Multiple sikleroz musun?merhaba bende ms ve romatizma hastasıyım doğum dr banada coral asprin ve dekort 0.5 mh gece 1 tane alıyorum mecburmuşum bebeğe zararı yok dedi ama aşırı iştah actı ilk 3 ayda 10 kilo aldım şimdi 4 aylık oldu haftayada kontrolüm var ama bu kortizonu 37 ci haftaya kadar içiçekmişim inşşal olmaz bebeğe bişi
canım bende hem ms hem ronatizma banada decort verdi şimdi 20. hjaftadayım gebeliğimde dudağı yarık değil dr baktıRomatoit artrit hastasiyim. Gebelikten 2 hafta once doktorum Deltacortil 5mg lik hapi 1*1 olarak başlatti. Gebelik oldu. 4, 5-5 haftalik gebeyim. Kadin doğum doktorum kesinlikte birakmalisin yarikdamak olur diyor. Romatizma doktorum en guvenilir ilaçtir icin rahat olsun diyor. Forumda konulari incelemistim. Gebe olup kullananlar vardi. Cocuk sagligini etkiliyor mu veya ne kadar etkiliyor ogrenmek istiyorum. Yardimci olursaniz sevinirim.
İnşallah sağlıkla kavuşun. Benim kv. ms hastası.evet ms hastasıyım canım ilk gebeliğim ama gebelik ms' e iyi geliyor diyorlar sadece yorgunum ve ağrılı geçiyor
inşallah canım hayırlısı olsunİnşallah sağlıkla kavuşun. Benim kv. ms hastası.
merhaba bende ms ve romatizma hastasıyım doğum dr banada coral asprin ve dekort 0.5 mh gece 1 tane alıyorum mecburmuşum bebeğe zararı yok dedi ama aşırı iştah actı ilk 3 ayda 10 kilo aldım şimdi 4 aylık oldu haftayada kontrolüm var ama bu kortizonu 37 ci haftaya kadar içiçekmişim inşşal olmaz bebeğe bişi
canım bende hem ms hem ronatizma banada decort verdi şimdi 20. hjaftadayım gebeliğimde dudağı yarık değil dr baktı
içini ferah tut bende başta baya korktum bişi olurmu diye ama dr güvenmek zorundayız dikakt et genede
şükür valla benimde ilacı doğumcu verdi 5 ay bitti bakalım sadece çok kilo aldırdı o çok canımı sıkıyor hareketlerim kısıtlandı kilo alınca alışık değil bünyem daha 5 ay ş,imddiden 90 kilodayım nası olacak bilmiyorum
slm canım tuz sıfır olacak şeker sıfır oalcak cok zor oldu tabiki ben tam yapamadım dolayısıyla şiştim tabiki şükür bebeğim sağlıklıMerhaba yeni açtım bu konuyla ilgili çok kaşınıyorum pupp oldum doktor kortizon tedavisi önerdi üstelik Prof tu.. Ama asla tuz şeker yok dedi ne yapacağımı şaşardım bebeginz saglıklı mu süreç nasıl ilerledi çok şiştnzmi
slm canım tuz sıfır olacak şeker sıfır oalcak cok zor oldu tabiki ben tam yapamadım dolayısıyla şiştim tabiki şükür bebeğim sağlıklı
ankaradaysan eğer dr selahattin kükner tavsiye ederim önemli olan bebeğin sağlığı bi zarar olmadı bende şükürBende henüz kararsızm
SLM Dekort 0,5 mg kullandım 9 ay canım şükür bebeğim sağlıklımerhabaaaa kortizon kac mg kullandiniz ve hamilelikte ilk 3 ay kullanip saglikli bebisleri olanlar var mi
Ben de 3 ay kullanacağım günde 2 kere ,çok kilo alır miyim acaba ya tırstımmerhabaaaa kortizon kac mg kullandiniz ve hamilelikte ilk 3 ay kullanip saglikli bebisleri olanlar var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?