Korunma Yöntemi...

kelebekkk009

Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2014
6
0
6
İstanbul
Bayanlar merhaba.
Ben yeni katıldım aranıza uzun zamandır takip ediyordum. Aklıma takılan bi soru için üye oldum ve size danışmak istiyorum.
Eşim askerde. Bu ay izne gelicek. 1 hafta kalıp donecek. Bende bir kac güne kadar adet olacağım.
Dogum kontrol hapı kullanmayı düşünüyorum fakat cok sağlıksız diyenler var. En çok da sanırım bebek oluşumunu engelliyormuş diye duydum. Ben 1 ay için kullansam bi sıkıntı olur mu ?
Simdiden çok teşekkür ederim hepinize...

Dogum kontrol hapı öle bir ay kullanılıp işe yarayacak bişi değildir hemde saglık açısından tam aksine rahim agzı kanserinden bile koruyan etkisi vardır.toplumumuz yanlış biliyor maalesef
senin için en etkili korunma iğne olacaktır en yakın kadın doğum uzmanından aylık iğneler hakkında bilgi al ve bu şekilde korunabilirsin

Çok sağlıksız olsa kimse kullanmazdı diye düşünüyorum ki kaldıki siz sadece bu ay kullanacaksınız.
Hiç kullanmadım eczaneye danışın.. yada böyle bir hafta koruyan ilaçlar varmış.. araştırmak lazım
Allah kavuştursun.. hayırlı teskereler

Teşekkür ederim

Sağol tesekkur ederim :)

hayır canım hiçbir zararı yok, ben uzun zaman kullanmıştım, çocuk olmaz vs kulaktan dolma şeyler bunlar. adetinin 1. veya 2. günü başlıyorsun her gün aynı saatte almaya dikkat et istediğin kadar kullanabilirsin bıraktığın anda da gebe kalabilirsin.

Bide çevremdeki bazı kişiler şey diyorlar... 1 ay kullanirsan biraktigib an cinsel birleşme olmasada hamile kalırsın. Bu çok saçma geldi bana açıkçası canim...

Bide çevremdeki bazı kişiler şey diyorlar... 1 ay kullanirsan biraktigib an cinsel birleşme olmasada hamile kalırsın. Bu çok saçma geldi bana açıkçası canim...

tabii ki çok saçma böle birşey mümkün olabilir mi allah aşkına eczacına git doğum kontol hapı istiyorum de zaten nasıl kullanılacağını anlatacak.

ay ilahi,öyle şey olur mu hiç? Çok rahatsızsan eşin korunsun.Niye sıkıntı yapıyorsun ki?

Adetin ilk günü başlaman lazım ona ve bilinenin aksine ilk haptan itibaren koruma başlar. Çünkü reglin ilk günü başlıyorsun ve en kötü ihtimalle 5 gün içerisinde yumurtlamayacağına göre.

bir de doktorum bana hurafe demişti bebeğin olmasına engel olur, kısırlık falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…