Koronadan sonra bebegim..

strawberry_cake

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2017
3.526
9.148
158
Iyi akşamlar hanımlar. Yaklaşık bir buçuk ay önce ailecek covid-19'a yakalandık. Çok şükür ağır geçirmedik ama hastalandık yinede bayağı. 9.5 aylik bir kizim var. Kizim üç gün boyunca baya ateşlenmisti oda nasibini aldı malesef hastalandı bayağı. Çok şükür atlattı ama virusten sonra kizim baya süzüldü hala toparlanmadi. Hastalandiktan sonra 2/3 hafta kadar rengi sararıp solmuştu o hasta görüntü sonra kayboldu ama bu süreçte yüzü ve vücudu çok zayıfladı. Dün eski fotoğraflara bakarken daha çok dikkatimi çekti önceleri tombul ve toplu olan bebeğimden eser yok :( Geçen hafta sağlık ocağına gittik 9 aylık aşısı vardi herşeyi iyi dediler ama yinede uzuluyorum kizimin böyle zayıflamış ve solmuş olmasına. Yemesi güzel aslında iştahında bir sıkıntı yok ama niye eski görüntüsüne kavuşmadı hala bilmiyorum. Kucuk bebegiyle covid-19a yakalananlar sizde de benzer bir durum oldumu. Sukursuzluk olarak algılanmasını istemiyorum sonuçta agir bir tabloya yakalanmadan atlattık bu süreci çok şükür ama kizimin önceki resimlerine bakincada üzüldüm yani. Sizce duzelirmi kizim dedigim gibi genel olarak beslenmesi guzel ama ekstra olarak faydali olacak seyler konusunda fikri olan varsa paylaşırsa sevinirim.

Sen simdi hastalandıgını biliyorsun ya, psikolojik olarak sana zayıf suzulmus geliyodur.
Eminim dısarıdan bırı ay ne guzel kocaman olmus falan der.
Atlatmısta hastalığı, sukur.
Saglıklı olsun, tombulluk saglık degıl kı.
Zayıf ama saglıklı olsun bosver.

Hastaliktan yeni cikmis toparlanması surer biraz, sıkmayın canınızı
Ne dertler var dermansız toparlar kuzucuk kısa zamanda
Bir de 9ayda emeklemeye de basladiysa kilo alimi yavasliyor zaten
Asiri hareketleniyorlar
Dikkatleri dagildigindan istahlari da azaliyor.
Dr unuz da iyi demisken boyle seylere takilmayin.
Cocugunuza da yansitirsiniz stresinizi.

Sen simdi hastalandıgını biliyorsun ya, psikolojik olarak sana zayıf suzulmus geliyodur.
Eminim dısarıdan bırı ay ne guzel kocaman olmus falan der.
Atlatmısta hastalığı, sukur.
Saglıklı olsun, tombulluk saglık degıl kı.
Zayıf ama saglıklı olsun bosver.
Malesef dışardan görenlerde çok suzulduğunu söylediler. Belkide onlarda hastalandığını bildikleri için öyle gelmiştir bilemiyorum. Dediginiz gibi önemli olan sağlıklı olması ama insan yinede üzülüyor bir an önce eski haline kavuşsun istiyor.

Malesef dışardan görenlerde çok suzulduğunu söylediler. Belkide onlarda hastalandığını bildikleri için öyle gelmiştir bilemiyorum. Dediginiz gibi önemli olan sağlıklı olması ama insan yinede üzülüyor bir an önce eski haline kavuşsun istiyor.
Haklısın uzulursun tabi ama saglıklı olması senı mutlu edebilir yaza kadar yeniden serpilir kocaman olur yurur hatta ❤️

Dısarıdan gorenlerde var ya, saglıklı insanı hasta ederler.
Bır komsum vardı benı ne zaman gorse 💩 gormus gıbı yapıp suratını nolmussss sana derdi, nolmus derdım bende korkarak. Acaba fermuarım mı acık memem mı gozukuyor nolmus ki bana yanı?
Cok zayıflamışsın😢😢😢😢 derdı.
Boyle psikoloji bozan tipler hep var hepte olacaklar.

Bebegın tombul olsa bu sefer de, cok kilolu degıl mı obez olmasın der gene sinirini bozarlar.
Biraz zaman gecsın seninde psikolojin duzelır merak etme.

Iyi akşamlar hanımlar. Yaklaşık bir buçuk ay önce ailecek covid-19'a yakalandık. Çok şükür ağır geçirmedik ama hastalandık yinede bayağı. 9.5 aylik bir kizim var. Kizim üç gün boyunca baya ateşlenmisti oda nasibini aldı malesef hastalandı bayağı. Çok şükür atlattı ama virusten sonra kizim baya süzüldü hala toparlanmadi. Hastalandiktan sonra 2/3 hafta kadar rengi sararıp solmuştu o hasta görüntü sonra kayboldu ama bu süreçte yüzü ve vücudu çok zayıfladı. Dün eski fotoğraflara bakarken daha çok dikkatimi çekti önceleri tombul ve toplu olan bebeğimden eser yok :KK43: Geçen hafta sağlık ocağına gittik 9 aylık aşısı vardi herşeyi iyi dediler ama yinede uzuluyorum kizimin böyle zayıflamış ve solmuş olmasına. Yemesi güzel aslında iştahında bir sıkıntı yok ama niye eski görüntüsüne kavuşmadı hala bilmiyorum. Kucuk bebegiyle covid-19a yakalananlar sizde de benzer bir durum oldumu. Sukursuzluk olarak algılanmasını istemiyorum sonuçta agir bir tabloya yakalanmadan atlattık bu süreci çok şükür ama kizimin önceki resimlerine bakincada üzüldüm yani. Sizce duzelirmi kizim dedigim gibi genel olarak beslenmesi guzel ama ekstra olarak faydali olacak seyler konusunda fikri olan varsa paylaşırsa sevinirim.
öncelikle çok geçmiş olsun bununla atlatmışsınız şükürler olsun. kızınıza gelince keçiboynuzu pekmezi içirin fındık fıstık bol kalsiyumlu gıdalar yumurta ceviz. Henüz küçük ama bunları veriyorsanız alerjisi yoksa biraz biraz artırarak verebilirsiniz. Aklıma gelenler bunlar paketli gıdadan uzak tutmaya çalışın mümkün olursa. İnşallah tontiriş sağlığıyla birlikte büyüsün :KK200:

Benim çocuğumda şuan sizinle aynı ve süzüldü açıkçası bence iştahı yerindeyse olablr. Bosverin ya. Buda bir süreç bırakın coronayi bir dış çıkarınca bile çocuklar süzülüyor ki Corona geçirmiş çok normal degilmk büyükler bile on kilo veriyor bu hastalıkla

Ne kadar kolay atlattıgınızı düşünsenizde zor bir hastalık.büyük ihtiamalle süzülmüştür tabii yavrucak.ama bir kaç aya düzelir bence üzülmeyin.
Zor olan hastalıklardan sonra cok normal öyle olması

öncelikle çok geçmiş olsun bununla atlatmışsınız şükürler olsun. kızınıza gelince keçiboynuzu pekmezi içirin fındık fıstık bol kalsiyumlu gıdalar yumurta ceviz. Henüz küçük ama bunları veriyorsanız alerjisi yoksa biraz biraz artırarak verebilirsiniz. Aklıma gelenler bunlar paketli gıdadan uzak tutmaya çalışın mümkün olursa. İnşallah tontiriş sağlığıyla birlikte büyüsün :KK200:
Bende biraz abartmış olabilirim :) zayıfladı deyince üzüntünüzü paylaştım. inşallah düzelir önce sağlık :KK200:

Geçmiş olsun.
Sağlık ocağında da herşeyin yolunda olduğunu söylemişler bence rahatlayın.
Hastalık atlattınız kolay değil.
Kilo sağlık göstergesi de değil. Yeniden toparlar zaten. Anca...
Yürümeye başlayınca da süzülüyor bebekler, diş çıkarınca da. Oluyor dönemsel yani.
Tekrar geçmiş olsun.

Iyi akşamlar hanımlar. Yaklaşık bir buçuk ay önce ailecek covid-19'a yakalandık. Çok şükür ağır geçirmedik ama hastalandık yinede bayağı. 9.5 aylik bir kizim var. Kizim üç gün boyunca baya ateşlenmisti oda nasibini aldı malesef hastalandı bayağı. Çok şükür atlattı ama virusten sonra kizim baya süzüldü hala toparlanmadi. Hastalandiktan sonra 2/3 hafta kadar rengi sararıp solmuştu o hasta görüntü sonra kayboldu ama bu süreçte yüzü ve vücudu çok zayıfladı. Dün eski fotoğraflara bakarken daha çok dikkatimi çekti önceleri tombul ve toplu olan bebeğimden eser yok :KK43: Geçen hafta sağlık ocağına gittik 9 aylık aşısı vardi herşeyi iyi dediler ama yinede uzuluyorum kizimin böyle zayıflamış ve solmuş olmasına. Yemesi güzel aslında iştahında bir sıkıntı yok ama niye eski görüntüsüne kavuşmadı hala bilmiyorum. Kucuk bebegiyle covid-19a yakalananlar sizde de benzer bir durum oldumu. Sukursuzluk olarak algılanmasını istemiyorum sonuçta agir bir tabloya yakalanmadan atlattık bu süreci çok şükür ama kizimin önceki resimlerine bakincada üzüldüm yani. Sizce duzelirmi kizim dedigim gibi genel olarak beslenmesi guzel ama ekstra olarak faydali olacak seyler konusunda fikri olan varsa paylaşırsa sevinirim.
İştahı iyiyse sadece zamana ihtiyacı vardır zaten sağlığı da yerindeymis şuan bence anneler olarak biraz daha rahat olabilmeliyiz. Çok geçmiş olsun benim abimler ve ailesi şuan korona karamtinadalar, çocuklarına annem ve babam bakıyodu onların test sonuçlarını bekliyoruz . Tedirginiz Allah şifa bekleyenlere şifa versin

Ahh canim benim ..yavrularımız böyle böyle sağlıkla büyüyecek inşallah

Çok geçmiş olsun geçen sene yarıyıl tatilinde benim oğlum(5) çok ağır grip oldu. Ateşi 39 un altına inmedi günlerce ve yavrum agridan yürüyemedi bile. Zaten zayıf bir çocuk iyice suzuldu küçüldü ama zamanla toparladı şükür siz de moralinizi bozmayin beslenmesine dikkat edin. Cok etkileniyorlar ama toparlaniyorlar. Rabbim şifa versin tüm hasta kuzulara.

Canım geçmiş olsun hepinize. Ay olarak zaten hareketlenip kiloyu atmaya başladığı döneme girdiniz. Hem uzamıştır hem de emekleme sıralama filan yoruyor onları. Doktor da iyi demiş merak etme annesi

Canim oncelikle cok buyuk gecmis olsun Allah bidaha yasatmasin bizde 2hafta once ailecek covid olduk bebegim 2bucuk aylikdi
Simdi iyi cok sukur
Senin bebeginin beslenmesi iyiymis kilosu iyiymis endiselenme dis cikariyodur ondan sana zayif gorunuyodur

Bebekler buyudukce suzulurler zaten , her ay tipleri degisir bunun hastalikla alakasi yok ki , bosuna evham yapiyorsunuz
Benim topac gibi yusyuvarlak surati olan tombik kizim su anda kucucuk suratli ve ince bir hal aldi , normali budur zaten kafaya takilacak bir durum yok ortada

Geçmiş olsun. Kolaymı bu hastalığa yakalanıpta hiç bırsey olmadan atlatmak. Sağlığı yerinde olsunda zayıf olsun. Bız koca ınsanlar dayanamıyoruz küçücük bebek nasıl dayansın. Kılo alır üzülme onemlı olan sağlıklı olması.

Geçmiş olsun Rabbim yardımcınız olsun bir daha yaşatmasın size bunu
Bebişiniz zor bir hastalığı atlatmış bence çok normal zamana bırakın düzelir elbet

Back
X