Korona ve ameliyat

adyton

Guru
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2008
38
17
288
İstanbul
Merhaba hanımlar
Benim sorunum her iki yumurtalığımda kist var.sağ tarataki 6 cm sol taraftaki 5cm
İlaç tedavileri çok denedim ancak başarılı olamadık
1 seneden fazladır var
Çorlu vatan hastanesindeki doktor ameliyata karar vermisti laparoskopik
Pazartesi ameliyat günüm ancak koronadan dolaýı çok tedirginim.
Ameliyatı ertelesem mi sizce?

bence kesınlıkle ertele canım suanda enfeksıyon kapma riskin çok yüksek. doktor benim tüp bebeği bile erteledi. bu ay yapmam anestezi alcaksn enfeksıyon kapabilirsin dedi. ki hastaneler en yuksek tehdit eden yerler. bence kesın ertele

Merhaba hanımlar
Benim sorunum her iki yumurtalığımda kist var.sağ tarataki 6 cm sol taraftaki 5cm
1 seneden fazladır var
Biraz daha beklemeniz risk arz ediyor mu? Onu sormanız lazım doktora. Ne kadar idare edebilirsiniz bu sekilde. Beklemenizde fayda var, en azından ben öyle yapardım.

Bildiğim kadarıyla yumurtalık kistleri acil ameliyat değil. O yüzden doktorunuza ve hatta başka doktorlara danışarak erteleyin bence. Şu dönemde risk almaya gerek yok.

Eğer aciliyeti olan bir durum değilse erteleyin.

Durumun ne kadar riskli ? Ertele dicem ama bunlar iyi günlerimiz olabilir.ben olsam olur kurtulurdim çünkü her gün kötüye gidiyo

Myom ameliyatımın ikinci günü. Eğer erteleme şansın varsa bir yıl ertele ama durum kötüyse çok rahatsız ediyorsa ya şimdi konuş ya da ilelebet sus durumu, hemen ameliyat olmalısın.

Doktorunuza danıştınız mı bunu? Böyle bir ameliyat bir kaç ay ertelense, nasıl sonuçları olabilir mesela, onu öğrenmek gerekiyor. Yumurtalık kistlerinin bazı çeşitleri çabuk büyüyor galiba ama siz 1 senedir var diyorsanız, sanırım öyle bir durum yok. Bu durumda yerinizde olsam ertelerim. Geçmiş olsun.

Merhaba hanımlar
1 seneden fazladır var
Erteleyin bence çok aciliyeti olan durum değil gibi doktorunuzla gorustunuzmu elimde olsa ben sezeryan ameliyatımı erteleyeceğim

Back
X