılalı 8 ay oldu. Birde idrar yolu enfeksiyonu yapio mu bilen duyan var mı idrar yollarını etkilio mu
o kişiden kişiye değişiyor aslında olabilirde ilaç içtimi korona ilacı

Kızlar bende korona oldun sonraki ay regl 1 hafta gecıktı ki bende bebek isteyenlerdenim sağlıkla mutlulukla huzurla inşaAllah bu ay ise reglüme 12 gün kala lekelenme oldu böyle birşey yaşayan var mı

Kızlar bende korona oldun sonraki ay regl 1 hafta gecıktı ki bende bebek isteyenlerdenim sağlıkla mutlulukla huzurla inşaAllah bu ay ise reglüme 12 gün kala lekelenme oldu böyle birşey yaşayan var mı
Benim duyduğum olmadı. Kuzenimin regl gecikti. Benim tam zamanında oldu ama azaldı kanamam ve günü. Yumurtlama takip ediyor musunuz? 12 gün varsa reglinize yumurtlama zamanında olabilirsiniz. Yumurtlama kanaması olabiliyormuş belki ondandır.

takvime göre yumurtlamam eylülün 17 siydi o zamanda bıyle hafıf pembe birley geldi ama 2 gün sonrada böyle olunca acaba dedim hormonlarmı bozuldu Allahım korusun inşaAllah sağlıklıyızdır ve kim bilir ünşaAllah sağlıkla huzurla mutlulukla hamileyimdir ki isteyen her kadın inşaAllah sağlıkla huzurla mutlulukla hamile kalıp çocuklarınıtorunlarını sever bizde inşaAllah severiz torunlarımızı görürüz inşaAllah ☺️☺️

Ben korona felan olmadım ama regl beklerken 11gün önce lekelenmem kan gibi değil ama kahverengi kırmızı arası bir lekelenme diyelim değişik bir akıntıydı lekelenmesen 8 gün sonra adetime 3 gün kala gebeliği öğrendim inşallah sizden de güzel haber alırız 😇🤷🏻‍♀️

Ben korona felan olmadım ama regl beklerken 11gün önce lekelenmem kan gibi değil ama kahverengi kırmızı arası bir lekelenme diyelim değişik bir akıntıydı lekelenmesen 8 gün sonra adetime 3 gün kala gebeliği öğrendim inşallah sizden de güzel haber alırız 😇🤷🏻‍♀️

Back
X