Koru Hastanesi Fiyatlar?

Meltoo

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2008
1.065
6
116
40
Ankara
Ankara Balgattaki Koru hastanesini çok kişiden duydum ve hep övgülerle.Bu hastanede Aydan hanımı öneriyorlar.Doğum yapan var mı:?Memnun kaldınız mı ve fiyatlar nasıl acaba?

Küçük bir hastane olmasına rağmen kadrosu gazi kökenliymiş o yüzden iyi diyorlar koru hastanesine.

Bir arkadaşımda koruda bayan bir doktora gidiyor ama aydan hanım değil., oldukça memnun.

Fiyatlarını rakam olarak tam olarak hatırlamıyorum ama çok yüksek değildi. 2000 falan olabilir sezaryen.

Ankara Balgattaki Koru hastanesini çok kişiden duydum ve hep övgülerle.Bu hastanede Aydan hanımı öneriyorlar.Doğum yapan var mı:?Memnun kaldınız mı ve fiyatlar nasıl acaba?
vallahi ben koru hastanesini öneremiyorum. özellikle de yazıyorum. herkes çok iyi çok iyi dedi diye gittim. vallahi insan parasıyla rezil oluyor. hocanın beni tersleme hakkı olmamalı bu kadar. ne sorsam garip bir tavırla cevap veriyor ümit hoca. ben anlamadım. eşim benden daha çok sinirleniyor ama ne yapacağımı bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…