- 15 Nisan 2017
- 3.526
- 9.148
- 158
- Konu Sahibi strawberry_cake
Iyi akşamlar hanımlar. Yaklaşık bir buçuk ay önce ailecek covid-19'a yakalandık. Çok şükür ağır geçirmedik ama hastalandık yinede bayağı. 9.5 aylik bir kizim var. Kizim üç gün boyunca baya ateşlenmisti oda nasibini aldı malesef hastalandı bayağı. Çok şükür atlattı ama virusten sonra kizim baya süzüldü hala toparlanmadi. Hastalandiktan sonra 2/3 hafta kadar rengi sararıp solmuştu o hasta görüntü sonra kayboldu ama bu süreçte yüzü ve vücudu çok zayıfladı. Dün eski fotoğraflara bakarken daha çok dikkatimi çekti önceleri tombul ve toplu olan bebeğimden eser yok
Geçen hafta sağlık ocağına gittik 9 aylık aşısı vardi herşeyi iyi dediler ama yinede uzuluyorum kizimin böyle zayıflamış ve solmuş olmasına. Yemesi güzel aslında iştahında bir sıkıntı yok ama niye eski görüntüsüne kavuşmadı hala bilmiyorum. Kucuk bebegiyle covid-19a yakalananlar sizde de benzer bir durum oldumu. Sukursuzluk olarak algılanmasını istemiyorum sonuçta agir bir tabloya yakalanmadan atlattık bu süreci çok şükür ama kizimin önceki resimlerine bakincada üzüldüm yani. Sizce duzelirmi kizim dedigim gibi genel olarak beslenmesi guzel ama ekstra olarak faydali olacak seyler konusunda fikri olan varsa paylaşırsa sevinirim.