Kortizon (deltacortril) kullanip dogum yapanlar

Hamilelikte kortizon kullanimi cocuk sagligini etkiliyor mu?

• Evet

OY: 0 0,0%
  • Hayır

OY: 1 100,0%

• Ankete Katılan
    1
  • Anket Kapalı .

Melikali

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2016
3
1
1
46
Romatoit artrit hastasiyim. Gebelikten 2 hafta once doktorum Deltacortil 5mg lik hapi 1*1 olarak başlatti. Gebelik oldu. 4, 5-5 haftalik gebeyim. Kadin doğum doktorum kesinlikte birakmalisin yarikdamak olur diyor. Romatizma doktorum en guvenilir ilaçtir icin rahat olsun diyor. Forumda konulari incelemistim. Gebe olup kullananlar vardi. Cocuk sagligini etkiliyor mu veya ne kadar etkiliyor ogrenmek istiyorum. Yardimci olursaniz sevinirim.

merhaba bende ms ve romatizma hastasıyım doğum dr banada coral asprin ve dekort 0.5 mh gece 1 tane alıyorum mecburmuşum bebeğe zararı yok dedi ama aşırı iştah actı ilk 3 ayda 10 kilo aldım şimdi 4 aylık oldu haftayada kontrolüm var ama bu kortizonu 37 ci haftaya kadar içiçekmişim inşşal olmaz bebeğe bişi

Multiple sikleroz musun?

evet ms hastasıyım canım ilk gebeliğim ama gebelik ms' e iyi geliyor diyorlar sadece yorgunum ve ağrılı geçiyor

canım bende hem ms hem ronatizma banada decort verdi şimdi 20. hjaftadayım gebeliğimde dudağı yarık değil dr baktı
içini ferah tut bende başta baya korktum bişi olurmu diye ama dr güvenmek zorundayız dikakt et genede

Ben hem eklem romatizmasi hemde fmf hastasıyım gebelikte hiç ilaçlarını kullanmadım çok şükür bir kez atak geçirdim sağlıklı şekilde doğdu bebeğim

şükür valla benimde ilacı doğumcu verdi 5 ay bitti bakalım sadece çok kilo aldırdı o çok canımı sıkıyor hareketlerim kısıtlandı kilo alınca alışık değil bünyem daha 5 ay ş,imddiden 90 kilodayım nası olacak bilmiyorum

Merhaba yeni açtım bu konuyla ilgili çok kaşınıyorum pupp oldum doktor kortizon tedavisi önerdi üstelik Prof tu.. Ama asla tuz şeker yok dedi ne yapacağımı şaşardım bebeginz saglıklı mu süreç nasıl ilerledi çok şiştnzmi

slm canım tuz sıfır olacak şeker sıfır oalcak cok zor oldu tabiki ben tam yapamadım dolayısıyla şiştim tabiki şükür bebeğim sağlıklı

merhabaaaa kortizon kac mg kullandiniz ve hamilelikte ilk 3 ay kullanip saglikli bebisleri olanlar var mi

Tup bebek tedavisinde kortizon rutin olarak kullaniliyor zaten ben 3 ay prednol kullandım. Bir arkadasimda 9 ay boyunca doktorunun kullandiracagini soylemisti eger hamile kalsa kullanacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…