Merhabalar testine bakar mısınızkuruma çizgisi mi acaba çok çok silik gözüküyor ilk başta dikkatli bakmadım sonradan kontrol ettiğimde çok silik göründü gözüme . Adet günüme iki gün var. Ovitrelle vuruldum bu gün 11. Günüm bilgisi olanlar paylaşabilir mi .
Merhabalar testine bakar mısınızkuruma çizgisi mi acaba çok çok silik gözüküyor ilk başta dikkatli bakmadım sonradan kontrol ettiğimde çok silik göründü gözüme . Adet günüme iki gün var. Ovitrelle vuruldum bu gün 11. Günüm bilgisi olanlar paylaşabilir mi .Eki Görüntüle 2950604
Çizgiyi ben de gördüm fakat kuruma çizgisi mi yoksa normal mi belli olmuyor. Adet günü tekrarlayın bence. Ve kaset testlerden yaparsanız daha sağlıklı sonuç alırsınız
Merhaba arkadaşlar sizce bu kuruma çizgisi mi yoksa normal mi yani hamilemiyim üsttekini akşam yaptım ama ilk yaptığımda çıkmadi testi yaptım iki dakka sonra yok diye bıraktım gittim şimdi baktım üstteki silik şekilde var alttakide adet günüm yani bugün sabah 6 da ilk idrarla yaptığım test inada aynı şekil iki dakikada çıkmadı diye bıraktım şimdi bakınca çift çizgi ikisinde sizce kuruma çizgisi mi yoksa hamilemiyim ayrıca bugün adet günüm hala adetim başlamadı.