Korunmasız ilişki sonrası

yaren karaca

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2025
21
0
1
29
Kızlar ilk defa eşimle 2 gün üst üste korunmasız ilişkimiz oldu çocuk istiyoruz, korunmasız ilk ilişkiden sonra sanırım bel kasık ağrıları oluyormuş bu ne kadar sürüyor 1 haftadır geçmedi lütfen bilgilendirir misiniz

Hamilelik için çok erken yumurtlama ağrısı olabilir

Hamilelik için çok erken yumurtlama ağrısı olabilir
Ovülasyon testi aldım takip ediyorum yavrum silik çizgi 15.gündeyim muhtemelen yumurtlamam geçti, merak ettiğim korunmasız ilişkiden sonra bu tür ağrılar ne kadar 5 gün kadar bir bel kasık ağrım oldu son 2 gündür yoktu bu akşam yine alt karnımda ve belimde ağrı başladı bu konularda bilgim yok

Bende olmadı korunmayı biraktigimda adetiniz ne zaman ilişkinin üstünden 12 gün geçmesi lazım hamilelik icin bende de geçen hafta bel kasık ağrısından ölüyordum hamileyim şuan belkide olabilir hesaplayıp öyle test yap çok agrin olursa hastaneye git başka bişey olabilir

Adetim bittikten sonraki 2 gün ilişkimiz oldu 7 ve 8 eylül 4 5 gün boyunca kasık bel ağrım oldu vücut ilk defa sperm aldığı içinmiş ama kafamı karıştıran son 2 gündür yoktu bu akşam dediğim gibi alt karnım ve belim ağrıyor göğüs uçlarımda da sızlama var ay sonu adet olacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…