• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kortizon kullanırken kilo verebilmek...

cerenkubra

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2018
23
2
1
37
Merhaba.
Burasıda benim diyet günlüğüm olsun.2012'den beri kortizon kullanıyorum ,hasta oldum 38 kiloya kadar düştüm sonrasında 12 kilo aldım.50 kiloya çıktım boyum 1.46 olduğu için 50 kilo fazla geliyor. Birde kortizon ödem yapıyor . 5 kilo vermek istiyorum. Size çok az gelebilir ama hızlı bir şekilde kilo aldığım için dikkat etmek hatta kilo vermek için tutmak istiyorum bu günlüğü.

Gelelim sabah neler yediğime; 1 haşlanmış yumurta
1 küçük dilim peynir,2 zeytin
yarım salatalık,
çocukların tostlarının kuru kısımlarından ekmek, baş parmağım kadar.
Sabah aç karna ve kıyafetsiz tartıldım:49.700 .(bu kilo ne demeyin,boyum çok kısa )
Aslında sabahları aç karna iki tane çörekotu kapsülü kullanmaya başladım ama bu sabah unuttum

Saat 10 da az şekerli türk kahvesi içtim
Öğlen sebze çorbası ,salata ve çeyrek tost yedim
Saat 3 te az şekerli türk kahvesi içtim.

Akşam yatmadan önce yarım bardak kefir içtim ,1 diş sarımsak yuttum.
Gün içinde 6065 adım atıp ,3.6 km kat etmişim . Sanırım spordan sayılmıyor,tüm güne yayıldığı için.

Sabah aç karına tartışınca 48.600 çıktım.
Aç karna iki tablet çörekotu kapsülü ,pek aç karnına sayılmaz arkasından hemen birşeyler yedim çünkü.
Kahvalti da :1 haşlanmış yumurta ,az peynir, azıcık ekmek ve salatalık yedim.

10 da az şekerli türk kahvesi
öğlen dışarda yedim adana dürüm-ayran
3 gibi az şekerli türk kahvesi

Akşam bir tabak yoğurtlu ıspanak biraz salata. Yatmadan önce 1 su bardağından biraz az kefir ve bir tane çiğ sarımsak yuttum.
Bugün gün boyunca 8734 adım atıp 5.3 km yol kat etmişim.:KK49:

Sabah aç tartılınca 48.800 çıktım ya bugün yada yarın regl olacağım ödem tutmaya başladım . Sonrasında iki tane çörekotu tableti aldım.
Kahvaltıda bir haşlanmış yumurta ,salatalık ,az peynir iki tane zeytin yedim. Bugünlerde biraz stresliyim yiyemiyorum. Normalde kortizon kullandığım için iştahım çok açıktir.

Gece yatmadan bir diş sarımsak yuttum
Sabah iki tane çörekotu kapsülü
Kahvaltım bir haşlanmış yumurta, azıcık peynir işe geç kalacağım diye ayaküstü atıştırdım midemde almıyor.
Açken tartıldım 48.500 çıktım. Düne göre - 300 gr.:halay:

10 da az şekerli türk kahvesi
Öğlen dışarda yedim ekmek arası köfte ayran
3 te az şekerli türk kahvesi

Sabah tartıldığımda 48.800 çıktım. Regl oldum. Ödemde tutuyorum sanırım.
Sabah haşlanmış yumurta ,biraz peynir, domates yedim.
10 da türk kahvesi içtim. Haftaya izinliyim inşallah çok yemeye başlamam.
Çörekotu içmeyi unuttum ama bugün.

Günaydın. Tatilden sonra 49.800 kg çıktım. Tekrar dikkat etmeye başlıyorum.
Açken iki tane çörekotu kapsülü içtim. Kahvaltıda haşlanmış yumurta, domates ve salatalık yedim.

10 da ve 3 te az şekerli türk kahvesi. OgÖğl az patates salatası,az kereviz salatası,azda ıspanak borani. Gün içinde 4 tane burçak bisküvi. Akşam az ıspanak ,az taze fasulye,az yeşil mercimek ve salata

Back
X